Nyt juhlitaan (juttukommentit)

Näin se on nähtävä :)

Ainakin Helsingin Kalliossa Hämeentiellä/Linjoilla tuntuu juhlatunnelma levinneen kaduille. Saa nähdä, kuinka luontuu nukkuminen. Huomenna on työpäivä. Jos olisi vapaata, voisi heittäytyä mukaan.

Nitistyikö lama nyt samalla tapaa henkisesti lopullisesti tällä, kuten 16 vuotta sitten?

Kommenttia muokattu: 16.05.2011 klo 00:32
  • 3 / 4
  • valtsu
  • 16.5.2011 12:07
Kotikatsomossani tyydyttiin katsomaan netistä viimeinen erä ja jatkot Ylen areenalta. Huomioitavaa oli katsomossa suomalaisuroiden strippailu ja halailu sekä matsin jälkeen pukuhuoneessa jengin iloittelu ja märät pusut ja halailut.

Kalliossa kaduilla oli melkoinen meteli. Nalle-pubiin en uskaltanut mennä, koska VUOSIA SITTEN kisojen aikaan sinne ensin meni ambulanssi ja sitten poliisit kun naiset ratkaisivat erimielisyyksiään tuomarityöskentelystä. Nuoret komeat poliisit yrittivät kerätä tietoja silminnäkijöistä, mutta joutuivat keskeyttämään kun saivat liikaa taputuksia pyllyilleen ja omasta mielestään sopimattomia ehdotuksia. Punaiset naamat ja siniset vormut varsinaisten hunksien päällä oli somaa katseltavaa.
  • 4 / 4
  • Krister
  • 16.5.2011 14:29
Siteeraan Paloma Hannosta (facebook): "Iloa kuitenkin synkensi kaupungilla kuuluneet juhlijoiden rasistiset huudot ja aggressiivinen käytös. Bussipysäkille kuului ensin huutoa, että uskaltaako joku täällä tunnustaa olevansa ruotsalainen ja hieman myöhemmin toinen porukka möykkäsi, että tänään saa kaikki ulkomaalaiset pataan. Meitä suututti ja harmitti, eikä juhlatunnelma enää palannut."

http://www.adressit.com/suomen_jaakiekkojoukkue_-_ota_kantaa_rasismiin