Biseksuaalisuuden näkyvyyttä pyritään lisäämään 23. syyskuuta (juttukommentit)

  • 1 / 2
  • human
  • 29.9.2018 22:12
Kannatettavaa olisikin tuoda biseksuaalisuus esille esim. AIDS:iin kuolleen laulaja Freddie Mercuryn osalta - hähän oli biseksuaali, vaikka hänestä on taittu täällä Ranneliikkeessäkin uutisoida (muka) homona.

Samoin biseksuaalisuus olisi hyvä tuoda esille myös biseksuaali-drag yms. juttujen "vaatekaapeistakin".

Biseksuaaleista osalla tuntuu olevan halua leimata itsensä "heteroiksi" tai "heteromaisiksi", vaikka eivät sitä lainkaan olekaan. Kannustettavaa tosiaan heidän itautua siitä harhaluulosta, eli olla ihan "sitä itteään", biseksuaaleja.

Tutkimuksissa on taidettu todeta että biseksuaalisuus on naisille paljon yleisempää, kuin lesbous, mutta sitten taas miesten osalta biseksuaalisuus olisi harvinaisempaa kuin homomiehenä luontainen oleminen.

Sitä että biseksuaalisuus on aivan oma suuntautumisensa, puoltaa se tosiasia, että sekä homot että hetorot ovat emotionaalisseksuaalisesti kiinnostuneet täysin vain yhdestä sukupuolesta, eikä useammasta sukupuolesta, kuten biseksuaalit kiinnostusaste-toteutusvaihteluineen ovat.
  • 2 / 2
  • hessefan
  • 15.10.2018 22:00
Joo, tuon saman tiedon kuulin seksuaaliterapeutilta hänen vastaanotollaan tänä keväänä (2018) eli siis miehet ovat selkeästi joko homoja tai heteroita ja naiset sitten enemmän biseksuaaleja (tai siis on koko "skaala" (paremman termin puuttuessa) käytössä eli lesbo-bi-hetero). Mutta siis onhan siis niitäkin ihmisiä, jotka määrittelevät itsensä heteroiksi, vaikka "sutinaa" (tuli Kumman kaa mieleen) on vain saman sukupuolen kanssa. Ittekin kyl koen vahvasti seurustelevani nimenomaan ihmisen kanssa.