Takataskuliinat

Tietääkö joku miltä www-sivuilta saisi tietoonsa takataskuliinojen koodit? (esim. mitä vasen/oikea tasku ja väri merkitsevät?)
Vasen takatasku on bottom,oikea on top.Vari tunnistaa mita olet in to.Punainen on fucking,musta on s&m.Keltainen on vesisport,sininen on,,,voin lahettaa enemman tietoa jos haluat.
  • 3 / 10
  • Pubic eye
  • 3.6.2003 14:14
Yksi monista koodistoista on sivulla
http://www.cufsmaine.org/bdsmflag.htm
Esim. tuo punainen ei suinkaan ole pelkkä "fucking", mikä on ehkä hyvä ottaa etukäteen huomioon - samoin kuin se, onko viestittämässä eurooppalaisen vai jenkkikoodin mukaan...
Siis käyttääkö joku oikeesti tällaisia takataskuliinoja viestittämiseen? Tiedän kyllä idean, mutta en ole koskaan nähnyt kenenkään niitä käyttävän ja ajatus taskusta pilkottavista liinoista kuulostaa kyllä kieltämättä aika koomiselta.
Ainakin täällä Keski-Euroopassa liinat ovat ns "nahkahomoilla" yleisessä käytössä. Kaikissa baareissa, jotka ovat "men only" näkee miehiä mustissa nahkabyysissa ja takataskuissa tunnistuskoodit.
Täytyi ihan mennä tarkistamaan, pelkäsin että ovat muuttaneet koodistoa: OIKEA on edelleen bottom ja VASEN top.

Huh, pelkäsin jo, että viestini on meneet ristiin!
  • 9 / 10
  • Public eye
  • 13.8.2003 23:21
Niin, jos viestität Amerikassa (tai kaiketi myös tietämättömälle amerikkalaiselle Euroopassa), vasen on top ja oikea bottom. Sen sijaan eurooppalaiset koodit menevät päinvastoin. Who cares.... kai se oikea asianlaita ennen pitkää selviää, jos tarvetta on - tai sitten saa oivan tilaisuuden laajentaa kokemuspiiriään.
Näin kaverin, jolla oikeassa takataskussa vaalena violetti virkattu liina, kuinka tulkitsette koodin? Näytti sipulipussilta. Ja toisella kaverilla sininen liina (mutta en kuolemaksenikaan muista minkä sininen, ei ainakaan vaalea ja samoin oikeassa taskussa).