Missä ovat komeimmat miehet? (juttukommentit)

  • 2 / 10
  • Public eye
  • 11.3.2012 17:15
Makuasioista ei voi kiistellä, ja jos sattuu pitämään sirosäärisistä miehistä niin mikäs siinä, Tukhomaan vaan.
Itse olen nähnyt mielestäni parhaan valikoiman muodollisesti päteviä uroksia Liettuassa.
  • 3 / 10
  • vaeltaja2006
  • 11.3.2012 18:07
Voi kun olisi ollut kuva niistä siroista sääristä. Onneksi ainakin Kalliossa on runsaasti pyöräileviä miehiä, joilla on vahvat pohkeet ja reidet. Jos joskus järjestetään Mr. Sääri -kilpailu, pudottaisin jo alkukarsinnassa sirosääriset.
Aikaa sitten, toimintansa lopettaneessa Keithstrassen paikassa, (selkeästi homoeliittiin silloin kuuluneet) ruotsalainen ja jenkki kiistelivät kuivasaunan lauteilla miesten paremmuudesta eri kaupungeissa. Pitkän selvittelyn jälkeen tulos oli se, että San Fransiscossa "materiaali" oli periaatteessa parempaa, mutta Tukholmassa sitä oli jalostettu pitemmälle. Mietin siinä sitten, miksi noi jätkät sitten on täällä West Berliinissä, kun ei ollut meneillään edes mikään matka-alibikelpoinen näyttely tai festivaalikaan..
Ei sovi unohtaa esimerkiksi Helsingissä tavattavia riuskoja "Kalevinpoikia", joita voi vaivihkaa katsella, mutta koskeminen lienee kyllä aika tavalla omalla vastuulla. Tai voihan sitä poiketa toisinaan lahden toisella puolen, katselemassa nähtävyyksiä... ;)

Kommenttia muokattu: 11.03.2012 klo 18:51
  • 6 / 10
  • Rokkihomo
  • 11.3.2012 21:08
Tukholmassa tietty hissit ja rullaportaatkin ovat komeampia kuin Suomessa missään, ja hyvin itsensä huoltaneet miehet...

Tuosta Liettuasta tuli mieleen omat kokemukseni
a) unkarilaisista, söpöjä ja komeita omaan makuun on tullut vastaan huomattavan paljon
b) puolalaisista, ainakin Frankfurt an Oderin viereisessä rajakaupungissa josta Berliinistä käsin olen joskus piipahtanut
ja...
c) berliiniläisistä. Kaukana Tukholman mahdollisimman monen makuun komeista miehistä, mutta koko kirjo kaikenmoista hippipunkkari-rikkaruohoa mallimaailmojen ulkopuolelta.
Muistuma ajalta, jolloin olin ulkomailla huomattavan pitkän jakson. Kun vihdoin palasin Suomeen niin totesin oitis, että onpas täällä runsaasti todella komeita miehiä. Ihmettelin vain, että en niitä juurikaan huomannut ennen matkaani. Mietin vieläkin, että mistä niitä yhden äkin tänne tupsahti. ;-)
Itä-Euroopassa miehet näyttää vielä miehiltä ... Puola ... Unkari ... Tsekki ... Slovakia
Mun mielestäni "sirosääriset", "söpöt" ja "kauniit" ei ole ollenkaan komeita miehiä kuvaavia ilmaisuja.

Jenkkilällä on tietysti ylivoimaiset miehuusvarat, kun siellä on ihmisiä, joiden sukujuuret ulottuvat pitkinpoikin koko maailmaan. Valtaosahan Jenkkilän tummaihoisten esi-isistä on lähtöisin Angolasta ja loput siitä ylempää rannikolta. Jenkeissä on paljon saksalaisia, slaaveja, kreikkalaisia, italoja, hollantilaisia, irkkuja, brittejä, suomi-ruotsalaisiakin, latinotaustaisia, ranskalaisiakin, intialaisia, muita aasialaisia ...

Mun mielestäni komean miehen perusedellytyksiä on luonnollisuus, huumorintaju, miehekäs reippaus, empatia sekä valloittava hymy ja hyväntahtoisen iloinen nauru. Sekä tietysti se, ettei tupakoi, eikä ole ihan juoppo, koska ne näkyvät ulkonäössäkin.

Komeita miehiä on paljon euro-alueen ulkopuolellakin, arabialaisen kulttuurin alueilla, länsi-afrikkalaisissa, osassa aasialaisiakin.

http://gaypornarama.com/wp-content/uploads/2012/02/253.jpg

Kyllä Lähi-Idän homo-asenteet pitäisi saada paranemaan - siellä kun on tätä potentiaaliakin, ainakin näissä prinsseissä

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lyn9dmxNvg1r5w33wo1_500.jpg

Kommenttia muokattu: 13.03.2012 klo 21:33
Edelliseen voisin kommentoida, että kyllähän Lähi-Idästäkin löytyy paikka jossa on homoasenteet vallan kohdallaan, eli Israel. Pidemmässä listauksessa Tel Avivin miehet komeilevat sijalla 10 http://www.dailymail.co.uk/news/article-2109839/Stockholm-sexiest-men-world-claims-travel-site-picks-worlds-cities-eye-candy.html

Tel Aviv sijoittui myös ykkössijalle maailman kymmenen parhaimman gay-matkakohteen listauksessa pari kuukautta sitten järjestetyssä äänestyksessä murskaavalla 43% äänivyöryllä. http://www.haaretz.com/travel-in-israel/tel-aviv-declared-world-s-best-gay-travel-destination-1.406699
Onhan tuolla "Lähi-Idän San Fransiscolla" aikapaljon tarjottavaa homoturisteille. 100 000 osallistujan prideparaati on ainakin ihan näkemisen arvoinen. Mitä yöelämään tulee, on hämmentävää kuinka Helsinkiä vähän pienemmässä (vaikkakin suuremmalla metropolialueella varustetussa) kaupungissa löytyy sateenkaariporukalle menopaikkoja useampikin kappale vaikka keskellä viikkoa, muutenkin tuntuu kun oisi suurkaupungissa. Viikonloppuna menoa onkin suunnilleen joka makuun, sillä perjantai-illassa järjestettävissä bileissä on pikemminkin vaikea päättää mihin mennä. Helsingissähän vaihtoehdot ovat nykyään laskettavissa aina yhden käden sormilla.
Sekaan vaan! Suosittelen lämpimästi!