Uusi Teräsmies on biseksuaali (juttukommentit)

  • 1 / 2
  • smo
  • smo
  • 24.10.2021 14:37
Teräsmiestä 1990-luvulla näytellyt Dean Cain kommentoi uuden teräsmiehen kaapistatuloa. Hänen mukaansa kaapista tuleminen olisi ollut rohkeaa 20 vuotta sitten - mutta nyt se näyttäytyy pelkkänä villityksenä. Fox & Friends -ohjemassa hän viittasi esimerkiksi siihen, että Batmanin apurina tunnettu Robin kertoi biseksuaalisuudestaan ja uusi Kapteeni Amerikka on homo. Lisäksi hän muistutti esittäneensä Supergirl-sarjassa isää, jonka tytär oli lesbo.
Jäähän tuossa kuitenkin kutkuttavaksi jatkossa se, lykästyykö Teräsmiehen manttelinperijä, biseksuaali Jon Kent johonkuhun trans-ihmiseen, eli sekä nainen että mies samassa, biseksuaalille.

Vaiko tuleeko John Kentille lisä-actionia, lentelyä sinne tänne naisten ja miesten tahoille. Tai avioituuko hän ensin miehen kanssa nuoressa aikuisuudessaan ja vasta sitten vanhoilla päivillään alkaa toteuttamaan naistenkin perään biseksuaalisuuttaan - eli toisenlainen tarina, totuttuihin kuvioihin nähden.
Vai lanseeraavatko tuohon sarjaan jopa jatkossa uudenkin ulottuvuuden, 3 kesken avioitumisen? Jos vaikka Jon Kent biseksuaalina murskaa "perinteisen" pahan, kirkollispariavioliiton kurimuksen.

Tai jospa käykin niin että hän paljastuukin vain wannabi:ksi ja myöhemmin tuleekin ulos kaapista todellisena itsenään, homorakkaana tai heterorakkaana.

Eli onhan tuossa juonenkehittelyille mahdollisuuksia.