Helsingin yöelämässä tapahtuu taas (juttukommentit)

  • 1 / 12
  • Hyvästi
  • 18.10.2011 3:02
Kaikki homolat lopetetaan ja kohta varmaan säädetään laki homouden kieltämiseksi. On aika jättää Suomi.
Saapa tosiaan nähdä, mitä tuon Jenny Woon paikalla tulevaisuudessa tapahtuu. Tällä hetkellä näkösällä olevat asiat eivät ole kovin gay, mutta ehkä kaappihomoa sitten? Ja voihan olla, että tämä on vain välivaihe jotain muuta odotellessa?

Kommenttia muokattu: 18.10.2011 klo 12:05
Ihan sama vaikka lopetettaisiin kaikki homobaarit tästä maasta. Samat naamat niissä kiertää illasta toiseen.
Kuulemma dtm avaa uudessa paikassa jossain vaiheessa. Varmaan joku tauko ainakin tulee.
Eipä tässä maassa muutkaan baarit tunnu kestävän kuin aikansa. Ihmiset ei kulje enää baareissa entiseen tahtiin. Muistan ajat mun maanantaista maanantaihin oli menoa paikassa kuin paikassa.
  • 9 / 12
  • huono yritys
  • 20.10.2011 3:13
Kampin keskukseen vasta tullut K23 ei kauaa tule elämään sen hiljaisella nykymenolla.
Paikasta tehtiin sisustukseltaan vääränlainen ja epäviihtyisä sen kokoon nähden. Nyt se on liian pieni sen clubimaiseen sisustukseen ja epäviihtyisä töitten jälkeiseksi ja alkuillan pubiksi, jona se kokonsa puolesta ehkä toimisi. Kampin keskuksen vuokrat varmaan tuottavat tappiota ihan kivasti, kun paikka on ollut hiljaisena.
Nyt tietysti täytyy muistaa että vanhin gay-yökerho joka on yhä samalla paikallaan porskuttaa vaan, sijainti on hyvä ja veikkaus että vuokrataso on järkevä.
Tämähän on herkku.
"Tää Jenny whore ei oo yhtä homoja kun hetero :D"

Opetushallitus 2011: Poikien kirjoitustaito on huolestuttavan kehno. Yhdeksäsluokkalaisilla tytöillä kirjoitustaitojen taso on keskimäärin tyydyttävä, kun pojilla se on välttävä. Joka kolmannen pojan kirjoitustaidot osoittautuivat heikoiksi.