Miksei homot tappele keskenään?

  • 1 / 15
  • "plexiin"
  • 30.5.2003 9:54
Koska aggressioita nyt selvästi on, niin miksei niitä pureta vetämällä ärsyttäviä tyyppejä kuonoon niin kuin suomalaiset miehet on aina tehnyt?
Niin ja sanokaapa miksi lesbot sitten tappelee homomiestenkin edestä... nyrkki puhuu vähän väliä, kuulin että eräitä vuosi sitten esim. Joensuun gay-juhannuksessa ambulanssit haki pahimmin murjottuja lesboja hoitoon ja taksit kieltäytyivät ajamasta juhlapaikalle rettelöivien lesbojen takia.

En oo mitään tutkimusta asiasta tehny, mutta näppituntuma on, että lesbot ovat aika paljon aggressiivisempia kuin homomiehet - vai mitä sanotte?
Plexiin vaan!

Musta olis himoittavaa nuijia kunnolla joku neitimäinen perseenkeikuttaja!
Miksei kukaan o vielä vastannut, että herrantähden, tukkahan siinä menee sekaisin!
Et varmaan vaan ole sattunut paikalle kun näitä tapahtuu... Erittäin yleistä.
  • 9 / 15
  • Public eye
  • 4.8.2003 10:12
Sattuuhan näitä. Sunnuntain Hesari tietää kertoa Mäkelänkadulla mustasukkaisuuden vuoksi tehdystä puukotuksesta, jonka jälkeen 22-v mies on pidätetty murhan yrityksestä. Hengissä selvinnyt uhri oli samanikäinen mies, jonka kanssa pidätetty oli seurustellut vuoden verran.

Jos on ihan pakko turvautua väkivaltaan, niin ehkä se lättyyn lyönti olisi kuitenkin jollain tavalla 'sivistyneempää'...
Pieni triviaalitarkennus edelliseen: ei siinä jutussa puukotetun iästä mitään sanottu.
Joo mä luin myös tämän.

Onhan näitä sattunut suuressa maailmassa enemmänkin, mutta harvemmin.
joo kun homobaarissa tulee pilkku niin lesbot lähtee tappelemaan ja homot naimaan....;)
"Make love not war" toteutuu kyllä homopiireissä ympäri maailman. Eiks z-lehdessä ollu joskus lyhyt viittaus baariin, jossa mm. israelilaiset ja palestiinalaiset ovat sulassa sovussa ja kas kummaa, paikka oli kuin olikin homobaari.
Vitut sulle! Mä ainakin annan nyrkin ryskää lujaa ja usein oli aihetta tai ei!