vinkkejä anaaliseksiin

 • 1 / 23
 • kokematon
 • 14.12.2003 9:27
Hei,

Onko kenelläkään vinkkejä / neuvoja kun mun poikaystävällä on tosi paksu penis ja itse yhdyntä ei satu, mutta olen tosi pitkään sen jälkeen kipeä ja hellä. Jopa pari viikkoa jos ollaan innostuttu.

Siis vinkkejä yhdyntään tai jälkihoitoon.

Kiitos.
Peräaukon sulkijalihakset varmaan kaipaisivat enemmän rentoutusta ennen kuin kundikaverisi survaisee kalunsa sisään. Ensin kannattaa siis harrastaa vähän esileikkejä, joissa levittää reikääsi paljon liukuvoidetta ja runkkaa reikää sitten ensin sormella ja työntää varovasti sitten kaksi ja ehkä kolmekin sormea sisään (turvaseksin kannalta vaikka kondomin sisällä) ja siten rentouttaa niitä lihaksia.

Iso kyrpä tuntuu kyllä hyvältä, mutta se kannattaa ottaa rauhassa sisäänsä. Sitten kun panoreikä on kunnolla avautunut, voi nauttia rajusta panosta.
 • 3 / 23
 • Raivo A. Naali
 • 16.12.2003 10:51
Poppers on varteenotettava vaihtoehto. Persereikä ei veny mahdottomuuksiin vaikka kuinka harrastais esileikkiä.
 • 4 / 23
 • kokeneempi
 • 16.12.2003 19:08
Poppersit jätettäköhön satunnaisissa seikkailuissa kieppuville. Apteekista kyjellyä, sitä sitten sormella anuksen pintaan ja sisäpuolelle. Tee vaikka omalla sormella jos toisen sormi sattuu. Voit tehdä voitelun myös tunnin parikin etukäteen, kyjelly kun liukastuu kun siihen vähän sylkäsee tai sitä lisää. Kätevää ja mahdollistaa spontaanin panon ilman joskus rasittavaa liukasteilla läträämistä.

Sorry, mutta heti sä et sitä kokonaan sisääsi saa, etenkin jos se on kovin paksu ja komea. Hitaasti työnnetään hyvin liukastettu penis hyvin liukastettuun anukseen, niin se menee. Sitten kun sua on pantu pari kertaa edellisenä päivänä, niin voi yllättäen mennä sisään kuin itsestään. Enjoy ja respect sekä peace!

Muista myös jokaisen homon luppoaikojen huvi, sulkijalihaksen jumppaaminen! Sitä voi kätevästi tehdä toimistossa istuessaan tai bussipysäkillä ja baaritiskillä seisoskellessaan. Lisääntynyt puristusvoima on kiva ylläri oman kullan kanssa sängyssä peuhatessa.
 • 5 / 23
 • kokeneempi
 • 16.12.2003 19:27
Toi jälkihoito sitten... Miten niin pitkään sattuu? Ei sellaista pitäisi tulla. Onkohan tää sittenkin mielikuvituksen tuotetta koko ketju? Edes normaalien peräpukamien ei pitäisi panemisesta ärtyä niin paljoa kuin pytyllä vääntämisestä. Olettehan muistaneet lisätä liukastetta panon aikana? Jos mennään hitaasti sisään ja pidetään paikat liukkaana ei säryn syy ole muussa kuin väärässä panotyylissä tai sitten sun perässäs on joku vika. Jotkut osaa olla liian kovakouraisia anusta sormeillessaan, siinä voi tulla paikat kipeeksi jo ihan panosta ja munasta riippumatta. Muna kun on sormea huomattavasti hellävaraisempi!
Toiset pitää ja toiset ei missän nimessä.
Se on kuin uuden elämäntavan aloittamista. Js pitää niin ei väliä että se myös tuntuu. Voihan sitä muutenkin pelehtiä ilman sitä.
Liian rajua? Peräsuolen limakalvo on hyvin herkkää. Ei sinne pitäisi työntää mitään. Voit saada polyypin eli limakalvo on irronnut tai haavauman. Peräsuoli kaartuu voimakkaasti ylöspäin ja asento olisi hyvä olla sen mukainen.

Varovaisuutta ja hitautta! Ei mitään "pukin pökkimistä".
itse olen yrittänyt penkoa netistä vaikka minkälaista tietoa, koska kyseinen aihe kiehtoo ja pelottaa minua samaan aikaan.. Löysin itseasiassa erityisen kannustavan artikkelin, jonka lukemisen jälkeen uskaltauduin heittäytymään ja kokeilin ensimmäistä kertaa peppuseksiä.. Eikä se niin kamalaa ollut kun sitä oikein halusi ;) ainiin toivottavasti tästä artikkelista on apua muillekkin: https://www.pinky.fi/uutiset-artikkelit/aloittelijan-opas-anaaliseksiin/
Ensiksi kannattaa tuntea tämä miesten anatomia

http://www.prostate-massage-and-health.com/images/ProstateExamDiagramNoTITLE_600.jpg

Pyllyssä erityisen tuntoherkkiä alueita ovat
- pyllyn suu, anus ja sen ympäristö
- eturauhasta (prostate) vasten oleva osa pyllyn sisällä (eturauhanen tuottaa siittiöille ravintoa ja liittyy miehen orgasmiinkin)
- anuksen ja pallien välinen osa eli väliliha

Noita hyväilemällä eri tavoin antaa siis nautinnot pyllyseksissä. Ja koska nuo alueet ovat herkimpiä, kovakouraisuus niitä kohtaan on "myrkkyä".

Em. kuvassa on myös virtsarakko (bladder), jonka täynnä olo ei panonautintoa pantavalle lisää, eli kannattaa käydä kusella ennen anaali-iloja.
Sinällään tuonne pantavan kalunjuureen, eturauhaseen, virtsarakkoon päin kovaa ja pitkälle jyystäminen panoissa ei ole hyväksi, vaan semmoinen syväkovatouhu kannattaa tehdä tuonne selkäänpäin suunnattuna ja vedellä sitten isomman kalun puolella mitalla tuonne alemmaspäin.
Lyhyempi kalu on kyllä ihan paras, koska se ei mene liian syvälle, eikä ahrista, vaan antaa takuunautinnon parhaiten, kun nuokin hommat osaa : )

Anuksessa, pyllyn suussa on sulkijalihas, joka "automaattisesti" on jännittynyt kiinni, mutta sekin kyllä aukeaa aika paljonkin, mutta ei väkivalloin.
Pyllyseksissä _pitää_ehdottomasti_ aloittaa esileikillä, muutenkin, sillä kiihottuneena ja halukkaana, jännittämättä pyllykin nauttii ja anus avautuu parhaiten.
Siis suuteluita, hyväilyjä jne ... ja välilihan, kalun hyväilyä, pakaroiden hyväilyä, anuksen hyväilyä. Mutta anusta ei kovakouraisesti ja kynsimistä pitää varoa, eli liukkarin kera.

Silikoniliukkari on parasta sillä se ei kuivu ja sitä riittää pienenkökin määrä. Silikoniliukkarissa ei ole rasvaa, vakka se rasvamaista onkin, joten se ei uhkaa vahingoittaa kondomia.
Liukkarinahan ei saa käyttää mitään öljyjä sillä ne vahingoittavat kondomeja. Toki sitten pelkässä pyllyn hyväilyssä voi öljyjäkin käyttää, myös kondomi sormissakin.

Erittäin tärkeää on tosiaan kiihotta se kumppani, joka pyllyään antaa ja saada hänen anus rennosti avautumaan. Sitä voi tehdä hyväilemällä, sormin tai myös malttamalla hieroa rauhassa, kumitetulla ja hyvin liukastetulla kalulla pyllyä ja anusta (myös anukseen on syytä laittaa liukkaria) ja työntämällä alussa hitaasti, ikäänkuin hieromalla rauhassa terskalla anus aukeamaan ... Äkkinäinen sisääntyöntö tekee kipeää takuuvarmasti ja on huonon, törkeä panomiehen merkki. Sellaista harrasttava kannattaa opettaa tavoille tai hylätä.

Kukaan ei nauti äkkinäisestä pyllyyn työntymisestä, eli mielikuvat sellaisesta ovat täyttä potaskaa. Sen voi toki halutessaan todentaakin työntämällä äkkinäisesti, kylmiltään porkkanan tai kurkun persuksiinsa. Ja jos jollain on panoissa halua väkivaltaisiin juttuihin, toiselle kivun tuottamiseen, niin moisista tyypeistä on syytä pysyä erossa - heissä ei miestä ole.

Sitten kun anus aukeaa ja tottuu kaluun, voi työntyä syvemmällekin ja pannakin hiljalleen reippaamminkin.
Äkkinäiset aloitukset ovat kuin löisi palleille - ja kuka muka sellaista haluaa. Pano on tarkoitettu molempien osapuolten nautinnoksi ja jos panijalla ei ole siitä ymmärrystä, on hän täysi mulkero. Erityisesti niillä, jotka ovat, ehkä pääasiassa puuhastelleet naisten kanssa, voi olla umpihuono käsitys, asenne anaalipanonautntoiihin ja he voivat sekoittaa yrittää niitä pillupuuhastelutyylillään.

Pyllyssä nautintoa antavat kohdat ovat siis pyllyn suu, anus ja eturhauhasen (prostate) kohta palleja vasten, vain noin puolen sormenmitan päässä suulta.
Muita erityisen herkkiä kohtia pyllyssä ei ole, eli pyllyseksissä pitkästä kalusta ja syvälle työntelystä ei pantavalle ole yhtään mitään iloa eikä nautintoa, paitsi ehkä se pyllynsuun, anuksen hieoronta samalla.

Panoissa kannattaa katsoa ettei se liukkari lopu, eli ettei panokitkaa tule, vaan että panokalu liukuilee hyvin voideltuna. Noin pyllyn herkemmät limakalvot eivät turhaan ärry.

Koska tuo eturauhanen on tuolla pallien puolella, vaikuttaa panijan kalun muoto ja panoasentokin siihen, osuuko kalun terska hieromaan sitä.
Niiden, joilla on alaspäin kaareutuva kalu, kannattaa ehkä panna takaapäin - ja niiden joilla on ylöspäin kaareutuva kalu, kannattaa panna edestäpäin, jos haluavat antaa nautintoa pantavalle - tai sitten toisinpäin nuo, riippuen siitä kalun koko muodosta, koosta ja asennosta. Eli tuo riippuu paljon myös asennosta ja eturhauhasen kohtaakaan ei pidä kovakouraisesti "moukaroida" tökkiä.

Panoa ennen kannattaa pantavan tyhjentää virtsarakkonsakin, ettei se pullistu ja pano tunnu siihen ikävästi.
Samoin joillain, nuoremmillakin voi olla eturauhasvaivoja, eli jos eturauhaseen tuntuukin kivuliaalta tms. kannattaa asia ehkä tutkituttaa.

Panoparin kannattaa hyväillä toisiaan muutenkin, hakea sitä yhteistä nautintoa, kummakin nautintoa.

pillun kanssa puuhastelevilla voi olla se väärä mielikuva, että miesten kesken panoissa se pelkkä paneminen muka riittää pantavalle.
Noinhan asia ei suinkaan tietenkään ole, sillä miesten kesken rakastelu ei ole mitään hetskuilua.
Homo panomies kyllä tietää ottaa kouraansa pantaan kalunkin pannessaan ja vedellä yhtäkyytiä ihan oikeisiin taivaisiin : )

Erilaisia asentoja, eri aloitusasentojakin kannattaa kokeilla toki.
Ei tarvitse olla "tykinruokana", vaan voi hypätä satulaankin ja olla ohjaksissa.
Sohvalla tai tuolilla voi kasvotusten pantava istua panijan kangelle, hieroa kalua pyllyynsä ja työntyä omaan tahtinsa, suudella ja hyväillä välillä ... ja siitähän voi panija sitten vaikka nostaa ja kantaa punkkaan tai vaikka pehmustetulle keittiön pöydälle ... ja panna lihaa herkku-uuniin ...

Nautinnollista on myös sivultapäin paneminen, kun voi hyväillä niskaa, rintaa ja kalua samalla kun painaa.

Tai panna altapäin, panija maata selällään ja pantava päällä selällään ja painaa altapäin ja runkata pantava roiskimaan samalla pitkinpoikin rintaansa.

Ja pyllyä voi toki availla panohetkellä rennoksi myös dildolla tms., etenkin sellaisella joka on suippo päästä ja levenee.

Hyvä panija myös tiettää sen, että parhaan pano-orgasmin saa kumpikin, kun pantavakin laukeaa ja anus kourii kalua, joten omaan pano-onneensa kannattaa panostaa ;)

Niin sanottu anaaliorgasmi on sitten juurikin sitä, että pantavan kalu-orgasmeissa panijan kalu hieroo sekä herkkää anusta, että mahdollisesti eturauhastakin ja ylipäätään pallien ja munan juurta, mutta ei toki liikaa tökkien siinäkään - sillä eihän kalun runkkauksessakaan kovakouraisuus nautintoa tuota, vaan se oikea sopiva ote ja tuntuma.
Ylipäätäänkin jotkut ihmiset ovat liiankin kovakouraisia otteissaan herkillä alueilla - vaikka eivät itse moisista otteista myöskään itsekään nauti, mutta jokin typerä vimma heillä siihen on.

- - -

Ai niin, myöskin se pyllyn huuhtelu panoja varten on tärkeää, etenkin jos ei ole ollut kovemmalla kakalla.
Pyllyn puhtaaksi huuhtelu on helpointa tehdä pytyllä istuen käsisuihkulla, kakkaamisen jälkeen.
Käsisuihkuun voi hankkia vaikkapa toisen erillisen kiinnikiertämisvaihdettavan suihkutuspään pyllyhuuhtelupääksi kotiin sitä varten, hygieniasyistä tarvittaessa.

Sitten itse huuhtelussa päästää pyllyyn ihonlämpöistä vettä pienehkö määrä useampaan otteeseen, pytyllä istuen ja pullauttaa sen pyllystä pyttyyn.
Vettä ei pidä päästää pyllyyn paljoa, eli ei täyttää pullolleen, sillä peräsuoli jatkuu muuna suolistona ja liika vesi menee liian pitkälle muuhun suolistoon, huuhtelee sieltä turhaan sisältöä valumaan ja voi jopa jäädä sinne suolenmutkaan ja ikävästi sitten panoissa tulla virtana sieltä. Eli muutamaan otteeseen pieni määrä.
Ja lisäksi saippuoida tietenkin pyllynsuu puhtaaksi muutenkin - onhan rakastelussakin siisteys puoliherkuttelua.

- - -

Pyllypanoihin paras panomies on osaava ja pyllyseksi parasta, kun se on kummallekin halukasta ja nautinto.
Pyllyseksissä, kuten imuissakin, ihan paras on keskimittainen tai pienehkökin kalu, sillä ainakaa kalun pituudesta ei pyllyseksiss ole mitään hyötyä pantavalle, vaan päinvastoin.

Jos pylly on kipeä tai arka panon jälkeen, jopa pidempäänkin, on anusta tai suolta ehkä vaurioitettu liiallisesti tai pyllyssä voi olla jotain vaivaa muutenkin, eli sitten vaan lääkäriin tarkistuttamaan asia. Pyllyssähän voi olla syöpiäkin yms.

Jos panijalla on erityisen paksu kalu, isoterskainen, voi se olla "ongelma" myös peräsuolelle, joka ei toki mikään säkki ole, vaan putkimainen. Liiallisen paksu kovahko juttu sinne voi jopa tosiaan vahingoittaa peräsuoltakin ja aiheuttaa sinne, etenkin kovakouraisessa panossa vaurioita. Etenkin kun jos nuo nautinnot ovat seksuaalisuudessa alkutekijöissään.

Normaalisti, hyvän panonautinnon jälkeen pyllyssä on pikemminkin euforinen tunne, kuin mitään kivuntunteita.

Ja siinähän sitä on ollut umpi-kristitty-islamisteilla selittämistä, miksi anus on "luotu" niin tuntoherkäksi, jossei sitäkin ole tarkoitettu myös näihin nautintoihin ; )

Ja pyllyn on ihan samanlainen heteromaisesti suuntautuneillakin miehillä. Eturauhanen on sekä miehillä että naisilla, joskin miehillä merkitystä enempi
https://fi.wikipedia.org/wiki/Eturauhanen
Niin, naisilla ei ole eturauhasta samassa elimellisessä laajuudessa, kuin miehillä, mutta samaa vastaavaa kudosta kylläkin - ja molemmat liittynevät siihen ns. G-pisteeseen

http://www.prostatitis.org/femalep.html

http://images.flatworldknowledge.com/tye/tye-fig03_007.jpg

Eli vähän sama asia, kun sekin, että miehilläkin on klitoris,
nimittäin naisten klitorista vastaava kudososa on miehillä se ihopoimu, joka kulkee terskan alaosasta penisvarteen tai jopa liki koko terska ;)

http://images.slideplayer.com/10/2790621/slides/slide_19.jpg

Tuohon liittyenhän intersukupuolisuutta yms voi syntyä.
Kokeile eri asentoja. Sopiva asento riippu sun ja kundin anatomiasta. Lisäksi kannattaa kokeilla silikonipohjaista liukkaria, koska ne kestävät pidempään ja liukastavat paremmin. Sen lisäksi kannattaa pohtia omaa asennettaan. Everestille kiipeäminen tuntuu eikä se sovi kaikille. Toisille riittää tähtitorninmäki.
Muistui mieleen asiasta vielä se että on tullut kuultua että joillakin topeilla on ollut ajattelematon tapa sipaista liukuvoidetta pyllyvakoon "rituaalimaisesti", ilmeisesti ymmärtämättä tai arvostamatta sen merkitystä, eli ei oikeastaan laittaa sitä anukseen ja (kumitetulle) kalulleen kärkiosaan lainkaan, jolloin tietenkin koko hyvä ja tarpeellinen idea liukasteesta pyllyseksissä romuttuu täysin.
Jos jonkinlaista liukastetta ei käytä anuksessa, kun sinne kalua työntää, on suurena vaarana että anuksen limakalvo rikkoontuu ja siitä toki voi tulla kipuja anaaliyhdynnän aikana ja jälkeen. Anaaliyhdynnän tarkoitushan ei voi, eikä saa missään nimessä olla tuottaa kipu, epä-nautintoa pantavalle osapuolelle. 1puolinen seksi, taiskaus-tyyli tms. ei missään nimessä ole rakastelua.

Tiedä sitten, johtuuko keskustelun aloittajan kertoma mahdollisesti tuosta?

Varmistakaa ja opetelkaa nyt siis hyvät ihmiset käyttämään sitä liukkaria siellä missä pitääkin, eikä anukseen pidä työntyä "kuiviltaan".
Human kyllä tietää kaiken homoudesta anaaliseksistä euroviisuihin ja gay-teatteriin. Elämä on niin homoa, unohdetaan kaikki muut bi-seksuaaleista uskovaisiin jotka tätä ihqua gay-elämää uhkaavat.

Itseä hävettää Humanin kaltaiset oma napa-megahomot, pilaavat homojen maineen.
Kannattaa käyttää jotain sulkijalihasta rentouttavaa ainetta. Esimerkiksi http://www.libido.fi on myynnissä Pjurin Backdoor liukkaria. Tuolla on omat ajelut onnitunut ilman suurempia kipuiluja.
Onkos human sittenkin itse bi-seksuaali kun antaa hesarissa vagina yhdyntäneuvoja :D Montahan kertaa human on (bi)mppaan työntynyt vai onko kenties humanilla itsellään sellainen?

http://www.hs.fi/kayttaja/?userId=ihmiskuntalainen

"Yhdyntä sattuu jopa joka kymmenettä naista – Tutkimus selvitti, miten sukuelinten kosketusarkuuteen voi löytää apua


ihmiskuntalainen (human) 8.6. 13:55 :

Voisivatkohan tuohon olla suurimmat syyt
- antibakteeri-yms-pesuaineet ja kosmetiikat
- ravinto, joka ei vahvista ihon ja kudosten joustavuutta, eli onko esim. B-vitamiinin ja rasvahappojen yms riittävä ja monipuolinen saanti kunnossa?
- erityisesti mm. rasvattomat maitotuotteet, joista uupuvat ne maidon kymmenet hyödylliset rasvahapot, on tutkimuksissa ollut naisten "alapää"ongelmienkin sylttytehdasepäilyjen kohteena. Myös omega- ja muutkin rasvahapot ovat kudosten hyvälle toiminnalle olennaisen tärkeitä.
- liian kiristävien vaatteiden aiheuttama kiristys- ja hankausrasituskin voi vaikuttaa epäedullisesti

Toki sitten suuri merkitys on myös rakastelussa esileikkien muistaminen, sillä kiihottuneena on valmiimpi ottamaan vastaan ja rauhassa työntymisen, jotta kudokset voivat rauhassa avautua, eikä niitä pakoteta hosumalla siihen. Samahan koskee pyllyseksiäkin, eli senkin nautinnollisuudelle olennaista on kiihottuminen ja rauhassa aloitus, tai muuten ei hyvältä tunnu. Miesten tai välineitten käyttäjien pitää aina muistaa se, että se "työntymispaikka" pitää hyväillä valmistautumaan, eli ikään kuin "koputella ensin ovea, eikä rynnätä ovenkarmit rytisten sisään".
Tosi hilpeetä.

mun tuttu sai kauhean fisuuran perseeseensä aikoinaan, et kannattaa varoa huonoa toppia, joka ei osaa panna. Joutui leikkaukseen. Sitten on niitä kundeja joutunut teholle tuosta nyrkkinainnista....et ei sinne kannata ihan mitä vaan ottaa, jos ei osaa. Kannattais varmaan vaan runkata niin kauan kuin seisoo.

Mulla ois hyviä juttuja mut en kehtaa kertoa niitä....

Hyvät naurut.

http://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=dlk00056

fissura ani on se mikä meitä kaikkia vaanii.
Jojobaöljy on aivan loistavaa reiän rentouttamiseen ennen isokokoista kalua. Tai omaan suosikkiliukkariin voi lisätä 1-2 tippaa neilikkaöljyä (puuduttava).
Panojen jälkeen kamomillavoidetta reikään. Kookosrasva myös erinomainen tuote jälkihuoltoon.
protips 15 vuoden kokemuksella.

Suosittelen jättämään myös poppersit kokonaan pois ja treenaamaan enintään rentoutusta auttavilla liukuvuoitella kuten mainitulla pjurilla (ihan paras). Jos tuntoaistia ja kipua turruttavia aineita on mukana, varsinkin eräitä laittomia huumausaineita, niin on todella suuri riski että aiheuttaa jotain vahinkoa herkkiin paikkoihin, jos hermosto toimii siten että mikä tahansa tuntemus on "fine"...

Toistuvasta vahingosta voi aiheutua mm. pysyviä pukamia (kipua), arpeutuvia haavaumia (limakalvo ei enää veny, ja repeytyy entistä helpommin), ja itse sulkijalihasten vaurioitumista tai heikkenemistä, jolloin peräaukko ei enää pysy kiinni (ja täytyy siirtyä fistaukseen, tosin eräät pitävät tätä edistymisenä).

Lantionpohjan lihakset on mukana sulkijalihaksen rentoutumisessa sekä kontrollissa ja niitä voi treenata esim. kegel-harjoituksilla, tai vaikka painavalla metallisella anustapilla jota pyrkii pitämään niin kauan sisällä mitä lihakset jaksaa. Ulkoista sulkijalihasta voi siis oppia hallitsemaan täysin, sekä vahvistettua jolloin löysän perseen ongelmiakaan ei tule. Sisäinen sulkijaliha ei ole suoraan tahdonalainen mutta se avautuu itsestään penetraatiossa jos osaa rentoutua. On sellainen jännä anatominen fakta että kaikkien anus voi aueta venymättä siihen halkaisijaan asti mikä tulee kun yhdistää oman etusormen ja peukalon päät, eli ns. OK-merkki.

Rentoutuminen on tietenkin hankalaa jos ympäristö ja tilanne on hektinen ja jännittynyt, minkä takia randompanoja harrastavilla on yleensä ne popperssit ja muut mausteet mukana. Oma neuvoni on pysyä mielummin kärsivällisenä ja treenata kunnolla itsensä valmiiksi TAI sitten rajata seksin harrastamisen vain sellaisiin ihmisiin joiden kanssa voi rentoutua ja päästä tunnelmaan ilman ylimääräisiä aineita. Näin ehkäisee välittömien fyysisten vammojen lisäksi myös monia sukupuolitauteja, joiden tarttumisriski kasvaa limakalvon haavoista satakertaisesti.

Itse rentoudun tavallista isompaa dildoa varten menemällä mielentilaan jossa antaudun 100% koko olemuksellani ja sielullani aukeamaan, ilman ainuttakaan muuta ajatusta mielessä. Enää ei tule vastaan miehiä joilta niin isoa penistä löytyisi, mutta jos tulisi niin pitäisi olla 100% luottamuksen ja turvan tunne, jotta se onnistuisi pelkästään nautinnollisesti.