Helsingin DTM avaa perjantaina uudelleen remontin jälkeen (juttukommentit)

  • 1 / 2
  • human
  • 24.11.2017 15:51
Mr A viestittää Rebels-klubista näin: "DJs and artists who stand out not only by the mileage they've put in, but the respect and recognition of their peers and fans around the globe."

Mielenkiintoista nähdä, onko hänellä musiikin maailmankuva yhä vain läntinen Eurooppa ja Usa, vai onko hiffannut että maapallomme on paljonkin pyöreämpi, etenkin klubimusan monimuotoisuudessa.

Vielä ainakin kesän 2017 Pride-viikon 1000 ja 1 -musapartyssä ei Mr A osannut / halunnut soittaa yhden yhtäkään Lähi-idän tai Afrikan tai muun Aasiankaan klubimusahittiä tai tuonne rytmeiltään edes viittaavaakaan.

Toki, onneksi esim. Hercules-gayclub ei ole musiikillisesti lainkaan noin rajoittunut, vaan siellä soitetaan Lähi-idänkin klubimusaa. Tiedä sitten, pitääkö Mr A. Herculeksesta. Mutta annetaan Mr A:n Rebels-klubille aikaa näyttää globaalisuutensakin, eikä aleta nyt ainakaan lähikuukausina "rasistiksi" leimaamaan ; )

Globaalisti soitetuilla musa-artisteilla on toki faneja ympäri maailmaa, mutta sen ei kannattaisi tarkoittaa musiikin monimuotoisuuden syrjintää, vaan olisi hyvä, etenkin gayclubila, tuoda esiin clubimusankin globaalia monimuotoista rikkautta, rytmeissä ja kielissäkin. Vieraskielisissä kappaleissahan kieli, jota ei ymmärräkään, toimii myös instrumenttina.

Kommenttia muokattu: 24.11.2017 klo 16:04
  • 2 / 2
  • xxxx
  • 1.12.2017 16:25
Käsittääkseni "Bears On Board 7" jälkibileet siirrettiin Herculeksesta DTM:n juurikin keväisen Hercules-some kohun takia? Ilmeisesti Hercules on nyt aloittanut "kirjopesun" Ranneliikkeessä, vai mistä päin maailmankylää tuulee?