G-A-Y Manifest 27.9.

It's like a mid-season party..

Eli Emman bileitä odotellessa G-A-Y haluaa julistaa bailaamisen oikeutetuksi. Tuttujen djay-kasvojen avulla pistetään hieman hilpeyttä sateiseen syksyyn.. Ja jos sade ja viima antavat myöden, soi terassilla syysillan unelmat.. ;)

Paikkana on Klubi (ent. Tulliklubi) ja ajankohtana lauantai 27.9.2003 kello 22-04. Liput ovat 2€ - joten ei ole ainakaan hinnalla pilattu hupi.

Kaikki siis hauskaa pitämään, koska siihen teillä on oikeus!
  • 2 / 12
  • Tyrät rytkyen
  • 15.8.2003 17:24
Bailataan niin perkeleesti, että tyrät rytkyy!!! Tämä uusi tamperelainen teologiahan on keksinyt uuden opin. Kuinka hauskaa meille onkaan vielä tulossa? Jäämme mielenkiinnolla odottamaan!
Kuka on Dj Miik? Onko hän sama henkilö joka työskentelee edelleen Mixeissä ja järjestää nyt ilmeisesti innolla bileitä toisella taholla. Miten tämä on mahdollista?
Josko nyt muutamat kirjottelijat tuntisivat piston sydämessään ja ryhtyisivät oikeasti kirjoittamaan yhdellä nimimerkillä. Ei ole mitään järkeä postata jokaista viestiä eri nimellä. Sellainen häiritsee keskustelua. Ranneliike.netin keskustelun säännöissä tästä asiasta on nimenomaan mainittu.

- smo (yksi ylläpitäjistä)
Olin juuri näissä elokuuun bileissä ja oli todella tylsää. Porukka oli nuutunutta samoin järjestäjät.
Tämä on varoitus mm. nimimerkeillä "Tyrät rytkyen", "Kuka?", "Tylsää", "TYLSÄÄ OLI!", "Yhdistyksiä", "Kilpailusta" ja "Bailaaja" kirjoittaneelle. Ylläpidon toiveista huolimatta jatkuva nimimerkin vaihtelu näyttää jatkuvan edelleen.

Mikäli jatkuva keskustelun sääntöjen rikkominen ja ylläpidon pyynnöistä piittaamattomuus jatkuu, joudumme ryhtymään toimenpiteisiin tilanteen rauhoittamiseksi. Keskustelun säännöt voi lukea osoitteesta http://ranneliike.net/keskustelu.php?act=help

- smo (yksi ylläpitäjistä)
Hyvä smo! Itse tein saman konkluusionin, että pakko olla yksi ja sama tyyppi, joka haluaa saada aikaan negatiivista G-a-Y Tampereen toiminnalle. Kummallista! Tamperelaisena olisi hauskaa saada henkilöllisyys selville, mutta lakihan taitaa kieltää tuon.. vai meneekö niin, että jos häiritsee paljon, niin sit saa selvittää, kuka on kyseisen IP-osoitteen takana. Häirintäähän tuo vähän tuntuis jo olevan. Onneksi fiksut ihmiset varmasti sen huomaavatkin ja käyttävät omia aivojaan. Puskaradio toimii kuitenkin.. kun hapanta siellä edellisissä hippaloissa ei ollut.. ainakaan mulla :). Kondomien jakaminen oli tosi hyvin huomoitu juttu. Kiitos siitä järjestäjille ja tukikeskuksella, joka ne sponsoroi!

Tule eteen aikas rankka viikonloppu. Ensteks pe leimarit ja sitten la Manifest.

nim. koskaan en ole Mixeissä kahta päivää juhlinut.. enni ;)
Emma sijaitsee Tampereella Hämeenkatu 26:ssa..

Mutta huomaathan, että MANIFEST-bileet 27.9. ovat KLUBILLA, joka taas sijaitsee Hotelli Victoriaa vastapäätä Itsenäisyydenkadun laidalla..