Selvitys: Miehet useammin homoja, naiset biseksuaaleja (juttukommentit)

Tulos kertonee lähinnä eroista miehiltä ja naisilta odotettavan sosiaalisen käytöksen ja toiminnan osalta. Toisin sanoen siis siitä, että naisten ei-heteroseksuaalisuus on yhteiskunnassa hyväksyttävämpää.

Kommenttia muokattu: 11.01.2016 klo 02:37
  • 2 / 9
  • narnialainen
  • 11.1.2016 15:44
Jos haastattelun tekeminen "henkilökohtaisesti" tarkoittaa että se on tehty naamatusten, varmasti jonkinlainen prosentti väittää olevansa täysin heteroja vaikkei olisikaan. Nimetön/naamaton haastattelu tuottaisi suuremmat ei-heteroluvut, mutta siinäkin jokin osuus olisi niitä jotka eivät myönnä suuntaumistaan itselleen.
  • 3 / 9
  • human
  • 13.1.2016 20:32
Noissa itsemäärittelyissä on sitä umpiongelmaa, että ne vaikuttavat esim. umpiuskovaisten osalta oikeasti-olemisen / uskomus-olemisen ristiriitana.

Perusmatikassa joillain näköjään onjelmia, kun:

Miehistä vetoa vain samaa sukupuolta olevaa kohtaan kertoo tuntevansa 1,9 prosenttia.
+
Molemmista sukupuolista kertoo kiinnostuvansa 2 prosenttia miehistä

= mukamas
Jonkinlaisista seksuaalisista kontakteista samaa sukupuolta edustavaan henkilöön kertoi 6,2 prosenttia miehistä

Faktahan toki on se, että jokainen, jota kiinnostaa sekä nainen että mies, ei ole hetero, eikä homo. (kinseyn asteikko on biseksuaalisuuden toteuttamisen lokerointiastteikko).

Umpi-heteroista tai umpi-homoista puhuminen on tyhmyyden pohjanoteerausta,
sillä hetero on täysin hetero ja homo on täysin homo.
Jos toinenkin sukupuoli kiinnostaa, ei ole hetero eikä homo, vaan on täysin bisse.

Kommenttia muokattu: 13.01.2016 klo 20:43
  • 4 / 9
  • human
  • 13.1.2016 20:39
Venäjän tämän vuoden Euroviisuedustajalla on ollut vekkuleita videoita,
kuten esim. tämä, loppunsakin osalta

https://youtu.be/9zSrMi-C_iQ

Mitenkähän Putinin hallintoseurakunta suhtautuukaan noihin.

Ja tämän homo-tunteellisempaa ei paljoa voi ollakaan, taustatanssijoidenkin visuaalisen esityksenkin osalta

https://youtu.be/-lKckuS2YbU
Kinseyn asteikko seksuaalisen suuntautuneisuuden astetta välillä heteroseksuaalisuus .. homoseksuaalisuus.

Etkö human tosiaan ole kuullut "kokeilunhaluisista heteroista"? Ja AI KÄYHEETÄ *homoäänellä*, oonkohan minä sittenkin muuta kuin homo, kun oon pussannut naisen kanssa - ja... nuoruuden ihmettelyssä tehnyt jotain paljon paljon raskauttavampaakin!
  • 6 / 9
  • human
  • 13.1.2016 20:46
Bisseydestä on kehitetty iso läjä kiertoilmauksia, kuten tuokin "kokeilunhaluisista heteroista", vaikka kyse ei ole lainkaan heterosta, vaan bissestä, joka fantasioi olevansa muka hetero.

Ei homoja kiinnosta nuorenakaan puuhastella eri sukupuolen kanssa, kuten ei heteroitakaan kiinnosta puuhastella saman sukupuolen kanssa.
Mutta sitten on se bi"geeninen" joukko, joka etsiskelee sitä bisseyttään.

Hoopohan se oli tuo biseksuaali Kinsey, joka kekkuloi bisseytensä kanssa lokeroimalla sen eriasteisiksi vajaustiloiksi heterouden ja homouden välille, kun olisi voinut olla suoralta kädeltä rehti ja tehdä kuvaajastaan kolmion, jossa se bisseys olisi oma itseriittoinen variaationsa, määritellen bisseyden bisseyden itsensä kautta.
Mutta kun tuo Kinsey oli tosiaan itse biseksuaali, niin hapuili tuon asian kanssa umpi-huonon asteikon. (Ja ehkä sillä biseksuaali Kinseyllä oli taka-ajatuksena yrittää väittää muka kaikkien olevan eriasteisesti biseksuaaleja, mikä on kyllä umpi-hölmö ajatus).

Kommenttia muokattu: 13.01.2016 klo 20:52
Voinko siis tulkita, human, että mainitsemani johdosta pistät minut "lokeroon"?
"0 merkitsee asteikolla täyttä heteroseksuaalisuutta ja 6 täyttä homoseksuaalisuutta. Kaikki näiden väliltä olevat henkilöt määritellään hänen mukaansa biseksuaaleiksi. Täyttä biseksuaalisuutta eli yhtäläistä homo- ja heteroseksuaalisuutta kuvaa arvo 3" https://fi.wikipedia.org/wiki/Kinseyn_asteikko

Toki tuon asteikon voi kolmiona visualisoida, tuossahan kuvataan kolme ääripäätä: 0, 6 ja 3. Voit myös itse määritellä, miten päin kolmio on. (Veikkaisin, että sinun kolmiosi on ylösalaisin, jossa ylhäällä on nollas ja kuusi, koko kolmio keikkuu numeron kolme päällä?) Harmillista, jos mielikuvituksesi loppuu Kinseyn bi-geeniseen (!) graafiikkaan.
  • 9 / 9
  • no ihan totta
  • 15.1.2016 19:54
Tämä ei ole vitsi olen mies ja ollut naimisissa. Meitä on liikkeellä, mutta kummaa on, että miltei aina nainen josta kiinnostun on lesbo tai vähintään bi. Ehkä juuri tässä on paikallaan todeta arvaa vaan vituttaako?