Pallien ja pyllyn shaving

  • 1 / 13
  • neuvoja?
  • 26.10.2003 7:52
Moikka,

Tekisi mieli ajella karvat pois palleista ja takapuolesta, mutta mites se kandee tehdä että se käy siististi ja helposti?

Kokemuksia, neuvoja... ?

Kiitos :)
Moi...Häpykarvat voit ihan hyvin ajella pois partaterällä kunhan käytät paljon vaahtoa. Pallien ja perseen ajeluun ei sitten ehkä kannata enää käyttää terää, vaan suosittelen että ostat Veet -nimistä pahan hajuista karvanpoistoainetta kaupasta (saa melkein mistä vaan) ja ajelet itsesi sillä poslariksi.
  • 3 / 13
  • Ystävä hädässä
  • 27.10.2003 0:08
Jos et halua palovammoja palleihis tai peppuvakoon niin *ÄLÄ* käytä tavallista Veetiä noiden paikkojen karvanpoistoon - bikinialueelle on oma Veet enkä sitäkään noihin paikkoihin tunkisi. Just paketista otettu tuplaterä, hyvä partavaahto, vakaa oma tai kaverin käsi on paras yhdistelmä.
Veetin käyttö on vähän arpapeliä intiimialueella. Pakkauksessa käyttö kielletään, mutta itse pystyn ihan hyvin käyttämään Veet-vaahtoja myös niille alueille. Tämä on varmaan ihan yksilöllinen juttu; jos on herkkä iho, ei kannattane yrittääkään. En kyllä käsitä miten partaterällä ajetaan alapää kauttaaltaan paljaaksi haavoittamatta mitään...
Kaverini ajelee minut säännöllisesti posliiniksi ihan klassisella terällä. No problem!
Perfektionistinä suosittelen, että kiskot karvat irti yksitellen pinsetillä. Halpaa, yksinkertaista ja turvallista.
Karvain ajelussa on sellainen ongelma, että ihoon tulee helposti näppyjä. Eli karvat lähtee mutta tilalle tulee liuta iloisenpunaisia näppylöitä! Joillekin tulee herkemmin kuin toisille.

Tältä välttyy kun käyttää uutta, puhdasta terää, hyvää vaahtoa, ajaa varovasti ja ajelun jälkeen pesee normaalisti esim. suihkussa, puhdistaa sitten vielä ajellut alueet miedolla haavanpuhdistusaineella (esim. Septidin apteekista). Iholle suihkutettava puhdistusaine on kätevä.

Kuivalle iholle voi vielä vauvan talkkia tupsutella hiukkasen perään ja katso: alapääsi on karvaton, sileä ja näpytön kenen vaan hiplailla!
Omasta puolestani sanon etten tiedä mitään sen kiihottavampaa ja parempaa kuin karvainen alapää.
Onneksi meitä nallekarhujakin löytyy.
Ma ajelen aina tavallisella kertakayttoteralla ja suihkusaippuan kera. Siis pallit. Ei partavaahtoja kun ei ne karvat niin paksuja ole.
Mikä on ihanampaa kuin ottaa karvaisita palleista kiinni laittaa penis suuhun
Non aika vitun näköset jos häpykarvoja ei ajele koskaan. Jos ei oo vuosiin tai koskaan ajanu häpykarvojaan, niin ne sojottaa semmosena harmaana pistelevänä puskana. Jos taas vetää posliiniks aika ajoin, vaiks 4 kertaa vuodessa, niin saa tilalle tummempaa, pehmeämpää ja kiharampaa karvaa.
Höh, miks kaikki mielipiteet aina jakautuu on/off -periaatteella...mun mielestä paras vaihtoehto on kun aina sillon tällön lyhentelee karvotuksen siistiksi. Se on kyllä totta, että jos ei koskaan ajele karvojaan niin mahtaa olla aika puska.