Peniksen pidennyksestä?

Oon yrittäny saada netistä ja muualta mahdollisimman objektiivista tietoa peniksen pidennyskirurgiasta. Haluisin kuitenkin kuulla omakohtaisista kokemuksista, jos jollakin sellaisia sattuis olemaan. Mikä oli lähtökohta? Lopputulos? Menisitkö uudestaan?
Itsellä ei ole ollut tarvetta, mutta netistä löysin seuraavaa:

http://www.terveysforum.fi/forum/plasti.htm

Kysymys:
Miten peniksen pidennysleikkaus tapahtuu ja mitä se maksaa. "Pieniaseinen"

Vastaus:
Hyvä Pieniaseinen, penistä ei varsinaisesti voi pidentää, sitä vain "kaivetaan" enemmän näkyviin. Toimenpide tapahtuu paikallispuudutuksessa irrottamalla penistä pystyyn nostavat lihakset häpyluusta ja "ase" riippuu siis alempana ja näyttää pitemmältä. Lihavilla miehillä voidaan lisäksi rasvaimulla saada karvoitusalue matalammaksi. Toiminnallisesti ei penis ole kuitenkaan pitempi ja jäykistyneenä se ei nouse "eteen". Joudut siis käyttämään käsiä kohteen löytämiseksi.
Hyödyt ovat haittoihin nähden pienet ja siksi olemme Suomessa keskittäneet penisprobleemaiset plastiikkakirurgi Jukka Kostiaiselle, jolla on vastaanotto Tampereen Kirurgipalvelussa.

Juha Piironen
plastiikkakirurgi
Amerikan suunnalla peniksen pidennys näyttää olevan rahakas busines. Esimerkiksi Las Vegasissa komeili valtava ilmoitustaulu, jossa kyseistä toimenpidettä suorasukaisesti mainostettiin. Sähköposti pursuaa viestejä samoista operaatiosta.

Olen lukenut muutamia kansainvälisiä uutisia, joissa mainitaan toimenpiteen jotenkin epäonnistuneen. Asiakkaat ovat vetäneet kirurgeja oikeuteen.

Pohdin sitä, että jos toimenpide tosiaan epäonnistuu, onko mitään tehtävissä. Saako aikaisemman tilanteen mitenkään palautettua? Epäilen.

Miten olisi, jospa keskityttäisiin kuvittelemaan mitä kaikkea kivaa sillä perimän määräämällä välineellä oikein voikaan tehdä.

Tämä ison kalun palvonta on hyvin kulttuuriin ja aikaan sidottu. Mietitäänpä vaikka kreikkalaisia patsaita. Miehen elin on niissä aika vähäisessä merkityksessä. Ehkä vain vähäinen osa muuta kaunista kokonaisuutta.
Niinkuin tätini sanoi pataista Tammerkosken sillalla: Niillä on iso pää pini kulli. Antiikin kreikan kauneusihanteeseen kuului pieni kulli ja pitkä esinahka. Tiedä miksi..
Kaikki leikkaukset voivat epäonnistua. Jos sitä pelkää, ei kannata mennä edes parturiin.
edt: Hiuksen sentään kasvaa takaisin, vaikka parturi kuinka mokaisi.
Tuolla pidennysleikkauksella saa 'lepopituutta' lisää pari-kolme senttiä. Haittapuolena on se, että erektiossa värkki heiluu ja huojuu holtittomasti. Kovin suosittuja leikkauksista ei ole tullut.
Kiitokset mukavista kommenteista asian tiimoilta. Nyt vaan näyttää olevan niin, että omakohtaisia kokemuksia ei tunnu löytyvän. Kommenteistanne en siis ole saanut mitään uutta tietoa. Toimenpidetekniikka ja muu asiaan liittyvä on minulle jo selvillä yleisellä tasolla. Mutta niitä omakohtaisia kokemuksia! Löytyykö???
  • 9 / 12
  • epätietoinen
  • 1.9.2003 20:05
Voiko tuosta pilin heilumisesta vetää johtopäätöksen, että kyseistä kalua on "manipuloitu"?

Omani joka ei ole leikattu, ei ainakaan heilu, heiluuko jonkun muun muna luonnostaan?
Olen kokeillut ja hyväksi todennut seuraavaa yksinkertaista menetelmää ilman kirurgia: ajat pois koko alapään karvoituksesi, jolloin saat esille koko pituuden. Havaitsin tämän herättävän positiivista huomiota naturistirannoilla, missä tapasin muitakin vastaavia.