Elämämme miehet - Lari Teron silmin

Lari on mun oma blondi opiskelijahomo. Vaikka neideiltä ei kuulemma saa kysyy ikää, mä voin kertoo, että se on 19-vuotias (iso mies, munat ja kaikki!). Sillä on kauheen söpöt silmät, sellaset vaaleensiniset, ei ihan silleen kalpeet, mut aika vaaleet. Tiiätte kyl. Se on mua vähä pidempi, mut ei se haittaa, tykkään vaa... Jotain 182? Sitä en oo mitannu... Ainii! Sillon kans jenkkakahvat! Mut ei sekään mua haittaa, sillon nimittäi niin kauheen söpö massu ja kiva napa. Tosin sitä se ei kai haluis teidän tietävän. Oon onnistunu vilkuilemaan vaakaa, vaikka Lari koittaa peitellä sitä; se painaa 73 kiloo.

Larin synttärit on puolivälissä huhtikuuta, 15. päivä. Jos en tota tietäis, ni en sais. ;-)

Se asuu mun kanssa Hesassa, mut se kai haluis asuu West Endissä. Isona siitä tulee kuulemma insinörtti ja mä voin vaan olla kotona, kun se tuo rahat meidän perheeseen. Ja sit kun se on isompi, ni se haluis kai matkustaa Stokikseen. Tästä mä en oo kuitenkaan ihan varma, kun se kai muutenki haluais matkustella enemmän.

Se on kans ostellu hirveesti turhaa kamaa, en tiiä mistä. Enkä ymmärrä, miten toi jäätelökone on sen mielestä jotenki turha kapine. Sehän on kiva! Tulee hyvä mieli, kun saa jätskiä! Siitä oon samaa mieltä, että sen sänky on ihan turha. Mun sänkyy me kuitenki käytetään.

Jostain syystä se ihailee Marco Bjurströmiä. Sitä ihme tyyppiä Bumtsibumista. Jos se missaa yhenki jakson, ni sit on kauhee murhe. Larin mielestä on kiva, et joku julkkis jaksaa olla aina niin positiivinen ja esiintyy ihan oikeesti ittenään. Mut sitä mä en kestä, jos joku kerta se sit ajattelee (ääneen) sitä Marcoo sängyssä. Sit tulee paha sana. Kai se pitää sitä jotenki komeenaki, mut mä kuulemma voitan.

Larin suosikkileffoihin kuuluu Beautiful Thing. Siis se, joka kertoo niist lontoolaispojista. Se on jotenki niin söpö, kun se kattoo sitä ja on ihan liikuttunu. Varsinkin, kun se sit makoilee mun sylissä. Tosin sitä kuulemma eniten kosketti se hetki, kun me tavattiin, vaikkei se mun mielestä menny ihan niin hyvin. Onnistuinpahan ainaki tekemään siihen vaikutuksen!

Lari pelkää pimeetä. Hyvä ettei tartte kädestä mennä pitää kiinni, jos se joutuu yöllä lähtee vessaan.

Lari tykkää kauheesti syysaamuista. Sellasista kirkkaista ja kuulaista. Ja kuulemma paras synttärilahja, minkä se vois saada, olis aamiainen sänkyyn ja sit vielä romanttinen illallinen.

Viimeks se on suudellu mua tänä aamuna. Täähän on ku kirjottais jotain ystäväkirjaa.

alku   |   Tero   |   Lari