Kenet soisit kutsuttavan 6.12. Linnaan?

  • 1 / 16
  • LieberRadler
  • 30.11.2003 1:40
Oletteko jo "käärmeissänne" miettineet miksi teitä ei kutsuttu tänäkään vuonna.. mutta se ei olekaan kysymykseni, vaan kuka tai ketkä olisivat hyviä sateenkaarikansan edustajia ( joita kyllä on joinakin vuosina ollutkin Linnan juhlissa ) tänä vuonna meitä edustamaan Linnaan?
  • 2 / 16
  • Public eye
  • 30.11.2003 10:38
Suuresta sirkuksestahan kyseisissä megabileissä on kysymys, mutta suuri symboliarvo niille on tämän kansan mielessä muodostunut. Itse en uskoisi kovin hyvin siellä viihtyväni, jos kutsu jostain syystä joskus tulisi (tuskin...), niin lähinnä velvollisuudeksi paikalle lähtemisen kokisin.

Ainakin yksi rekisteröity miespari (ennenkin paikalla ollut) linnassa kyllä tullaan myös tänä vuonna näkemään, olkaa tarkkoina siellä ruudun ääressä!
Pirkko Saisio voisi olla sopiva. Vahvat mielipiteet ja hyvä tyyppi muutenkin edustamaan vähemmistöjä..
  • 6 / 16
  • Fürst Oberst
  • 2.12.2003 1:15
Ehkäpä Henrik Wileniuksen soisi päästä Linnaan. Hänen kirjansa "Levottomuuden loppu" on edelleen loistava, vaikka sen julkaisusta onkin jo kulunut muutama vuosi. Henrik näytti, että scenestäkin voi saada tarpeekseen.
Pirkko Saision mielipiteet ovat valovuosien päästä itsestäni (hän on taistolainenfeministi), enkä ole koskaan kuullut hänen homoista puhuvan yhtään mitään. Todennäköisesti miehet kelpaavat hänelle vain muumimukin täyttöön.

tietämättömille tiedoksi, PS kirjoitti Elämän menoa kirjan, jonka tv-versiosta muistan sen Ritva Oksasen näyttelemän hirveän äidin.
Koko vittumaisen spektaakkelin sais lakkauttaa.

Onhan se tietysti kutsutuille onnen omiaan kun kerrankin saa perseensä viimeisen päälle nuollutettua valtakunnallisessa mediassa ilman mitään vaaraa kiusallisista kysymyksistä. Sitä vähäistäkään joka on olemassa muuna aikana vuotta.

Tanja Karpelankin poliittinen ura perustuu miesvalintojen ohella pukuvalintoihin tuossa saakelin paskantärkeyden triumfissa. Kuinkahan paljon ämmä tänä vuonna vilkuttaa säärtä ja kaula-aukon näkymiä? Sauli tietysti kämöttää käsipuolessa ja kansa on ihan orgasmissa. Voi perkele tätä maata!
Pirkko Saisio on kouluesimerkki sellaisesta kotimaisesta kirjailijasta joka luo "suurta taidetta" tosissaan kuin rambo paskalla ja jonka kirjoja myydään noin 8kpl jos ei oteta kirjastoja lukuun.

Niistä taas Saisio taas joutuu vähäisen lainaamisen myötä ensin varastoon kellariin ja sieltä uuniin.

Saisiolle koko mahtavan kiehtova miessukupuoli voi tosiaan pelkistyä pelkkään muumimukiin mutta sitä karvaampi pala hänelle lienee että ilkka remekset ja reijo mäet sun muut vihattavat siat porskuttavat kirjamyyntitilastoissa kun hän saa luoda "taidettaan" jollakin läänintaiteilijan köyhänavulla.

Sorry, jos olen loukannut Saisiota, mutta jos miehet ovat hänelle muumimukeja, proosalliset femakkokirjailijat ovat minulle yllä kuvattua.
Tästä linnanjuhlakeskustelusta näyttää puolestaan kehittyneen Pirkko Saision teilausfoorumi. Jos hän ei jonkun mielestä ole muuta aikaansaanut, niin ilmeisesti ainakin suuria tunteita!

Haluamatta mitenkään kyseenalaistaa Kä-Kän asiantuntemusta Pirkon tuotannon ja henkilön sekä Suomen kirjakauppa- sekä kirjastotoimen osalta voin todeta, että esim. Helsingin kaupunginkirjastosta näyttää olevan suhteellisen vaikea löytää lainaksi vaikkapa Elämänmenoa. Suurin osa on luettavana, joten ehkä se rovio ei teosta ihan heti uhkaa muuten kuin loppuunkulumisen vuoksi.

Ja tuskin Saisio Mäkiä ja Remeksiä sen pahemmiksi kilpailijoikseen kokee, kirjallisuushan onneksi jakautuu myös eri segmentteihin ja sitä tuotetaan eri periaatteilla eri yleisöille - mikä ei tietenkään estä samaa henkilöä lukemasta sekä Jari Tervoa että Pirkko Saisiota.
Niin, tietysti olisi pitänyt huomioida että P.Saisio on lesbo ja hyvin iso osa homoista ja lesboista lukee ihastuksella vaikka kesämökin puuceessä käytettyä Nykypostia jos siihen vain on jumalainen P.Saisio tai joku muu vastaava homo- tai lesbo"nero" pyyhkäissyt.

Siellä Hgissä tyhmyys tietysti vielä tiivistyy kun siellä on eniten homoja ja lesboja. Btw. Luulisi että moinen elintärkeä mestariteos hankittaisiin Suomalaisesta eikä kirjastosta ensinkään.

I.Remes ja R.Mäki vain ovat sitä mitä kaikkien katkerien köyhänavulla kituuttavien homo- ja lesbo"nerojen" pitäisi kaiken järjeen mukaan vihata verisesti, koska:

a.) He kirjoittavat jumalatonta viihdepaskaa, eivätkä suurta taidetta niinkuin "nerot" itse.

b.) Heitä ostaa joku jostain muustakin syystä kuin herrojen seksuaalisen suuntautumisen takia.

c.) Heitä ostaa joku jostain muustakin syystä kuin siksi että kultaisina taistolaisaikoina tuli kerran yhdessä ryypättyä punkkua Vanhan flyygelin alla.

d.) He ovat miehiä.

Lopuksi 2 sitaattia:

"Kaupallinen menestyminen on erittäin tärkeää kirjailijalle."

"Jos tekee levyn niin silloin kanssa tahtoo että se myy. Jos joku sanoo tekevänsä levyn vain koska on niin luova ihminen, niin silloin on kyllä hitonmoinen valehtelija."
...ja nyt se Saisio meni vielä saamaan Finlandia-palkinnonkin, voiko kirjailija enää syvemmälle tässä maassa vajota...
Saa nyt nähdä, myykö PS Finlandia -teostaan nimimerkki Kä-Kän mainitsemat 8 kappaletta vai meniskö kaupauksi peräti 18?
Finlandialla on maine nimenomaan "homopalkintona" joka annetaan tasan yhtä pyyteettämästi ja ilman lobbausta kuin oscar.

Ylipäätään Finlandia on kaiken tekotaiteellisen paskanjauhannan huippu, jolla pystyyn kuoleet kirjallisuuspiirit pitävät yllä illuusiota "älyllisestä kirjallsiuudesta" kaiken kapitalistisen viihdemoskan keskellä.

Yleisesti Finlandia voisi olla hyvä markkinointikeino, mutta Saisio sörssi tämän mahdollisuuden het alkuun ryhtymällä setailemaan. Suuri yleisö voi arvostaa finlandiaa -jolloin tämä lahjoitusele nähdään palkinnon halveksimisena- muttei todellakaan setaa, joten tuskinpa Saision ura mitään erityistä boostia tulee nauttimaan.

Finlandia auttaa markkinoimaan sellaisia kirjailijoita joilla jo ON vakaa kaupallinen asema, esim. Eeva Joenpeltoa. Tosin silloinhan oltiin aivan raivoissaan kun Tellervo Koiviston tyyppinen heteroikoni palkitsi Joenpellon, eikä Jouko Turkan paskanroiskeista taideangstia.

En edelleenkään arvosta teidän rakasta Saisiotanne vähääkään. Ei ole mikään saavutus kirjoittaa omaan elämäänsä nojaavia tarinoita. Olen joskus silmäillyt naisen "Nuoruustango"-nimistä teosta ja se oli enimmäkseen sitä että Helsingin yliopistossa 1960-luvulla opiskeleva tyttönen tiiraa salaa tyttöjä yliopiston kahvilassa. Varmaan erittäinkin kaukana Saision omasta elämästä vastaavana aikana.
En muuten ole varma oliko se Nuoruustango edes Saision kirjoittama, jonkun hänen hengenheimolaisensa kuitenkin.