Luonnottomuuden vastakohta

  • 1 / 5
  • Perverssi
  • 8.9.2003 20:36
On vaan käynyt mielessä, että jos homous on kerran luonnotonta, niin eikö raiskauksen pitäisi periaatteessa olla homouden vastakohta? Eihän miehen ja naisen "tasa-arvolle" ole mitään vastinetta luonnossa. Luonnonopin ja oikeuden kannalta tämä oli paras ja hyveellisin teko, mitä mies saattoi oman lajinsa kannalta tehdä, jos asiaa siinä valossa haluaa katsoa:


http://www.nelonen.fi/uutiset/arkisto_uutinen.asp?d=13797
  • 2 / 5
  • Antti
  • 8.9.2003 21:48
Luokan oliot voivat periä piirteitä vain yhdeltä välittömältä yliluokalta. Vastakohta: moniperiytyminen.

Yllä olevaan perustuen en katso, että homouden vastakohta edes periaatteessa olisi raiskaus oletuksella, että homous on luonnotonta.

Luonnonopin ja (minkä?)oikeuden jätän käsittelemättä.
  • 3 / 5
  • Perverssi
  • 9.9.2003 9:57
Mutta se ei poista sitä, etteikö raiskausta teknisesti ottaen voitaisi pitää luonnollisena tekona, ja homoutta taas luonnottomana. Eihän luonnossakaan tunneta ”tasa-arvoa” Silkoilla luonnon säännöillä pelaten esim 15-vuotiaan, vastakkaista sukupuolta olevan raiskaus on oikeutettu, jos sillä pyritään tyydyttämään omat, heteroseksuaaliset halut, ja varmistamaan suvunjatkaminen, mistä seksistä teknisesti ottaen onkin kyse. Ja itse asiassa 15-kesäinen on nimenomaan parhaassa mahdollisessa iässä juuri tätä tarkoitusta ajatellen.




Siis jos kaikki päättäisimme taantua apinan tasolle. Kävipä vain mielessä:)
Luonnossa monilla eläinlajeilla tutkimusten mukaan naaras ratkaisee se, kuka pääsee hedelmöittämään tämän. Ja siihen ratkaisuun ei uroksella ole sanomista, vaikka yritys saattaa olla kova.
  • 5 / 5
  • Perverssi
  • 9.9.2003 20:48
Niin! Noinhan on esim Lintujen kohhdalla. Esim hyönteis ja käärmelajeissa taitaa itse asiassa olla naaras urosta dominoivempi, johtuen siitä, että se parhaiten voisi suojella poikasia. Lintujen kesken voivat parisuhteet olla hyvinkin tasa-arvoiset, onnelliset ja pitkä-aikäiset. Ja esim rukoilijasirkka ja eräät hämähäkkilajien naaraat saattavat tyynesti popsia aiemman sulhonsa poskeensa parittelun päätyttyä, koska näin saadaan lisäravintoa naaraalle poikasten kasvua varten.




Näin ei kuitenkaan ole kädellisillä, joihin ihminenkin kuuluu. Kädellisten keskuudessa uros on selvästi hallitsevampi, niin kuin nisäkkäidenkin joukossa yleensä. Esim ihmistä lähinnä olevien lajien, paviaanien ja simpanssien urokset pitävät yllä suuria haaremeita, eivätkä ole sukupuolten ”tasa-arvosta” kuulleetkaan. Mielenkiintoista muuten, että luonnossa sen sijaan esiintyy läheisimpien sukulaistemme kesken ainakin biseksuaalista käytöstä, ja toisaalta esim hyvin rankkaa kilpailua saman lajin eri ryhmien ja yksilöiden välillä. Tämän perusteella voisi peräti ainakaan väittää biseksuaalisuutta ja rasismia ”luonnollisiksi”, jos ainakin haluaisi olla todella uskossaan puhdas Darwinisti. Niin ”ihmiskunnan veljeys” kuin ”sukupuolten tasa-arvo” ovat keinotekoisia, ihmisten toisilleen luomia rooleja. Luonnossa uros hallitsee, ja naaras vikisee! Se on todettu ihmistenkin keskuudessa useaan otteeseen. Pohjoismainen hyvinvointivaltio, ja sen luoma miesten ja naisten ”tasa-arvo” on keinotekoinen ajatusrakennelma, sille ei ole olemassa mitään luonnossa IHMISTEN tai muitten kädellisten keskuudessa tavattavaa esimerkkiä. Tässä pieni linnki esim siihen, millainen on naisen asema yhä nykypäivän Afrikassa:



http://www.kepa.fi/uutiset/kulttuuri/822





Näin homma todella toimii LUONNOSSA. Se on sitten eri asia, jos me ihmiset sitten keskenämme sovimme, että jokin asia todella hoidetaan jotenkin muuten. Ja yhä teknisesti ottaen raiskaus on luonnonoikeuden mukaan oikeutettu teko, jos sillä pyritään tyydyttämään omat heteroseksuaaliset tarpeet ja lajin säilyminen. Luonto ei tunne ”tasa-arvoa” niin se, kuin ”suvaitsevaisuus” ovat ihmisten luomia keinotekoisia käsitteitä. Itse en tietenkään niitä missään nimessä kannata puhtaan Darvinistisia arvoja. Tulipahan tässä vain mieleen, pohtiessani ”luonnollisuuden” syvintä olemusta. Raiskaus, tai ainakin oikeus lisääntyä kuuluu kyllä siihen. Näin raasti ajatellen sen enempää homoseksuaalisuus, suvaitsevaisuus tai tasa-arvo eivät ole osa sitä. Onneksi ainakin suurin osa meistä on päässyt tuon vaiheen ohi. Tosin on vielä joitain, jotka haikailevat noiden aikojen ja ”luonnollisten” arvojen perään. Toivokaamme, etteivät he saa ikinä toteutettua suunnitelmiaan, tai ihmiskunta todella taantuu aikaisemmalla ELÄIMEN asteelle. Tässä olisi muuten aiheesta erinomainen esimerkki:




http://www.anycities.com/eurooppa/sivu1.html