Jatkuva sekstailu

Olenko ainoa joka on alkanut voimaan pahoin kaikesta sekstailusta? En jaksa enää kaikkea pikaseksiä ja muuta irtohommaa, tulee vain paha mieli kun itse asiassa haluaisin toimivan parisuhteen. Jotenkin tuntuu siltä että gaypiireissä kaikki ovat olleet kaikkien kanssa, ehkä liiottelen??? Onko kohtalotovereita?
  • 2 / 46
  • seksustelu
  • 8.12.2003 14:59
Outo ongelmanasettelu. Jos et sitten enää jaksa "sekstailla" niin älä sitten hyvä mies tee niin.

Jos on oikeasti noin pienet kuviot että kaikki on muka olleet kaikkien kanssa, niin laajenna niitä.

Ylipäätään on outoa että ei-sektailevat tai sekstailuun kyllästyneet näkevät sekstailevat ja sitä edelleen harjoittavat jonkinlaisina vihollisina. Voihan sitä valikoida seuransa ja antaa muiden tehdä mitä nämä lystäävät, mitäpä se kellekään kuuluu paitsi asianosaisille itselleen.

Minä itse olen reilusti alle 44 ja sekstaan hyvin usein >) mutta mitäpä siitä niin kauan kuin itse saan toimistani tyydytystä. Seksi on mulle harrastus, eikä mikään ihmissuhteen korvike. Jos minä käytän jotakuta "hyväkseni" niin käyttäähän tämäkin sitten puolestaan minua.

Koen paneskelun mielenkiinotoisena ajankuluna. Hyödyllisenä myös.

Jos sitten joskus lähempänä 44:ää kyllästyn, se on sen ajan murhe. En ainakaan ole jättänyt mitään tekemättä.

Aika useat viettää nuoruutensa polvet yhdessä ja sitten on keski-ikäisenä ja elämän loppuun asti juostava seksin perässä hankkimassa sitä mitä ei aikoinaan ymmärtänyt.

Ja kaikkihan tietää miten kuumaa tavaraa keski-ikäiset ja sitä vanhemmat on homomarkkinoilla. Surullista mutta sitäkin enemmän totta.
hej SEKSUSTELU: olen sekstaillut nuoresta miehestä asti ja vieläkin keski-ikäisena saan seksiä helposti, huoman viestissäsi jonkunlaista "halveksuntaa" vanhempia kohtaan, surullista, no jatka sinä vain sekstailua, se on ihan OK
  • 4 / 46
  • seksustelu
  • 8.12.2003 15:44
Voin tietysti olla väärässä. Perustan keski-ikäisten epä-kuumuuden käsitteen niihin juttuihin mitä chateista ja treffi-ilmoituksista saa lukea. Monesta asiasta siellä valehdellaan muttei ikäsyrjinnästä. Minä e n halveksi keski-ikäisiä. En edes voisi koska olen itsekin jo 28-vuotias eli harvinaisen kalkkiviivoilla... ainakin joidenkin mielestä, tarvii tässä nyt vielä ottaa henkitoreissaan viimeiset ilot irti... >)
Seksi on siis irrallinen asia. Kuin astioitten pesu. Ei mitenkään yhdistettävissä moraalisiin asetelmiin tai kiintymykseen tai yksityisen ja julkisen eroon?
  • 6 / 46
  • seksustelu
  • 9.12.2003 8:30
Tarkennuksia: Chateissa ja treffi-ilmoituksissa valehdellaan esim. siitä että ollaan komeita ja karismaattisia miljonäärejä, mutta jos himon kohteen yläikäraja laitetaan 25:een niin silloin se ei kyllä saa olla päivääkään yli. Valhetta ja totta. Toisaalta joku voi sitten valehdella ikänsä... Itsekin tiedän ulkoisesti käyväni 3 vuotta nuoremmasta, mutta t y y l i on kaiken a ja å.

Nuoruuden viettäminen polvet yhdessä tarkoittaa sitä että aika moni 2kybänen homomies käyttäytyy kuin 4kybänen. Halutaan olla levollista ja hillittyä vaikka väkisin. Sitten myöhemmin ymmärretään että tietty ikävaihe on jätetty "väliin" ja siitä se riemu repeää.
Oon aika paljon jutellu nuorten ihmisten kanssa, mut... noin infantiilia juttua en kyllä ole vielä kuullut...

Mut ehkä sinäkin vielä kasvat ja huomaat, että joku toinen ihminen ei eläkään elämäänsä niinkuin sinä omaasi :)
  • 8 / 46
  • seksustelu
  • 9.12.2003 13:08
Ei varmaankaan ja se on helvetin hyvä. Olenko muuten missään vaiheessa väittänyt että jonkun tulisi imitoida itseäni? Mä elän kuten huvittaa ja muut saa elää miten niitä huvittaa, minua ei kiinnosta muiden asiat eikä mun asiani tule kiinnostaa muita. Silti ei mielestäni kannata esittää kypsempää ja varttuneempaa kuin mitä on. Se sitten taas EI tarkoita että pitäisi seurata jokaista *infantiiiiilia*, esim. perseen näyttämistä Securitaksen vartijoille, mielitekoaan. Turha pilluilla. Minä itse olen HILLITYMPI & LEVOLLISEMPI kuin 20-vuotiaana, en ehkä paljon (tai näköjään sitten tarpeeksi) mutta kuitenkin. JA jos joku sitten tahtoo olla vuosiaan kypsempi eikä kärsi siitä minkäänlaisia haittavaikutuksia, niin kaikinmokomin, ei se mulle jööttiäkään kuulu.

Miksi muuten pitää olettaa että mun viestini on automaattisesti suunnattu zeppeliiniä ja hänen seurapiiriään vastaan. SÄ ehkä olet mielestäs maailman napa jota kaikki herkeämättä ajattelee, mutta sepä EI ole totta.
Tuskinpa tunnemme oikeasti toisiamme. Varmasti et tunne "seurapiiriäni", joten en edes ajatellut minkään viestin olevan suunnattu minulle. (Vainoharhako vaivaa?)

Sain vaan noista viesteistä käsityksen, että joku elää nyt todella syvällä jossain unimaailmassa.
"Perustan keski-ikäisten epä-kuumuuden käsitteen niihin juttuihin mitä chateista ja treffi-ilmoituksista saa lukea. "
Eihän tuollekaan kommentille voi kuin nauraa... :-D
No keski-ikäisten epäkuumuus ilmenee ainakin chateista ja treffi-ilmoituksistakin, jotka on konkreettinen, luetteva todiste siitä että nuoruus on gay-piireissä in. Olen tietysti kuullut saman asian keskusteluissakin. Jouduin itsekin nuorempana tilanteeseen jossa keski-ikäinen mies paiskasi mut seinään kun annoin sille pakit. Ei se pakkien antaminen riippunut niinkään äijän iästä vaan muusta, vaikkei senkään toiminta sitten kovin suositeltavaa käytöstä ollut. Tulkitsisin -vaikka mun tulkintanihan on tietysti teidän mielestä ilman muuta päin persettä- että ukkelin aggressiot ja turhautuminen nuoremman väen turhaan pokaamiseen purkautui. Nykyään olen jo sen verran iäkäs että seinään lentäminen ei ole enää vaarana.

Ylipäätään tämän viestisarjan alkuperäinen aihe ei edes ollut ikä, mutta näemmä se sitten on zeppeliinille ja kumppaneille niin omakohtainen ja kipeä ettei auta muu kuin vatkata asian vierestä. Sääli sinänsä.
Nähtävästi et todellakaan ymmärrä mihin ajatuksenkulkuun puutuin. Ikäkysymys ei ole se mikä kiinnitti huomioni, vaan se että ajatuksesi pyörii seksissä ja chatissa ja deitissä ja baaripokaamisessa.

Alkuperäisen kirjoittajan tavoin oikeaa elämää, siis myös muuta kuin seksi-elämää ;-) , hakevia on niin nuorissa kuin vanhemmissakin. Siihen elämään kuuluu monella se parisuhteen rakentaminen. Se ei aina edes sulje monipuolista seksielämää pois...

"Chatti-elämä" on aika erikoistunutta ja kapea-alaista elämää. Sen suon sitä haluaville. Sellaisesta vedetyt johtopäätökset ja seksimarkkinoiden TOP-listaukset ovat infantiileja. Tämä ketju alkoi aivan muunlaisista tarpeista, joten olisi varmaankin vähintään oikeutettua suoda keskustelumahdollisuus myös niitä pohtiville.
Sun itses ajatus tässä mataa kuin vuotava ilmalaiva.

Jos otsikkona on JATKUVA SEXTAILU! niin on aika loogista että viestisarjassa käsitellään seksiä. Pyrin selventämään että jotkut on aivan tyytyväisiä jatkuvaan sekstailuun - kuten minä. Sitten esitin että ehkä kun itsekin olen 44-vuotias, saatan olla kyllästynyt jatkuvaan sekstailuun, mikä taas johti teidän sanoihintarrautujien vittuiluoperaatioon.

Ajatus siitä, että jos ei vietä seksielämää ollenkaan ennen keski-ikää taas VOI olla syy siihen että jotkut vanhemmat homomiehet on suorastaan panohulluja ja aina mahdollisimman nuori parru mielessä. SEN olen havainnut. Tai ehkä se on ollut vain painajaista. Tämmöisessä unimaailmassa kun elän.

TUO oli vittuilua, sillä mulla todella on valtavasti, runsaasti ei-seksiin liittyvää "elämää". Baarista en ole eläessäni pokannut miestä - mulla kun on muita keinoja >) - ja deitti-ilmoituksia ja chatteja olen silmännyt vain uteliaisuudesta, nähdäkseni mitä siellä puhutaan.

Tässä ilmenee taas se vanha, teidänkin elättelemä myytti että homot on jaettavissa VAIN syvästi eläviin älykköihin TAI sitten hyperkiimaisiin horoihin. Madonna ja huora-asetelmat ne näemmä kukoistaa alakulttuureissakin. Mä olen "fucked around" MUTTA älynlahjoja mulla on enemmän kuin mitä edes Mensan pikkujouluissa esiintyy eikä edes mun nykyisessä työssä ontto kallo tulis kyseeseen.

Ja mikä sitten estää keskustelemasta mistä tykkää? Tämmönen viestisarjahan voi jatkua vaikka useamman metrin mittaiseksi suhdeluvun ollessa 1:1 Näytä sä esimerkkiä ja tuki kuonos, niin siitä se valkenee.
Älynlahjoja joo, mutta onko sitä moraalia. Onko sitä ymmärtämystä, sympatiakykyä. Onko arvoja?
Tämä keskustelu meni jotenkin ihan väärille raiteille.
Miksi niin monet meistä työntävät pois lämmön ja hellyyden kun on seksistä kyse?
Miltä tuntuu esim. olla pelkkä "reikä" jota kaikki panevat?
Meikäläisten piirithän ovat tosi pienet ja juttu kulkee,tämän olen itse huomannut baareissa ja chatilla.
Ja faktahomma on että sukupuolitaudit leviävät,kortsu ei aina riitä.
Itse aion muuttaa elämäntapaani. Halusin vain provosoida tällä palstalla, saada ihmiset miettimään asioita.
Hyvää jatkoa kaikille.
Kun seksistä on kyse, keskustelu hyvin usein luisuu väärille raiteille. Moni kokee niin vahvaa tunteenomaista ahdistuneisuutta omasta seksikäyttäytymisestään (tai sen puutteesta), että asiallinen keskustelu aiheesta on mahdotonta. Muiden käyttäytymistä ruotimalla ja tuomitsemalla täytyy sitten pitää itsensä jotenkin koossa, kun analyyttiseen ajatteluun ei enää kykene. Mies 44 varmasti selviää 'kriisistään', asioiden pohtiminen vähän niiden ulkopuolelta auttaa aina eikä koskaan ole liian myöhäistä aloittaa puhtaalta pöydältä.

Muuten tästäkin keskustelusta taas näkee, että älykkyys ja viisaus harvoin asuvat samassa päässä...
Aihh!!!!!

Siinä kumahti naula mun kämmenen lävitse ristinpuuhun. Tökätkää nyt vielä keihäällä kylkeen ja juottakaa viiniä, johon on sekoitettu kusta, niin kaikki on perfect. Ja miten tämä mun murhaamiseni sitten enää liittyy mihinkään aiheeseen paitsi kirjoittamattomaan "lynkkaa horo"-teemaan.

Mulla ON arvoja, moraalia etc. jopa enemmän kuin monilla mutta s i t ä h ä n ei tietenkään voi millään ikinä uskoa. Tyyppi joka saa huvia paneskelusta on maailman suurin paska ja huono ihminen PISTE!

(Arvojani ja moraaliani etc. en tietenkään lähde teille sydämmettömille kertoilemaan koska siitä tulis vaan rutkasti lisää pilkan aihetta. Kaikki mun sanomani ja tekemäni on v ä ä r i n ja juuri siksi että MÄ teen ja sanon.)

(Ja k y l l ä. Mä olen *seurustellut* viimeksi 4 kuukautta sitten, mutta miehellä ei ollut ikinä aikaa minkäänlaiselle suhteelle kun se raataa hoitoalan duunissaan.)

Silti mä olen aina erinomaisesti viihtynyt miehen paljaaseen kylkeen käpertyneenä. Se on KIVAA ja yhtä lämmin se kylki on vaikka sitten takana olis 10 vee vakavaa seurustelua tai hyvä jos etunimen tietää.

Ja EI. Mä en aio luopua m i s t ä ä n tavoistani vaikka kuinka mäkättäisitte ja vittuilisitte. Tulkaa tarjoamaan sitä vinkkua niin mä pieraisen teidän naamalle >D
Aika outoa kun ei nää keskustelua peräänkuuluttavat vittuilijat sitten saa millään tukittua sitä kuonoonsa. Siellä tylsän elämän (mennään nyt sitten t e i d ä n linjoille) pikkusieluttamassa ja katkeroittamassa mielessä ei voida sallia että halpa horo saa sanoa viimeisen sanan. Oletteko te lopultakaan keski- vai uhmaikäisiä vai ainoastaan uhmakkaita keski-ikäisiä? >D
Onpa tässä taas esimerkki jossa on kasvanut kärpäsestä härkänen.

Mitä näitä vaahtoilla: eläköön kukin niinkuin lystää. Mäkin horasin urakalla ja kun alkoi maistua puulta, olen ollut yhden miehen kainalossa siitä lähtien. Kuljetaan jokainen omat polkumme.
Alkuperäiseen aiheeseen. Ei tietenkään ole kenenkään ongelma, jos joku haluaa harrastaa paljon seksiä mahdollisimman monen kanssa mahdollisimman usein. Ne, jotka ei tätä halua (niitäkin kuulemma homopiireissä on, vaikkei olla nähty) aina sillon tällön purnaa asiasta näissä keskusteluissa. Kyse ei ole siitä, ettäkö kenenkään elämäntapa kuuluisi kenellekkään. Harmi, mikä saa kirjoittajat aika ajoin liikkeelle, on se, että niitä olemassa olevia yhdelle miehelle ja tiiviiseen parisuhteeseen hakeutuvia on niin todella vähän tai sitten vaan vaikea löytää mistään. Chatit ja deitit pursuaa ilmotuksia, joissa haetaan seksiä, ja nekin, jotka hakee jotain muuta lopulta näyttää sen, ettei niilläkään oikein paljoa muuta oikeasti ollu mielessään.
Sori nyt vaan teille kaikille, jotka uskotte vain seksiin, ette kiintymykseen tai lojaalisuuteen tai seksuaalimoraalisiin opinkappaleisiin, mutta minäpä uskon siihen ettei huora-sana ole vanhentunut ollenkaan.
Huora vai Madonna - eikö tämä ollut heteroelämän suuri kysymys? Miksei muka satunnainen paneskelu ja vakaa ja syvällinen parisuhde onnistuis yhtaikaa? Oman kokemuksen mukaan sellaisia pareja on paljon eikä pelkästään homopiireissä tai telkkarissa. Viimeksi Voguessakin käydessäni yksi pariskunta tuli kanssani samaan koppiin...

Minulla ainakin on monia mukavia muistoja satunnaisista seksikumppaneista, vaikka monet muut onkin tyyten unohtuneet.
Huora tarkoittaa "elantonsa irrallisista seksuaalisuhteista maksua vastaan hankkivaa henkilöä." Tuskimpa homppelit on niin rahantarpeessa tai -ahneita että ammattikunnan edustajia olis näinkin paljon keskuudessamme.

Ylipäätään olematon elämänkokemus tai sietämättömän nuori ikä lietsoo kaikenmaailman moraalisia arvoja. Mutta vanhempana ja maailmaa nähneenpänä ei viitsi enää joka asiasta pillastua.

Tai kuka jaksaa. e. g. tuo Public Eye moralisoi vielä keski-iässäkin kuin pahainen ylipappi. Kaikki nämä moralistit myös näyttää kuvittelevan että pelkkä polvilumpioiden yhteen ruuvaaminen tekee niistä vähintään uusia Jeesuksia vaikka muuten oltais miten mulkkuja hyvänsä.

Oudon seksikeskeinen näkemys, mutta siinä aatos mistä puutos.
Heh... kun nimeni kerran mainittiin, saanko pyytää pientä täsmennystä? Missähän viestissä olen mahtanut "moralisoida kuin pahainen ylipappi"?

Ainoa asia jota kritisoin, on joidenkin kirjoittajien vimmainen asenne puolustaessaan oman käyttäytymisensä/asennoitumisensa ainoaa autuaaksitekevää asemaa. Tämä kattaa kaikenlaiset yksisilmäiset mielipiteet siitä, miten tätä palloa asuttavan populaation tulisi ihmissuhteitaan hoitaa. Vielä kerran: kukin toimikoon kuten itse on parhaaksi harkinnut, kunhan ottaa huomioon kanssaihmisensä, ei riistä heidän minuuttaan eikä aiheuta heille tarpeetonta tuskaa omilla valinnoillaan.

Samalla odotan, että muille, ehkä erilaisen toimintatavan valinneille, sallitaan myös vapaus tehdä tavallaan ja olla myös avoimia sen suhteen. Joskus vaan joutuu miettimään, että kummastakohan 'huoruusakselin' päästä ne kaikkein ahdasmielisimmät tapaukset mahtavatkaan löytyä.
"Moralisointi" nyt on itsestään selvää. Ellei se kirjoita, se ajattelee. Mäkin nimittäin omaan yliluonnollisen kyvyn lukea ajatuksia ja kartoittaa äijän koko persoonallisuus muutaman rivin perusteella, ei vain sä.

"Ahdasmielisyys". Kaikki nää Public eyet suhtautuu kuin niiden olis elettävä samassa 20 neliön kokoisessa asuntoveneessä keskellä merta näiden "huorien" kanssa.

Voihan sitä valikoida seuransa ja pysyttäytyä mahdollisimman etäällä ihmisistä joita halveksii ja joissa ei näe mitään hyvää. Eli tässä tapauksessa Puplic eyet voi eristäytyä omiensa joukkoon ja antaa huorien huorata niin maan perkeleesti.

Mä itse en taas koe mitenkään kiehtovana tyyppiä joka elää visusti pystyttämiensä muurien sisällä ja kuvittelee olevansa joku yli-ihminen joka tietää kaiken parhaiten. Senkin mistä ei mitään ymmärrä. Joten en itsekään hae Public eyejen seuraa, eikä heidän tarvitse kokea suurta henkistä kärsimystä mun huoruuteni takia.

Mihin silloin tarvitaan mitään "suvaitsevaisuutta" tai "avomielisyyttä" kun kaikki pysyy omissa lokeroissaan itsensäkaltaisten kanssa?
Niin. Sitten vielä se "moraaaaali".

Mun vanhassa kotikylässäni oli paljon ihmisiä, jotka arvelivat olevansa kovinkin mallikelpoisia sillä perusteella että istuivat perseensä leveiksi kirkonpenkissä.

Muuten oltiin kateellisia, ahneita, puhuttiin paskaa selän takana, iloittiin toisten onnettomuuksista kuten esim. tulipaloista, joita käytiin edes mitenkään häpeilevää esittämättä ihailemassa vaikka siat juoksi tuli selässä pitkin metsiä. Omille kotieläimille taas ei missään nimessä kutsuttu eläinlääkäriä vaan annettiin kitua päiviä ja viikkoja ja ammuttiin päähän kun näytti ettei ne itselläänkään sitte parantuneet.

Toisaalta nää ihmiset ei kyllä vahingossakaan huoranneet.

Moraaaaali ei ole seksiä.
Että se siitä keskustelusta. Jos sillä mitä sanon ei ole merkitystä, kun jollain on 'yliluonnollisia kykyjä' lukea päinvastaiset ajatukseni, what's the point?

Minun ei edelleenkään tarvitse eristäytyä kenestäkään mihinkään, toivoipa sitä kuka tahansa. Olen sen verran parkkiintunut, että henkiset kärsimykseni tulevat aivan muista asioista.

Vastaa vielä kerran, se varmaan helpottaa. Lupaan että en enää kommentoi - olihan se niin, että olet tottunut sanomaan sen viimeisen sanan?
No voi vittu. Joko äijä käyttää taistelukeinona sitä ettei ole ymmärtävinään mistään mitään ("tyhmä huora, kun et osaa edes ilmaista itsees") tai sitten se ei tosiaan ymmärrä.

Eristäytymistä huoruudesta tarjosin vain varteenotettavana keinona kun tämä huoruusongelma tuntuu olevan ukkelilla noinkin tapetilla. Käytännössä eristäytyminen tarkoittais sitä että kiertää kaukaa esim. Voguen tyyppiset paikat, jos potentiaalinen buddy tai bf ilmentää tapumusta huoruuteen, välit voi pistää poikki. Jos internetissä näkee keskusteluja joissa käsitellään huoruutta niin voihan sitä ajatella "kaikenlaisia luuskia, mutta onneks mä en oo tommonen" ja vaihtaa sivua.

En edes ymmärrä mihin nää Public eyet pyrkii. Mäkö en sitten hyväksy niitä vai? Ketä mun hyväksymiset tai hyväksymättä jättämiset sitte kiinnostaa? Tehkööt nyt jumalauta IHAN mitä huvittaa, mä pysyn erossa enkä ota kantaa. Vai olisiko takana se että nää eyet ei kestä sitä että niistä ei pidetä? Tai ehkä jokin seta-poliittinen pelko että huorahtava homo vaikeuttaa poliittisia pyrkimyksiä?
Aika diktatoriseks menee hommelit jos odotetaan että joku vieras jossain kaukana luopuu panoelämästään jotta eyeillä olis turvallisempi mieli. Sehän laskis mun elämänlaatua.

Seksi on mulle tärkeää. Kun mä laitan käteni vieraan miehen paljaalle iholle, tunnustelen sen rintakarvoja ja tunnen miten veri virtaa sen nahan alla, mä saan siitä elinvoimaa. Mä myös näen ihan aitoja kauneusarvoja miehen perseessä ja sukuelimissä ja koen kiehtovana olla niiden kanssa tekemisissä. Mutta tästä on ihan turha jatkaa kun joku alkaa kuitenkin huutaa että "vitun huora, pidä saatanan huoraamises omana tietonas!" etc.

Ja se viimeinen sana. Se on EI.
Ennen kuin teemme sen lopullisen johtopäätöksen, ettei loputtomassa miehestä toiseen hyppelystä ole mitään vikaa per se, olisiko aika tuoda moraalin sijaan forumille sanapari "maaninen lyhytjännitteisyys", lievästi lässyttävä termi "kyvyttömyys sitoutua" sekä monimielinen kysymys siitä, minkälainen lopulta voi olla "tasapainoinen homomies".
  • 32 / 46
  • Mikä tää on?
  • 18.12.2003 22:59
Miksi pitää tehdä ja kokeilla kaikkea? Onks tää sitä samaa, mitä jenkit tekee, kun ne haluu pornoleffoihin mentaliteetilla: "we have just one life, what the hell!"

Yksi ongelma on se, et homopaikoissa näkee vähän keski-ikäisiä. Keski-ikä meinaa usein yksinäisyyttä ja masentuneisuutta... ja ongelmia. Kun ruumis rappeutuu, niin pää ei kestä sitä.

Homopaikat ovat liian juhlimispainotteisia. Yhteisöllisyyttä ei juurikaan ole eikä sitä taideta pahemmin tavoitella.

Haluammeko me kunnollista alakulttuuria ollenkaan? Pitäisikö pyrkiä pois sulautumisesta hetero-yhteiskuntaan ja luoda verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä? Sulautuminen on aiheuttanut heterojen matkimista esim. parisuhde-asiassa. Suurin osa elää kumminkin yksin. Pitäisi olla enemmän keskinäistä huolenpitoa ihan käytännön asioissa. Miehillä kaveriporukat, jotka katsovat toisten perään ja jakavat vastuuta ja auttavat toisiaan voisi olla OK. Avuliaisuutta saisi olla enemmän, Se lisäisi turvallisuuden tunnetta ja elämäniloa ja vähentäisi psyykkisiä ongelmia.

En välttämättä kannata Setaa kaikessa, mitä se tekee. Liian poliittinen? Missä on kulttuuri? Vai ovatko useimmat edelleen kaapissa? Kaappihomoilu on yleisempää kuin kuvitellaankaan. Omia etuja( rahaa tai uraa) ei riskeerata . Pönkitetäänkö edelleen kulisseja?

Kapakkakulttuuri ei ole homokulttuuria vaan vain yksi pinnallinen ilmiö ja monille tuhoisaa.
Onko tasapainoinen homomies sellainen, joka on sinut itsensä ja oman (ja kumppaninsa) seksuaalisuuden kanssa?

Joku ei ehkä kaipaa kuin sitä yhtä - toisista on kiva ottaa mukaan joku kolmas. Jos sitä yhtä ei ole omassa elmässä, miksei sitten nauttisi seksistä edes silloin, kun saa?

Onko oikein syyttää kaikkia jotka eivät ole vakituista kaveria löytäneet kyvytömyydestä sitoutua, jos meidän kultturissamme edelleen pidetään saman sukupuolen keskeisiä suhteita syntinä?

Olen varmaan aika tasapainoton, kun olen tyytyväinen elämääni?
Tää on henkisen kypsyyden kysymys. Sitä kasvua tapahtuu kaikkina ikäkausina, mutta joillekin hyvin myöhään.
Aivan oikein on kysyä sympatian perään! Ja moraalin sekä sen taustalla olevan arvomaailman. Tässäkin keskustelussa näkyy, että älynlahjoja ja älyn korostamista löytyy, muttei juuri moneltakaan muuta. Robottikin on älykäs, ainakin kohta. Mutta ihmisyys kasvaa arvopuolella, ja sympaattinen ihminen on ainakin minusta useimmin mielenkiintoisempi kuin ns. älykäs. Kai se on todella niin, että varsinainen ihmisyys syntyy ihmiseen vasta aika myöhään, ns. aikuisena, jos on syntyäkseen=) Homokulttuuri ei sen syntyä taida paljon edistää.
Eihän äly ja sukupuolivietin voimakkuus ole toisistaan riippuvaisia.

Lähes kaikki nisäkkäät ovat moniavioisia, ja käytäntö on että urokset eivät valikoi, sen (partnerin) valinnan tekevät naaraat.

Tätä tosiasiaa vasten en pidä mitenkään kummallisena, että itsellänikin himot vetävät minne milloinkin. Tämä, vaikka elän parisuhteessa. Ei sille vain voi mitään. Oma elämäni on alituista taiteilua omien halujen välillä, toisaalta kumppanini huomioon ottamisen välillä.

Jahka kevät aurinko alkaa taas paistamaan niin sitten luontoäiti alkaa taas viedä tätä poikaa.
Juu-u, luontoäiti tarjoaa kaiken vain sinulle Lassie ja otettava on, ei voi mitään. Missä on tahto, missä moraali? Surkein selitys, mutta niin yleinen. Kuka tahansa voi loikkia puskasta toiseen, se ei ole selitys millekään, että luontoäiti kutsuu. Suurin osa ihmisistä osaa pantata pissiäkin, ehkäpä sinä et. Jos nyt kuitenkin myöntäisit, että oma pääsi sinua vie, ei luontoäiti.
Mikäs se on se moraali?
Onko se sitä että elää heteronmallisesti (hyväksytty malli)?
Pieni ihminen ei ymmärrä :))
Mitä on eläminen heteronmallisesti (paitsi tietenkin se pikkuseikka, että seksiä harjoitetaan eri sukupuolten kesken)?

Käsittääkseni moraalia peräänkuuluttanut juniori ei puuttunut mitenkään tähän puoleen vaan siihen, ottaako ihminen itse vastuun omista tekemisistään syyttämättä siitä olosuhteita tai luontoäitiä - tämä pätee samalla tavoin kaikenmerkkisissä ihmissuhteissa.
Heteromalli on sellasta pakkopullaa jota tulee tuutin täydeltä joka suunnasta.
Homotkin hyväksytään jos ne (me) käyttäytyy niinkuin kunnon heterot.
Virallistetaan parisuhde ja (hankitaan lapsia ehkä joskus) käyttäydytään niinkuin avioliitossa kuuluukin.
Pois pusikoista..se ei ole "normaalia".
Mä mistään mitään tiedä, kunhan jotain heitän :)
Voihan hitto! Jos käyttäydyttäisiin ihmisiksi. Ei noille provoileville sekopäille kannata mitään kommenttia heittää.


Hei, on tosi ok olla huoripukki... tai mitä te nyt haluutte kuulla, mikä teille riittäisi.
Eiks nyt ole vähän trendikästä olla seksitautinen nymfomaani - näin olen ymmärtänyt. Jännä miten noi cyklit etenevät. Eka trendisairaus oli (siis minkä mä muistan) toi laktoosi-intorelanssi, sitten kait noi syömishäiriöt, jossain välissä burnoutit, ...

Mä itse olen ollut kyllä koko ikäni terve joten en hirveesti osaa auttaa muuta kuin kehottamalla hakeutumaan asianmukaiseen hoitoon. Ovat kuulemma järjestäneet seksiterapeutteja joukoittain paramantamaan tautisia, niin on vaikeasta taudista kysymys. Niin - mitähän vielä tämä läntinen, niin itseään täynnä oleva pallonpuolisko mahtaa keksiä?
Pieniä ne ovat tämän läntisen palonpuoliskon keksinnöt ihmisen terveydentilaa ajatellen, kun niitä vertaa Isä Aurinkoisen lapsosilleen järjestelemiin.
Kymmenen kertaa ennemmin täällä lännen riistokapitalismissa minä ainakin elelen, kuin tuolla idän ihmemaassa.
Sallin toki mielihyvin kaikkien sinne kaipaavien pakata matkalaukkunsa ja ostaa matkalipun. Ja jos toden sanon niin kehoitan samalla säästäväisyyteen; osta vain menolippu!
Taas meni yksi viesti yli hilseen että viuhui (liekö tuolla toisaalta suurempaa väliä...)

Isä Aurinkoinen (Stalin??? eikös se jo muutama vuosi takaperin kuollut?)
Idän ihmemaa (Kiina??? Japani??? Pakistan??? vai riistokapitalismin mallimaa Venäjä???)

Tietysti on yhä maita, joissa joutuu mielipiteidensä vuoksi joko tyrmään tai maanpakoon - nähtävästi joku toivoo samaa järjestelmää myös Suomeen.
  • 45 / 46
  • Just me ( m47)
  • 29.1.2004 9:57
Olipahan taas keskustelu aiheesta =D. Milloin me ihmiset opimme sen,että makuasiat ovat makuasioita . Jos joku ei pidä jatkuvasta sekstaislusta, ja toinen pitää, ok - on vain hyväksyttävä tosiasiat. Mutta että, siitä tällainen haloo tarvitsee nostaa...

Eiköhän meillä ole vielä paljon oppimista ihmisyydesta, arvoista, moraalista ja muista asioista. Nimittäin kommentteja lukiessa mieliin hiipi vanha sananlasku: " Se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa.."

Ja en ole kuullutkaan, että tällaisesta asiasta (jatkuva sekstailu) heteropuolella vastaavaa älämölöä pidettäisiin ( tai sitten olen vain sulkenut sellaiselta korvani) - oli miten oli, annettakoon jokaiselle mahdollisuus olla sitä mitä on, ilman heteropiireistä tuttua moralisointia. Kuka meidät homot ( niin nuoret, joista tulee joskus vanhoja, kuin vanhat, joista joskus tulee kuopan täytettä..) hyväksyy, ellemme itse hyväksy itseämme ja moninaisuuttamme?

En voi olla siteeraamatta erään ketjun mainosta tähän lopuksi: " Se on vain tyhmää maksaa......"
Ehkä koko tätä keskustelua täytyy kuiteski ajatella sitä vasten että Amerikasta levinnyt homoelämäntapa on juuri tota loputonta naimista, yli sukupolvien, yli aidsin jne., koska siltä näyttää. On yleisesti tunnettu tosiasia, että (amerikkalaiset) homomiehet on erittäin promiskuiteettia väkeä. Asia on selitetty sillä, että miehet on semmoisia, mutta justjoo