LepakkoBileet La 1.11

...siis Vain naisille !
LA 1.11 klo 21-04
Liput 5 € sis. eteispalvelun
Tip Tap Tip Tap
Pyhäinpäivän Glögiä & Pipareita
a la Wampyrinos...
Tervetuloa! The House of Halloween
Rav. Kaisaniemi 632 223
T: tytsyt =o )
Miks nää tyzyt on niin säikyksissään siitä että joku mies mahdollisesti tunkis niiden pirskeisiin? Niinkuin joku semmosta tekis tai edes haluis tehdä? Mä ainakin pidän ammottavaa hajurakoa kaikkeen lesbouteen vivahtavaan.
Uskoakseni heteromiehissä on paljonkin väkeä, joita kiinnostaa lesbojen "käännyttäminen" tai muuten vaan naisten tiirailu (eikö olekin uskomatonta?). Tämä on todettu muun muassa netin lesbochateissa, joissa aina silloin tällöin tulee vastaan miespuolisia häiriköitä.
  • 4 / 35
  • Sssanna
  • 30.10.2003 23:28
Kerran eräissä Turun Setan bileissä joku nahkaliivinen mukahomo-ukkeli tarjoutui pilkun tultua maksamaan opintolainani, jos olisi saanut seurata minua ja vaimoketta kotiin. Mitä helvettiä? Oli kuitenkin vaan silmät kiiluen kyylänny lesboja koko ihanan iltansa. *tingled with revulsion* Vai oliko hän vain väärinymmärretty bisse,?? oh, en tiedä kun olin liian kiireinen pätkiessäni häntä päin näköä.
Tunnettu faktahan on, että lesbot vihaa miehiä. Jotkut on lesboja enimmäkseen juuri siitä syystä. Esim. jenkkiläinen femakkointellektuelli Marilyn French (ellei se oo jo kolannut). Miten joku voi vihata miehiä on beyond me, mutta koska näin on, miksi mun pitäis (homo)miehenä pitää ja ihailla lesboja/lesboista. Jotenkin se on vaan niin että nainen saa ihan rauhassa vihata miehiä koska se on niin coolia ja koska vuoden 1099 Jerusalemissa ranskalainen ristiritari nipisti saraseeninaista perseestä ja kosto elää ikuisesti. Jos lesbot vihaa mua, en mäkään aio rakastaa niitä. Mutta onneks mä ja hirveet lesbot voidaan elää erillään.
Tuo sssanna vahvistaa teorian että lesbot vihaa miehiä. Jos joku nainen ilmaisis halukkuutensa tulla kolmanneks pyöräks, niin mä vaan nauraisin sille ja käskisin painumaan helvettiin. Mutta tuo oli tietysti odottanut ja toivonut sitä hetkeä että sais pahoinpidellä miestä niin pitkään, että kun tilausuus viimeinkin tuli, niin se suorastaan hullaantui vihastaan ja aggressioistaan.
Kasva aikuiseksi Klikki. Ei lesbot vihaa miehiä sen enempää kuin homotkaan. Lähinnä kai niin sanottujen "militanttilesbojen" aggressiot kohdistuvat patriarkaaliseen heteronormatiiviseen oligarkiaan, jossa valkoiset keskiluokkaiset heteromiehet hallitsevat - ei niinkään miessukupuoleen. Voi tietysti olla, että on yksittäisiä lesboja, jotka vihaavat KAIKKIA miehiä suuntautumiseen katsomatta (samalla tavalla kuin homojenkin joukossa on sellaisia jotka vihaavat kaikkia naisia (en kyllä ymmärrä miksi)), mutta tästä ei pitäisi mennä vetämään mitään yleispäteviä johtopäätöksiä. Itselläni ainakin on monta ihanaa lesbokaveria ja -tuttua, jotka eivät näytä lainkaan vihaavan minua tai muita kaveripiirimme homoja.
Klikille sen verran, että ehkä tuon "olin liian kiireinen pätkiessäni häntä päin näköä" jälkeen olisi pitänyt lisätä "verbaalisesti". En siis käynyt käsiksi, kunhan elävöitin tekstiä - älä ota sitä turhan vakavasti. Juttu vaan on niin, että kun koko elämänsä on saanut kuunnella paskapuhetta juuri miesten suusta - kadulla pysäyttelyä, lesboja!- huutamista, ehdotteluja, uhkailuja, oman kyvykkyyden intomielistä todistamista - olisin kuvitellut, että edes "omieni" joukossa olisin saanut olla näiltä pälleiltä rauhassa.

Miesvihasta taasen voisi sanoa, että useimmat lesbot eivät niistä miehistä kauheasti välitä, koska "ulkopuolisena" monen miehen käytös ja asenne on valitettavasti pistänyt pahasti silmään. Eli ei niin, että "eka vihasin miehiä, sitten käännyin lesboksi", vaan ehkä että "ensin olin lesbo, elin samassa maailmassa miesten kanssa ilman minkään seksuaalisen jännityksen aiheuttaa varaumaa ja asenteiden pehmeyttä, sitten tulin siihen tulokseen, että useimmat miehet ovat idiootteja". Näin ainakin minulla.

Kyseenalaistamalla vallitsevat heteropuitteet ja yhteiskunnan siunaamat miehiset typeryydet ja itsestäänselvyydet ei valitettavasti aina voi välttyä ainakaan pieneltä vihankirpaisulta. Ja miksi aina puhutaan lesbojen ja feministien miesvihasta? Miksei koskaan kuule keskustelua miesten vihasta ja ylemmyydentunteesta naisia koskaan? Naisvihasta?

*tässä vaihessa voi sitten vetäistä sen hernekeiton nenän kautta syvälle aivoihin*

Tehkää testi. Avatkaa sanomalehti ja laskekaa, kuinka monen idioottimaisen teon takana on mies, ja kuinka monen taas nainen.

Tosiasia on, että miehet ovat se häikäilemättömämpi ja röyhkeämmin omia etujaan ajava sukupuoli. Miehet raiskaavat. Miehet pahoinpitelevät, ajavat kännissä ja tekevät typerää ja lapsellista ilkivaltaa paljon useammin kuin naiset. Jos herään yöllä siihen, että känniset baarikärpäset potkivat taas kerran kerrostalomme alaovea, he ovat aina miehiä. Jos pyöräni on rikottu, syylliseksi paljastuu miehisyyttään pörhistellyt pojankloppi. Jos kävelen tyttöystäväni kanssa kadulla, päänaukojat ovat aina miehiä. Jos koululuokassa joku riehuu ja häiritsee toisia, löytyy pulpetin äärestä melkein aina poika.

Uskonnot kautta maailman on rakennettu sellaisiksi, että ne alistavat naiset miehille. Mies on naisen pää, naisilla ei ole sielua, ja vain miehet pääsevät synagogan etuosaan. Jumpassa miehet tulevat valkoisine tennissukkineen viereeni ja haisevat pahalle. Tökeröä asiakaspalvelua saan useimmiten juuri miehiltä. Miehet pitävät aivottomasta action-viihteestä. Miehelle on uskomaton meriitti, jos hän tekee kotitöitä. Miehiä pitää passata, laittaa ruuat ja pestä paidat. Palkkaerot ammottavat, lasikatot tulevat vastaan. Hyvä veli -järjestelmät toimivat.

Miehet ovat homofobisia, karkeita ja usein kyvyttömiä osoittamaan empatiaa. Parisuhdelakia vastaan äänestäneet olivat suurimmaksi osaksi miehiä. Miehet ovat epäsiistejä ja umpimielisempiä kuin naiset. Miehet käyvät huorissa. Pornoteollisuus rehottaa. Miehelle nainen on monasti pelkkä väline, jota on kiva katsella ja käyttää hyväksi. Hankitaan puolta nuorempi vaimo ja näytetään naurettavilta. Miehet saavat käyttäytyä miten milloinkin, sillä "pojat ovat poikia". Miehiltä puuttuu naisia useammin käytöstavat, usein nyrkit puhuvat ja omaa rintaa röyhistellään kadonnutta maskuliinisuutta etsittäessä. Hakataan vaimo ja lapset kun ei uskalleta puhua tunteista. Ajetaan harhaan kun miehisyys ei kestä ohjeiden kysymistä. Otetaan vähän lisää viinaa. Ei osata kammata tukkaa. Laitetaan vaimo ostamaan marketista kalsarit ja sukat, eikä osata laittaa painavia tavaroita kauppakassin pohjalle ja kevyitä ylös. Onneksi vaimo pakkaa.

Miehet aloittavat sotia. Revetään tappelemaan, kun oma joukkue ei tuokaan mitaleita kotiin. Miehet kuvittelevat itsestään aivan liikoja. Miehet voivat käyttää telttapaitoja ja roikkuvia housuja, naiset painostetaan pukeutumaan tiukkoihin ja paljastaviin asuihin. Suurin osa johtajista on miehiä, vaikka alaiset olisivat kaikki naisia. Hyväntekeväisyysjärjestöissä toimii enemmän naisia kuin miehiä. Pedofiileistä suurin osa on miehiä. Miehet ovat pölvästejä.

Tasapuolisuuden nimessä myönnän, että eivät naisetkaan mitään pulmusia ole. Silti - kaikki plussa ja miinukset tarkkaan punniten - päädyn naisten puolelle.

Ja sen verran pitää lieventää, että murskaenemmistö homoista ei ole mustalle listalleni koskaan kuulunutkaan, homot kun tapaavat olla kymmenen kertaa fiksummin ajattelevia ja käyttäytyviä kuin heterot. Miksiköhän..?
Olen ylpeä, että olen syntynyt

M i e h e k s i !

Edellinen muija (naiset ovat eri rotua kuin tämä) yleistää tietäen samalla, että nainen ja mies ovat erilaisia.
Ja toivottavasti myös tulevaisuudessa, vaikka huonolta näyttää.
Onneksi en sorru samaan katkeransävyiseen vuodatteluun.
Siihen olis syytä, jos tietäisivät minkälaiset amatsoonit lapsuudessani saivat aikaan aikamoisen muijakammon.
Sitä on selattu pari iltapäivälehteä läpi ja tehty fantastinen johtopäätös että kaikki rikokset on miesten tekemiä? Kyllä loistaakin oikeen naisen järki että ihan silmiä pakottaa. Tuo sssanna on itse osoitus naisen tyhmyydestä ja lapsellisuudesta. Vaikka mä naisia halveksinkin, en mäkään tuollaista sentään möläyttäis. Mutta ssanna siis vihaakin miehiä mutta ei homoja? Homo siis ei ole mies? No, tuo psykhehän ei juuri miltään mieheltä vaikuta, joten pitää sikäli paikkansa.
Loistavaa, Klikki. Eli jos en vihaa naisia niin en ole mies enkä mikään. Hmm.. kuulostaa melko.. kipeältä.

Sssanna tarkoitti kaiketi kommentillaan sitä, että homomies osaa heteromiestä useammin nähdä naisen näkökulman eri asioista, sillä onhan homomies yhteiskunnassamme samalla tavalla alisteisessa asemassa kuin nainenkin. Homomies taitaa olla jopa alempana "arvoasteikossa" kuin nainen. Konservatiivisen heteroajattelun mukaanhan mies (nimenomaan heteromies) on ylin olento ja hänen alapuolellaan ovat kaikki muut kuolevaiset - ensin naiset ja sitten näiden alapuolella, alhaisimmassa kastissa, homomiehet. Onhan nainen sentään nainen. Homomies on vain säälittävä hinttari, joka ei osaa olla kunnon Mies (siis hetero).

Ja mitä tulee Sssannan väitteisiin miessukupuolen aggressiivisuudesta ja antisosiaalisesta käyttäytymisestä, niin valitettavasti tilastot puhuvat karua kieltään. Miehet ovat ylivoimaisessa johdossa väkivaltarikosten tekijöinä ja yhteiskuntarauhan rikkojina. Tosin naiset ovat viime vuosina jostain syystä alkaneet kiriä tätä sukupuolten välistä eroa umpeen..

Se, että tunnustan tosiasiat ei mielestäni tee minusta yhtään vähemmän "miestä". Päinvastoin. Mutta vaikka allekirjoitankin monia Sssannan väitteistä niin en silti tietenkään koe olevani millään muodoin vastuussa koko miessukupuolesta, enkä koe häpeää joidenkin minulle tuntemattomien miesten teoista. Jokainen on itse vastuussa teoistaan yksilöinä. En näe järjellisenä toimintana sitä, että minun pitäisi kokea jotain kollektiivista syyllisyyttä siitä, mitä jotkut miehistä tekevät.
TOSIMIES ei pettäis omaa sukupuoltaan myötäilemällä kaikenmaailman sannoja. On olemassa kahta sorttia hinttaria, jotka palvoo naisia ja pitää niitä miehiä parempina.

Tyyppi A on tällainen homojeesus, joka pyrkii hyvittämään hinttiytensä kaveeraamalla naisten, lesbojen, sikojen ja kanojen kanssa. Ikäänkuin se olis hintin velvollisuus mielistellä naisia.

Tyyppi B taas on luonnostaan ämmällinen tapaus, joka kokee naiset omikseen ja tahtoo niiden kanssa inhota yhdessä miehiä. Tosin mieluummin heterojen kuin lesbojen koska lesbot liian rumia, eikä tarpeeksi kiinnostuneita muodista ja julkisuuden henkilöistä.

Mutta koska sä kerta olet lessujen paras ystävä ja suojelupyhimys, niin tunge SÄ niiden pirskeisiin. Tokihan sun sinne kuuluu päästä. Siellä tosin joku rekka jyrää sun puuteroidun pärstäs maksanmakkaraks mutta SE nyt ei oo musta millanenkaan vahinko.
En koe mitään erityistä lojaliteettia kumpaakaan sukupuolta kohtaan. Jos tämä tekee minusta sinun mielestäsi "huonon miehen" niin voi voi. En myöskään palvo naisia tai pidä naissukupuolta jotenkin oletusarvoisesti parempana kuin miehiä. En tosin myöskään miehiä sen parempana kuin naisia. Osoitat tyypillistä George Bushmaista ajattelua: "Jos sä et oo mun pualel niin sit sä oot mua vastaa!". Kuinka lapsellista.. On vain arkinen fakta, että sukupuolten välillä on ainakin sosiaalisessa mielessä eroja, ja että miehet käyttäytyvät keskimäärin aggressiivisemmin kuin naiset (liekö tuossa sitten myös jotain biologistakin pohjaa, mene ja tiedä).

Kaveripiirissäni on miehiä ja naisia, homoja ja lesboja (ja hui, jopa heteroita!) koska olen avoin ihminen enkä aseta ketään paremmuusjärjestykseen sellaisten seikkojen kuin sukupuolen tai seksuaalisen suuntautumisen tähden. Jos tämä on mielestäsi "hyvittelyä" niin et todellakaan ole ymmärtänyt mistä ihmissuhteissa on kysymys.
Mistähän näitä "Klikkejä" sikiää? (No, kaiken todennäköisyyden mukaan nainen heidätkin on synnyttänyt ja mahdollisesti jopa kasvattanut...)
Tämänkin threadin vuodatuksista tulee jotenkin 'deja vu' tunne.... Klikin mielestä Sssanna vihaa miehiä ja Psyche palvoo naisia. Minä en saanut kummankaan kirjoituksista tällaista käsitystä. No, omien patoutumien purkaminen onnistuu tietysti helposti tällaisessa anonyymillä palstalla, mutta toisinaan tulee mieleen, että ehkä myös jonkinlaisen reseptin hankkimista voisi harkita.
Ssannan kirjoitusta on luettava ns. oikein. Kärjekkäällä tavalla tuo vain esille sen totuuden, mitä olen itsekin ajatellut miehenä. Naiset keskimäärin ottaen ovat rauhaa rakastavampia. Miehet ne sodat ovat aloittaneet, kun totta puhutaan. Kyseessä on siis kaikki miehet ja naiset, en katso pelkästään sateenkaariväen näkökulmasta.

Public eye ei varmasti alennu kommentoimaan Klikin ääliömäistä vittuilua, joten vastaan itse: Jos Klikki puhuisit seurassani olevalle vanhemmalle herrasmiehelle tuolla tavalla livenä, niin vetäisin sinua turpaan. Piste. Opettele käytöstapoja, ja opettele ennen kaikkea miten puhutellaan vanhempia ihmisiä ja naissukupuolta.

Minulle sen sijaan kolmikymppisenä jätkän kutaleena voi sanoa melkein mitä vaan, kuulen muutenkin lähes joka päivä vittuilua vainka kuinka paljon, ja se menee toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.
On tosiaankin turha kommentoida sellaisen ihmisen tekstiä, joka ei ymmärrä suomen yleiskieltä ja jonka ainoa tarkoitus on riehua ja yrittää provosoida. Minulle kyllä saa myös sanoa mitä haluaa, tärkeämpää kuin itse sanat on tässä tapauksessa se, kuka ne sanoo.

Jos tämä on tapa todistaa miesten 'paremmuutta' naissukupuoleen verrattuna, niin feministit voivat samalla haudata sotakirveensä: mission accomplished!
Turpaan vetäminen on helppo torjua sivuiskulla ranteeseen kun on riittävän nopeat reaktiot. Sitten MÄ iskisin sua ylöskohotetulla nyrkillä nenän alle mikä murtais sun kolvin kokonaan. Siitä mä pitäisin. Mission on muuten lopetettu jo ajat sitten. Siitä todistaa pelkästään noiden kolmen miehen irvikuvan olemassaolo.
Akkaa tai lesboa mä en muuten koskaan löis. Teille kyllä tekis hyvää saada kunnon potku perseeseen. Jossain kunnon rekassa on miljoonasti enemmän miestä kuin teissä. Miehessä kun kuuluu olla raakaa energiaa vaikka viimeistelemätöntäkin.
Voi että.. Kyl sää oot tosi Miäs! Wau, ihan uhkut pitelemätöntä energiaa. Voi hitsin hitsi.. että tykkäisit murtaa nenusen. Hellanlettas sentään. Ootko jo täyttänyt 15v?

Säälittävä pieni poika olet.
Kovin on ladyn ajatukset lapsuudessa. Mutta miksei olis kun sillon sai riippua mutsin tississä, sai maitoa ja pullaa.

MUT on taas kasvattanut isäni joka on kunnon mies ja äiti on sellainen kun naisen kuuluukin olla - naisellinen. Isälle tää homohomma oli tietysti pettymys, mutta kyllä se sopeutui kun huomas että mä olen silti mies enkä mikään puuteriperse. Inttiinkin menin vapaaehtoisena ja tulin sieltä pois alikessuna. Itse oot tietysti sivari. Ethän sä toki vois mennä intiin kun siellä vois jopa haista hiki ja oli kivempi jossain virastossa litkii sumppia ämmien kans ja lainata niiden huulipuikkoa.

Homo saa olla muttei ämmä. Vaikka kundit mun lätkäharkoissanikin tietää että oon b-rappulaisia, niin ei silti kukaan oo riipiny pyyhettä pallien suojaks. Näin siks, että mä olen mies enkä mikään ämmällinen vilkuilija joka kyylää silmä tapilla kun kerrankin pääsee akkaporukoistaan näkemään paljasperseisiä kundeja.

Vaikka melko moni muukin tietää että oon b-rappua, niin eipä paljon kukaan uskalla tulla vittuileen koska oon 195cm ja lihasta mulla on 96kg. Mä lyön silloin kun mua yritetään lyödä ja tuo gym-ämmä olis mulle yks pulunpaska jos mua kiinnostais lyödä kourani paskaan. Miettiköön sitä ennenkuin innostuu viuhtomaan käsiveskallaan.

Täällä tosin löyhkää liikaa meikki ja parfyymi eikä alempiaan päin kannata ees pierasta, joten painu sä lutkuttamaan äiskän utaretta.
Isokin mies kaatuu kun saa kuulan kalloonsa, eli lopetappas toi elvistely. Ymmärrän kyllä että elämäs on tyhjää ja sun pitää yrittää täyttää sitä vittuilemalla ihmiselle anonyymisti näillä sivuilla, mutta voisit hei kuule ettiä jotain uutta. Sun vuodatukses ei paljoa liikuta - jotenkin jo arvasinkin että olet väkivaltaisen sikaniskan kasvattama. Mitä isäukko selitti sulle kun heitteli sua seinille? Että naiset on heikkoja? Koko sun "miehisyytes" rakentuu toisten alistamisen varaan.

Säälittävää.
Mun isä on hieno mies ja äitini kaunis. Sun omas tietysti oli joku totaalikieltäytyjä insesti-ilkka joka tökkäs sormensa poijaan perseestä sisään 2 x viikossa kun lopputulos kerta on mitä on.
Joopa joo... Jos taas unohdettais ne toisten (ja heidän sukulaistensa) oletetut henkilökohtaiset ominaisuudet - ja keskityttäisiin asiaan.

- smo (yksi ylläpitäjistä)
Asiaan palatakseni, tytöt saavat varmaankin olla ihan rauhassa siellä lepakkobileissä, tuskinpa nyt sentään naisten bileisiin kukaan mies väkisin änkeää. Ja jos änkeää, niin ainahan häiriköt saa pois paikalta. Hommatkaa sinne vaikka joku järkkärinhommia tekevä paikalle jos tiedätte, niin illasta tulee mahdollisimman miellyttävä.

Ja Klikki, haluaisin todella tavata sinut, olet juuri sellaista porukkaa, jota kaveripiirissäni on. Meilaa jos kiinnostaa ja asut Hesan seudulla.
Klikki... hanki jostain aivot, lukutaito ja käy vaikka se yläaste loppuun ja tule sit keskusteleen ihmisten kanssa...
No samaa voi sanoa monelle muullekin.

Minäkin luulin että täällä olis ollut joku lesbojen bile-keskustelu...
No onpa laimeeta. Niin että Zeppelinin mielestä olisi pitänyt aloittaa ihan oma threadi aiheesta "Nyt vastataan Klikin kirjoitteluun aiheesta lesbobileet ja niiden sisäänottopolitiikka", ja jättää tämä amisviiksi Klikki tänne yksinään jutustelemaan. Hänhän tämän keskustelun alunperinkin vei hieman sivuraiteille. Ja enpä ole havainnut Zeppelininkään aina pitäytyvän tiukasti topicin määrittelemässä asiassa. Eiköhän ole kuule enemmänkin sääntö kuin poikkeus tällä foorumilla.
No tapelkaa tapelkaa, ei se mua haittaa :)

Tarkoitin vaan, että tuskinpa se klikki yksinään meuhkais. Jonkun on "pakko" heittää vettä myllyyn...

Mut senhän SS-sanna(kin) osaa :-D ..ja tykkää tapella poikaitten kaa, heh..
Mun puolesta lesbot saa juhlia keskenään vaikka missä ja hyvä ettei miehille ole sisään mitään asiaa.

Koska muuten perustetaan Lesboille ihan ikioma baari jonnekka miehillä ei olis mitään asiaa.
Mun puolesta lesbot saa juhlia keskenään Kaisiksessa tai ihan missä tahansa, ei se minua häiritse

Klikki kirjoitti "Homo saa olla mutta ei neiti"

Miksi ei? Jokaikinen tässä maailmassa saa olla justiinsa mitä itse on, siihen sinulla ei(onneksi)ole mitään sanomista.
Jos sinua vituttaa katsoa meitä muita voithan perustaa oman ihanne valtakunnan ja ryhtyä diktaattoriksi ja valita SINUN mieleen olevat asukkaat minusta vain tuntuu ,että siellä tulisi olemaan aika yksinäistä
Nyt sitten nähtiin kuka tässä neiti on. Klikki ei ottanut haastettani vastaan...eli ei uskaltanut haastaa minua livenä. Siinä sitten nähtiin, millainen mies tämä tyyppi on. Ed. viestini oli suomennettuna: "jos haluat tapella, niin tule ja katsotaan kuka on kuka".

Minä en mittelöä koskaan aloita, mutta tässä tapauksessa olisin ollut valmis tuon körmyn kellistämään, jos hän olisi halunnut sitä.

Lesbot jatkakaa...minä poistun takavasemmalle toistaiseksi :)
Voiko ylläpito puuttua Zeppelinin mauttomiin ja loukkaaviin natsiviittauksiin, vai pitääkö minun itse suunnistaa arvon sakkolihaan sekaantuneen "lentäjäpojan" puheille. Smo?
"Sakkolihaan sekaantuneen"??

Nyt annoit väärän todistuksen lähimmäisestä.
Pyydän anteeksi sekoilujani tässä ketjussa aiemmin. Väärille ihmisille vittuilu ei kannata, ja ei muutenkaan. Tuossa tilanteessa en voinut temperamentilleni mitään valitettavasti.