Turkuun vihdoin uusi gaybaari?

Ootteko kuulleet huhuja, että uus paikka olis suunnitteilla!? Mun kuulemieni huhujen mukaan omena ei putoa kovin kauas entisestä J&M:stä... Lätiselle Pitkällekadulle on kuulemma suunnitteilla...
Turun baaritilannetta voi kommentoida sanomalla, että ainakin toivo elää... voi Toivo-parkaa...
  • 4 / 26
  • mies Turusta
  • 29.11.2003 17:37
Uuden ravintolan saamisen toivo ei kovin suuri... paikallinen Setahan parhaansa mukaan yrittää kampittaa tuota ajatusta... pitämällä omia bileitään nyt jopa jo kahdessa eri paikassa vuorotellen!

Ihan kiva muuten, mutta tuntuu vähän rahankeruulta, ja ainakin tekee (ja tekisi jatkossakin) hallaa yrittäjälle joka joutuu (joutuisi) pitämään ravintolaa auki myös ARKISIN, jolloin ei rahaa tule ämpäreillä sisään ovesta ja ikkunoista... enempi palvelua vakioasiakkaille. Eikö?

Olisi kiva tietää mihin Seta nuo rahat laittaa... ups, olinpa ilkeä... ;)
Musta on tosi hyvä, että kun sellaista baaria missä voi tanssia, ei homoille ole, niin SETA pitää bileitä noinkin usein.
Eiköhän se paikallinen Seta ne rahat laita lähinnä toimintansa pyörittämiseen. Sosiaalipalvelujen, puhelinpalvelun ja tiedotuksen ylläpitäminen ei ole ihan ilmaista huvia. Joskus tuntuu jotenkin hassulta, että vielä on ihmisiä, jotka kuvittelevat jonkin yhdistyksen rypevän rahoissa.

Ihan oikeasti vapaaehtoiset tekevät niska limassa töitä, että se työ saataisiin kunnialla tehtyä, jonka ihan oikeasti pitäisi olla yhteiskunnan vastuulla.
  • 7 / 26
  • Public eye
  • 29.11.2003 20:17
Mies Turusta saa hyvin helposti selville, minin Seta rahansa käyttää. Liittyy vain Setan jäseneksi ja menee seuraavaan tilinpäätöskokoukseen. Siellä näkee kyllä papereista ja jos ei näe, voi kysyä tarkemmin hallitukselta. Yhdistyksiä johdetaan varsin demokraattisesti, ja jäsenillä on erinomaiset mahdollisuudet saada tietoa yhdistyksen toiminnasta ja sekä rahojen alkuperästä että käyttökohteesta.

Yrittäkääs mennä kyselemään yksityiseltä ravintolayrittäjältä, mihin hän rahansa käyttää. Vastaukset ovat varmasti kovin ympäripyöreitä ja syystäkin, koska nämä asiat kuuluvat vain yrittäjälle itselleen, tilintarkastajalle ja verottajalle.
Miksette te ymmärrä että SETA on P A H A? Se on kuin joku hemmetin katolinen kyrka joka kahmii rahaa ja valtaa ja polttaa linjasta poikkeavat harhaoppi-homot nuotiossa ja puhkoo rautaneidossa.
  • 9 / 26
  • Public eye
  • 1.12.2003 14:33
Setalla on myös salainen sopimus kouluhammaslääkäreiden kanssa, jotka asentavat kaikkien hampaisiin mikrofonit ja radiolähettimet. Niiden avulla Seta sitten kuuntelee puheitasi ja tallentaa valtavaan tietokantaan kaikki väärät mielipiteet sekä kielletyt sanat. Uusin versio pystyy myös lukemaan ajatuksesi. Tulossa on laite, jolla Seta manipuloi aivotoimintaasi. Tuomiopäivä odottaa...
Järjestääkö Seta jotain ravintolatoiminnan tapaista Keski-Suomessa akselilla Jyväskylä - Kuopio - Joensuu? Ei ole sattunut silmiin muuta kuin Helsingin, Turun ja Tampereen tarjontaa.
Aijai, RY pee, eksää tiärä et ranneliike on totaalisest seta-myänteine sivusto. Nyt tulee turpiin, tääl ei saa arvostella pyhistä pyhintä.
Saa SETAa arvostella, gaylord, jos siihen on _oikeasti_ aihetta. Mutta se turhanpäiväinen kaakatus, kitinä ja itku jota jotkut näillä sivuilla SETAsta vääntävät niin sen vois kyllä jättää vähän vähemmälle, kiitos. :)

Ja mitä tulee uuteen baariin niin noita huhujahan on ollut liikenteessä aina tasaisin väliajoin.
Kuulin uusia huhuja asiasta.. mutta enpäs paljastakkaan vielä. Ihan vakavasti kun olen liikkeellä, eli ihan fakta homma pitää olla... ;)
Saattaa tuossa olla jotain perää. Läntiselle Pitkällekadulle, entisen Pelimiehen tiloihin, on tulossa joku Grab Club. Kuulemma Mike Raution paikka, että voi kai olla jotenkin homopainotteinenkin...
Herrajesta, löytyykö Turusta vielä joku, joka vuokraa tiloja Mikelle ilman kahden vuoden vuokratakuuta. Tai tavarantoimittajaa, joka toimitta viinaa muuta kuin käteistä vastaan!
Kyllä juttu tosiaan pitää paikkansa, sillä tänään uudesta paikasta kerrotaan lehdessä. Grab (vääntyy varmaan muotoon Paska???) tulee entisen Pelimiehen tiloihin ja Mike Rautiolla on näppinsä pelissä. Miken mielestä Läntinen pitkäkatu ei ole liian kaukana keskustasta, torillehan on vain 400 metriä. Paikalle luvataan bändejä ja huippudj:tä, eikä näin mahtavaa yökerhoa Turussa vielä olekaan!
Oh god! Vielä 1 nuivan tylsä turhaakin turhempi yökerho suomen pärsholeen entisten jatkoks!
Nono...ei nyt hutkita ennenkuin tutkitaan. Totta kyllä, että mehän se päätetään onko se turhaakin turhempi, mutta katsotaan ensin. Toivotaan parasta, kuolema korjaa kyllä omansa jos tasoa ei löydy riittävästi. Me homppelithan emme tässä mitään menetä...
Noniin... keskustelun aloittaja se tässä palailee linjoille... Eli oli niissä huhuissa perää. Nyt vaan pitää päättää et meniskö tsekkaamaan perjantaina. Paikkaahan ei oo markkinoitu ainakaan gay-paikkana, mut voihan siitä ainakin jollakin tasol sellanen kehkeytyy. Sehän riippuu ihan siitä et millanen porukka siel alkaa käymään. Jos paikka on OK, niin hyvät tsäänssit on et siit tulee jonkinlainen mixed-paikka; tuskin kuitenkaa täysverinen homobaari. Jokaiseen oljenkorteen tartutaan!
Kuopiossa järjestetään bileitä kahden viikon välein Cafe Linjurissa ja Jyväskylässä kahden viikon välein Ilokivessä (ylioppilastalo). Joensuussa toiminta oli pitkään jäissä, mutta nyt sielläkin on uusi järjestö Hobiles nimeltään, joka on tietääkseni on järjestänyt ainakin yhdet bileet...eli kannattaa kattoa paikallisten setojen nettisivuilta tietoja bileaikataulusta (Kuopiolla ja Jyväskylällä on bileet vuoroviikoittain, eli tarpeen vaatiessa voi mennä bileilemään vaikka joka viikonloppu ;))
Onkohan ylempi viesti väärässä paikassa? Vai luuleeko joku tosissaan että turkulainen muka lähtis jonnekin provinsseihin hippaamaan?
No kävikö joku nyt sitten viikonloppuna siellä uudessa Grabissä? Miltä näytti???
  • 24 / 26
  • turkulainen
  • 15.12.2003 17:41
Kyllä Tku:lainen lähtee provinsseihin hippaamaan... on tullut vuosien varrella käytyä monessa paikassa ympäri Suomea! Ihan kivaa.

Ongelma tietty on majoitus, hotelli tulee kalliiksi, ja aina ei (juu ei ei) käy tuuri että joku huolisi viereensä yöksi... ja jos menee jollekin ennestään tutulle, sitten "pitää" seurustella hänen kanssaan, tai hän ajattelee että pitäisi "viihdyttää" vierasta, eikä kumpikaan saa nauttia yön muista iloista?

JOS ihmisiin voisi luottaa... ettei mitään varasteta, rikota, kattella kaapeihin mihin ei ole asiaa, häiritä naapureita hirveellä metelillä yöllä jne... niin jonkinmoinen "kämpänvaihto" olisi kätevää. Minä Jyväskylään... Jyväskylän herrat Turkuun?

(eiku, hups, mitäs minä sitten siellä... hehee...)

Idea siis kuitenkin hieno... ?
Turkhulais on Tuliranta. Sinne taasen ens keväänä täält tois puolelt Suomee.
Onkos siellä uudessa kapakissa jotain bibbaloa vuodenvaihteessa?
Käykö siellä yleensäkään meikäläisiä?