• Girl96nee

Olenko lesbo?

Oonko mää lesbo vai bi? Vai onko tää vaa joku vaihe ja oonki hetero?..
Oon ihastunu vaa kahteen poikaan elämässäni, eka ihastus oli joskus 9 tai 10 vanhana eikä se ollu mikää vakava, ku olin niin nuoriki.. Ja toine oli joskus 11-13 vuotiaana ja se kesti kaks vuotta.. Sitten muutin toiselle paikkakunnalle ja piti unohtaa se ihastus, se teki kyllä kipeetä mut oon päässy siitä yli jo lopullisesti.. Ny oon 15 vuotta tai oikestaan kohta 16 ja en oo ollu ihastunu kehenkää poikaan puoleentoista vuoteen tai kohta kahteen vuoteen..
Mul on aika paljo naisjulkkis ihastuksia, ja ihailen ja rakastan niitä tosi paljon.. Ne ovat niin kauniita ja söpöjä ja ne on myös tosi hottei mun mielestä.. Niiden jalat, vartalo, silmät hiukset kaikki niis on niin ihanaa..

Ja sitte poikiin. Yritän kattella hyvännäköisii poikii aina mut ne ei viehätä nii paljo ku ennen ku olin nuorempi.. Jotku on ihan ok näkösii mut en oo kiinnostunu kestää sillä tavalla.. Ja muutenkaan en ole kiinnostunut seksuaalisesti pojista.. minusta tytöt ovat paljon kiinnostavampia..
Yleensä leikin tyttöjen kanssa kun olin pieni, mut tarhassa mul oli paras ystävä joka oli poika. Me leikittii paljo yhes ja pidin sen kanssa leikkimisest. Me leikittiin aina jotain rajui leikkejä joita kaikki muut mun tyttö kaverit ihmetteli ja ei ne halunnu leikkii niitä, (muutenkin olin aina sen pojan kanssa kaksistaan)

Kerran kun olin jossain tyttöleirillä, niin huomasin että katselin jotain vanhempaa tyttöä kokoajan. Ja ajattelin vain kokoajan, että ompa se kaunis.. enkä vaan saanu katsettani irti siitä ja olin ihmeissäni ja järkyttynyt et miks katon jotain tyttöä?! Ja se vaan katsoi takas muhun ja ihmetteli kun tuijotin sitä vaan kokoajan... Olin sillo varmaa jotain 10 tai 11.

Vaihoin siis kouluu jotain yli vuosi sitten ja mul ei oo ollu yhtää poika ihastusta täst nykysest koulust eikä mistään muualtakaan vaik jokku on ok näkösii ja ne on mukavan luonteisii ni en aattele niist sillä lailla.. Kattelin enemmän yhtä tyttöö joka oli vuotta vanhempi ja en älynny vasta kuin viimeaikoina että miks mun olo tuntu ni hyvält ja hermostuneelt sen lähel.. Se meni lukioon viime syksynä.

En oo koskaa pitäny peseytymisest tai pukeutumisest samas huonees muitte tyttöjen kanssa, koska tunnen oloni vaan jotenki epämukavaks ja noloks enkä tiä mistä se johtuu.. Sitte oon aina aatellu esim ku oon käyny lääkärillä et pystyn puhumaan ja olemaan vapautuneemmin mieslääkäreitten vastaanotolla kuin naisten.. Joo varmaan tuntuu oudolta mut se on totta..
Mulla on paras ystävä ja se on ainut ystävä mulla tääl nykyses asuinpaikas ja oon aina ollu hyvin ujo kaikille, en vieläkään puhu kellekkään meidän luokkalaisille, vaikka oon asunu tääl kohta jo kaks vuotta.. Kun me mennää mun bestiksen kans jonneki muiden tyttöjen luo niin yleensä se menee niin, että ne muut puhuu mun bestan kanssa ja mää oon aina hiljaa..

Ja ny luulen että oon ihastunu yhteen meidän luokkalaiseen tyttöön, jota en oo enne huomannu sillee, mut nyt aina kun se kattoo muhun ja hymyilee samalla ni tuntuu et voisin pyörtyy.. Se on tosi rohkee ja kaikkien kaveri ja se o must tosi hienoo, koska ite oon kauheen ujo ja silleen.. Hän on myös nätti ja tekisi vaa mieli tuijottaa sitä päiväst toiseen.. Ja ku aloin miettiä niin musta tuntuu et oon pitäny siitä jo aika kauan, mut en oo vaan älynnyt sitä kunnes ny oon huomannut et taidan pitää siitä.. Ja oon aina miettiny et mitähän se aattelee musta..
Eilen se oli koko päivän poissa koulusta, mutta tuli vikalla tunnilla kouluun niin tulin heti hirmu iloiseksi.. Ja sain vasta vähän aikaa sitten tietää että se on bi, ja mun tunteet on vaan kasvanu entisestään, mut tiedän ettei se ois kiinnostunu musta..

Ja ny kun olen miettinyt niin en voisi seurustella pojan kanssa, koska se tuntuisi jotenkin väärältä.. Voisin olla vapautuneempi tyttöjen kanssa, ja muutenkin tytöt ymmärtävät paremmin tyttöjä, ja tytöt ovat hellempiä ja läheisempiä.. ;(
En ymmärrä mitä mulle on tapahtumassa, miks en oo kiinnostunu enään pojista? Ja sen sijaan kuolaan tyttöjen perään.. Onko tää normaalia.. ;(

Eli oonko mä lesbo vai bi vai kenties hetero ja tää on vaan joku vaihe..? Oon niin epävarma kaikesta..

4 kommenttia

Aboa

26.1.2012 20:14

Tervetuloa mukaan kirjoittajien joukkoon!

Tekstisi pääkysymys oli paitsi mielenkiintoinen, myös hankala. Vastaustahan siihen, onko joku homo, bi tai hetero ei tiedä kukaan muu kuin ihminen itse. Ja jos itsekään ei tiedä, ei sitä silloin kukaan muukaan voi määrittää. Siitä taas herää toinen kysymys; miksi yleensäkään määritellä. Muistan kuinka itse aikoinaan, kun samoja asioita pohdin, kaipasin ehdottomia totuuksia ja oikeita ja vääriä vastauksia. Nyttemmin olen ne hylännyt, koska niillä ei pysty maailmaa määrittämään. Voisin neuvoa, mikäli yleensäkään neuvoa tarvitset, että elä niin kuin haluat ja koeta tehdä itsesi ja muut onnellisiksi. Jos tuntuu, että yhtenä päivänä miellät itsesi lesboksi, elä se päivä sellaisena. Seuraavana päivänä voit olla halutessasi hetero.

Kari Hotakainen on kirjoittanut näytelmän, jonka nimi on Hukassa on hyvä paikka. Pidän siitä nimestä. Ehkä pitäisi kyetä nauttimaan siitä, että on täysin eksyksissä, sillä silloin voi alkaa itse määrittelemään todellisuutta vailla entistä lastia. Jotkut jopa väittävät, että eksyksissä olo tarkoittaa vain sitä, että jotakin uutta on juuri alkamassa.

Pimu

2.2.2012 22:34

ei kannata liikaa tollasia miettiä :) joku järkevä immeinen on joskus sanonu et rakastu ihmiseen, elä suupuoleen :)

Pimu

2.2.2012 22:36

*sukupuoleen. sorry kirjotusvirhe :DD

lesbotyttö798

7.6.2012 03:11

mun perustella olet kyllä lesbo :D mulla oli melkeen samoja vaiheita :D ereenä päivä tokesin että olen lesbo kun suutelin kännissä tyttöä :D siitä seurustelulähti