Poliisiratsian yrittäjäuhrista tuli sisukas vaikuttaja - Peter Bochove (juttukommentit)

  • 1 / 5
  • JuhaniV
  • JuhaniV
  • 5.5.2013 9:08
Kiinnostava tarina.

Tulipa mieleeni ajatusleikki siitä, että jospa jotain vastaavanlaista keksittäisiin nyky-Suomessa. Meidän Päivi vaikkapa komentaisi "pojat" tositoimiin homojen linnakkeita vastaan, kuten Seta, DTM, pääkaupungin homokapakat jne. Se olisi todellisuudessa tehokkain tapa ajaa homojen asiaa. Onneksi uskikset eivät ole noita vaikutuksia vielä ymmärtäneet.

Kommenttia muokattu: 05.05.2013 klo 09:28
  • 2 / 5
  • human
  • 5.5.2013 10:09
JuhaniV. Itse en ainakaan halua mitään vainoja tänne meille. HLBT-"sotaveteraaneja" ja -"pommitustuhoja" ei tarvita lisää - parasta olisi ehkä kehittää myös omia toimintatapoja, eikä hakea energiaa äärivastavoimaisuudesta, jostain "hakkaa homo tai lesbo, tai bisse tai transu, jotta saadaan tasa-arvoa etenemään" -tyylistä. Sehän menisi ihan samaan umpityperyyteen, kuin mitä Räsänen harrasti, rietostelemalla abortoidun lapsen tapauksen yksityiskohdilla ja kätilön mielipiteillä siitä, aborttia vastaan - välittämättä yhtään abortoidun lapsen äidin, vanhempien tunnoista, heille varmasti kipeässä asiassa.

Tarvitaan varmasti vielä entistäkin enempi niitä yhteisiä kohtaamisia, joillain sopivin tavoin, heterovaltaenemmistön kanssa. Pitäisi varmaan esim. hakea jotain järjestö- ja muu toimijayhteistyötä aiempaa enemmän esim. Pridenkin ja järjestötoiminnan suhteen. Pride ehkä kaipaisi jotain sellaista henkistä ja fyysistä kosketusta heteroenemmistön ja seksuaalivähemmistön kesken - jollain lailla sen esilläolo- ja yleisö -roolilokeroinnin sekoittamista. Jotain konkretisoivaa yhdessä tekemistä (netti-tv-ohjelma Hesan edustalle karille "haaksirikkotuneesta" ihmispoppoosta, realitymmin kuin Suomen ns. realityohjelmissa konsanaan). Hiero homon, heteron, lesbon, bissen, transun hartioita -tapahtuma jonnekin torille, akustista musaryhmää samalla kuunnellen - Suomessahan on kuitenkin vielä aika tabua koskettaa toista ihmistä, etenkin miehen miestä, sillain ihan "normaalisti". Sekä jollain ilveellä monipuolistaa esim. Helsinginkin hlbt-ravintoloitten toimintaa, sieltä pelkästä klo 24-03 -primetimestä muunkin vuorokauden puolelle.

Britanniassahan tuli juuri esille konservatiivipuolueen parlamenttiedustaja Nigel Evansin pidätys ja epäilys siitä että hän olisi raiskannut parikymppisen nuoren miehen ja ahdistelleen toista

http://www.pinknews.co.uk/2013/05/05/deputy-speaker-nigel-evans-bailed-following-arrest-over-male-rape-allegations/

Nigelhän kertoi 2010 olevansa homo ja alkoi puolustaa seksuaalivähemmistöjen oikeuksia - siihen asti hän oli ollut vastustaja. Tapaus tuli tietysti "sopivasti" esille nyt, kun Britannian parlamentin ylähuoneen pitäisi piakkoin käsitellä tasa-arvoista avioliittoa - ja voi olla tietysti ihan mustamaalausjuttukin

http://www.pinknews.co.uk/2013/05/05/nigel-evans-rape-and-assault-allegations-are-from-men-who-until-yesterday-i-regarded-as-friends/

Toki onhan Britannian katolisella kirkollakin, kiihkeän seksuaalivähemmistöjen ihmisoikeuksien vastustajan, Skotlannin kardinaali Keith O'Brianin tapaus tuoreessa muistissa ja vieläkin menossa. Hänhän oli ollut "sopimattomaan seksuaalisviritteisesti tekemisissä" neljän katolisen papin kanssa ja hänet erotettiin toimestaan - Vatikaanihan haluaa hänet nyt ulos Britanniasta
http://www.pinknews.co.uk/2013/05/04/cardinal-keith-obrien-admits-he-couldnt-follow-gods-teachings-as-he-prepares-for-exile/

- - -
Tuo uutisen oheinen kuva taustaltaan näyttää melkein joltain "poikien pesulalta" - mikä ei tunnetusti ole mikää pelkkä myönteinen asia, monien homojenkaan mielestä. Cruisailubordellithan ovat cruisailubordelleja, eivätkä niin paljoa muuta - kävijäkunnassa lienee tuollakin kosolti "maalta Torontoon työasioihin tulleita" ja paikallisiakin bi-aviomiehiä, vaikka jutun tekstissä "lokeroidaankin" homoista puhumiseen asia. Torontosta olisi kiinnostavaa tietää, onko siellä ja saako siellä pitää hetero(erotiikka)saunacruisailukylpylöitä? Eli siis miten tasa-arvoinen tilanne siellä oikein on ollut.

Kommenttia muokattu: 05.05.2013 klo 13:55
  • 3 / 5
  • jnsto
  • 5.5.2013 12:09
Humanille: Spa Excessin (josta kuva) kulman taakse (entisen Club Toronton tiloihin) avattiin toissa vuonna heterokylpylä, jossa asiakkaat harrastivat keskenään mitä nyt sit harrastivatkin. Ainakaan alkuunsa ei loppunut, mutta jonotusta ulos saakka (kuten joskus Excessissä) ei liene nähty. - Käsittääkseni bathhouset eivät ole ole joutuneet minkäänlaisen poliisitoiminnan kohteeksi enää 90-luvun lopun jälkeen. - "Maalta tulevat": 24-tunnin lipppu alittaa roimasti halvimmatkin hotellit, mutta poistumis-paluu -oikeuksia saavat vain todistetusti "maalaiset". Excess on myös Torontossa harvoja paikkoja, joissa käyvät noin vain eurot. Havaitsivat nimittäin, että lentohenkilökunta ei mielellään vaihda rahaa ja maksa turhia palkkioita. - Asuin Villagessa monta vuotta. Kova kilpailu pudotti pari huonosti bisnestään hoitanutta bath-yrittäjää. Hintakilpailu ei kuitenkaan taantunut.

Kommenttia muokattu: 05.05.2013 klo 12:14
  • 4 / 5
  • JuhaniV
  • JuhaniV
  • 5.5.2013 19:29
Human: "Sehän menisi ihan samaan umpityperyyteen, kuin mitä Räsänen harrasti, rietostelemalla abortoidun lapsen tapauksen yksityiskohdilla "

Juuri tuota tarkoitin. Räsänen ja kaltaisensa esittelee suurentelee niin rankasti asioita, että seurauksena on torjunta. Ne jotka ovat asian kannalla tietenkin saavat tuollaisista esimerkeistä vahvistusta. Mitään homovainoja tänne ei tietenkään tarvita.

Olen todennut joskus, että Räsäsen julkiset kommentit on tarkoitettu pääosin omille joukoille. Muita sellaiset äärimielipiteet eivät erityisesti kiinnosta ja kääntyvät räsäsläisten ajamaa agendaa vastaan. Se on meille myönteistä.

USA:ssa väestöstä suuri osa on saanut kylliksensä homovaaran jauhamisesta vaalista toiseen. Republikaanit ovat nyt sormi mietteliäästi suussa, huomattuaan homovihan toimineen päinvastoin kuin mitä he toivoivat. Uuden linjan etsintä on käynnissä ja merkkejä on näkynyt heidän puolueessaan tasa-arvoisten oikeuksien kannatuksen lisääntymisestä.
Taas kerran surullinen luku homojen historissa, josta en ollut tietoinen.