G-A-Y Manifest

  • 1 / 25
  • gaytampere
  • 16.8.2003 17:29
Syyskuussa bileet jatkuvat Ravintola Klubilla. 27.9.2003 klo.22-04 julistetaan vapautta ja oikeutta pitää hauskaa ja nauttia hyvästä seurasta ja musiikista. Luvassa mm. The battle of Madonna vs. Kylie, kumman puolelle Sinä asetut?
Liput 2€!!!
Hah-hah-haa! Jos tämän piti olla jokin keskustelun avaus, niin en, en, en, en... en saa sanaa suustani taikka sitten kirjaimia jakeluun. Johan on tulossa jännittävät ajat, kumpi voittaa, Madonna vai Kylie. Jos olisin 13-v. kiljuva pikkulikka joitakin vuosia sitten, niin varmasti innostuisin asiasta. Aivan varmasti! Ehkä kuitenkin loistan poissaolollani ja keksin parempaa tekemistä. G-A-Y, Gay After Yesterday
Kylie who? It's Dannii darlings! Now repaeat after me, we all love Dannii.
Yep, pikkusisko Dannii MInoque!

Kopio tai ei, enemmän draivia Dannissa on kuin isosiskossaan. Katsokaa vaikka, http://www.danniimusic.com

Tässä nykymailmassa ei ole väliä onko kopio vai, koska kaikki on kopiota tai lainaa. Vain yhdistelmä ratkaisee.

Ja vieläkö siellä Tampereella juhlitaan? Ampukaa alas koko paikka. Mä en jaksa enää lukea näitä. Ilmoitella voi myös lehdissä ja lyhtytolpissa. Ei kai se liikaa maksa?

"Where have all the roses gone...?"
Kyllähän täällä Tampereella juhlitaan! Ei jokaista aihetta tarvitse lukea, jos ei kiinnosta ;).

Kyllä tämä pimu kääntyy Madonnan puoleen!
Tamperelaisena sanoisin, että kiva kun täälläkin alkaa tapahtua...

Leimarit on alkaneet parantaan menoaan nyt kun on tämä "kilpailu" käynnissä. Leimaripromoottori on saanut lisää kivaa aikaseksi :) Ja sehän tietää vaan lisää hauskaa tällaiselle party-ihmiselle.

Kilpailun puolesta - elämää on kehä kolmosen ulkopuolellakin - ainakin tampere yrittää :)
Kylie-Dannii-Madonna, ihanaa!
Kylie-Dannii-Madonna, ihanaa!
Kylie-Dannii-Madonna, ihanaa!
Kylie-Dannii-Madonna, ihanaa!
Kylie-Dannii-Madonna, ihanaa!

Jos tulevaisuus näyttää tältä Tampereen "Gaysha"-kuvioissa, ummistan silmäni ja käännän sille selkäni.
Ei voe mittää.
Ihan sama kunhan menoa piisaa.G-A-Y Love Paraatia odotellessa poikkean Manifesteihin.
Lommo onko päässäsi lommo?
Kun olet niin tylsän ja katkeran oloinen?
Eihän sinun tarvitse juhlia ja nauttia GAYn suomista mahdollisuuksista ,voit jäädä kotiin. Ei nämä bileet olekaan sinunlaiselle kaverille tehtailtu vaan hyvästä musiikista ja menosta pitäville. Muitakin vaihtoehtoja on ja ihan itsesi kannalta toivon,että löydät itsellesi sopivan menopaikan,sillä ihmisen ei ole hyvä olla yksin ja katkeroitua muiden tekemisistä.
Taas edellisessä kommentissa huomaa, kuinka joku ottaa itseensä, jos joku uskaltaa olla eri mieltä ja kyseenalaistaa jotakin. En ole koskaan ollut mikään massahomo, vaan oman tien kulkija.
Onko hyvää musiikkia siis kaikenmaailman jumputtava konetekno(ja vielä sietämättömällä volyymillä), jonka tahtiin siutten heilutaan. Tai vaihtoehtona nämä Madonnat , Kyliet sun muut teinityttösuosikit, jotka soivat jokaisessa gay-paikassa. No viihtyvyyden kriteerit kullakin.
Itse suosin paikkoja, jossa soi mieluummin joku rockhenkisempi musiikki. Olen aina ihmetellyt miksi homopaikoissa ei ole koskaan esim. heavy-tai muu rock meininkiä. Aina pelkkää tietokonejumpsutusta vain.
Sen tähden käyntikohteenani onkin valtaosiltaan heteropaikat, jossa on ainakin musiikin suhteen enemmän vaihtoehtoja.
>Olen aina ihmetellyt miksi homopaikoissa ei ole koskaan
>esim. heavy-tai muu rock meininkiä. Aina pelkkää
>tietokonejumpsutusta vain.

Aivan samaa olen ihmetellyt itsekin. Ja kun musa tuntuu olevan samaa pa**aa joka ikisessä homokuppilassa niin täällä Suomessa kuin ulkomaillakin. Osaisko joku selittää?
Hyvä Treboy! Luulin tätä ennen olevani ainoa toisinajattelija (poikkeava poikkeavien joukossa) mitä tulee gaypaikkojen musiikkitarjontaan. Varmaan lisääkin löytynee laaja-alaisemman musiikkiscenen kannattajia, eihän se näin homogeenistä voi olla, vai olenko väärässä?
minä pidän myös alternative musiikkista.. pj harvey, yeah yeah yeahs, interpol, the sounds jne.
saa ottaa yhteyttä.. :p
Jep. Kyllä mäkin tota saman p:n soittamista illasta toiseen homopaikoissa vähän ihmettelen. Saa nähdä milloin tulee se päivä/yö, kun joku uskaltaa järjestää jonkun tapahtuman, jossa soitettaisiin tosiaan vaihteeksi jotain rock-henkisempää musiikkia???
Ja täällä, ainoa poikkeus on Iggy Poppin Passenger kappaleen soittaminen noin 4 vuotta sitten Escalessa
Ja Himin Right here in your arms 2 vuotta sitten Manskulla
Tähän viel lisään, että joskus viime kesänä tuli Hercus Europen Final Countdown, ja meno oli tosi jees.
Ainakin esim. Queenilla, Alice Cooperilla ja Judas Priestillä sekä jollain uudemmalla rock-henkisellä musalla vois tuoda vaihteluu ainaiseen dance- ja trancejumputukseen...
Oh joo miksei, ja sitten taas klubit ja tanssilattiat ei ole rockin ja hevin ominta areenaa. Paikkansa kullekin. Siinä vaiheessa kun soitto menee moiseksi sekametelisopaksi mä nostan kytkintä. Vai tapahtuiko se jo...? :o)
Ei varmaan pelkoa edelliseen. Tanssimusiikki tosin ei oo pelkkää minimaalilituhatosatarkkuudella luotua tasapaksua pom-pom-pom-pom-pom-pompotim-,...tahtia. Ennen oli selvästi Soul/Funk/Jazz-vivahteinen musa suosittua tanssilattioilla (1970-luvulla). Sitten myös Electro/Rap/Scratch/Italo/-1980-luvulla.

Mulle olis kuitenkin tärkeä kuulla elävää artistia ilman sämpläystä sun muuta tekoista jippoilua. Kuitenkin
ymmärrykseni synteettiseen tietsikkamusaan(tai vähän rajamailla yhdistäen, jota kuuntelen) on rajautunut aikoinaan seuraaviin suosikkeihini: Kraftwerk, Art of Noise, Laurie Anderson, Tangerine Dream, Tonto's Expanding Head Band, Klaus Schultze, Yellow Magic Orchestra, Electric Light Orchestra, Jean-Michel Jarre, Yello, mutta nuokin ovat ajalta, jolloin käytettiin sähköisenä instrumenttina lähes pelkästään
Moog syntetisaattoria, myöhemmin korvattu lähes yksinomaan tietokoneella tuotetulla åånellä.

Ilman ihmeempää jippoilua (kuteita huomioonottaen) esim. 1970-luvulla soivat myös sen ajan YleisDiscoissa mm. Glam-rockin edustajista: David Bowie, Slade, Sweet, Alvin Stardust, Mud, Suzy Quattro, Jobriath, Sparks, Gary Glitter, ..

Raskaamman sarjan(myös Progesarja): Uriah Heep, Led Zeppelin, Black Sabbath, Alice Cooper, Nazareth, Yes, Rick Wakeman, ..

Simppeliä tanssimusiikkia Discojen kulta-aikaan 1970/80-lukujen taitteessa Gay-paikoissa soivat mm: Donna Summer, Amanda Lear, Boney M, Tschingis Khan, Patti Labelle, Cerrone, Sylvester & Patrick Cowley, Theo Vaness, Dee.D.Jackson, Tina Charles,..

Klaus Nomi oli siitä kummallinen artisti, ei oikein sijoitu mihinkään kategoriaan. Hän oli niitä ensimmäisiä julkisuuden henkilöitä(oopperalaulajan koulutus), joka menehtyi Aidsiin jo 1980-luvun alussa.

Saattavat monet muistaa muitakin varteenotettavia artisteja tuoilta ajalta. Pistin vain mieleenjuolahtaneimmat esimerkit.

Laitoin tämän amatöörilistauksen nostalgiamuistelojen takia.
Löytyneekö muita elävien kirjoissa tai vielä kohtuullisissa ruumiin ja sielun voimissa olevia hemmoja(tai friiduja), joilta jopa löytyis vinyyleitä tuolta ajalta?
Itseltäni löytyy joitakin.
Lommo-anteeksi tylsä kommenttini,ajatuksessasi on pointtia, hyvään menoon mahtuu musaa laidasta laitaan.
Ooh take me to the disco to the end of the world! Joo, mulla on esim. noilta aristeilta ja joiltakin muilta satoja levyjä. Tosin diskoaika meni enemmän kuunteluoppilaana kun alle 10v. harvemmin diskoihin pääsee. Toisaalta ei mitään diskobuumia ole Suomessa koskaan ollutkaan. Enemmän se täkäläisten diskojen musa oli sieltä radiosoiton alueelta. Oli sitten miten hesariklubia VIP:tä tai Hot Lippsiä tahansa. Nythän sitä ollaan oltu discoretrossa jo v:sta 1988 kun S-express ja kump. tuli ja valloitti. Se siitä discobacklashista...

... ja Lontoon two step ja speed garage rintamallakin kuuluu olevan paikkansa soul-musiikillakin.
Klubin Manifestit ovat lähellä.Onkohan pääkaupunkiseudulta tulossa poppoota GAY Manifestiin?