Miksei anaaliseksi ei kelpa kumppanille?

  • 1 / 34
  • Ihmeessäni
  • 23.12.2003 15:59
Ihmettelen kovasti, miksei poikaystäväni pidä anaaliseksistä missään muodossa. Suutelu, wanking jne.. ok, muttei anaaliseksiä!

Mistähän tämä johtuu? Montako prosentti homoista, jotka eivät pidä anaaliseksistä? Onko teillä kokemuksia?
Vaikka totaalisen homo olenkin, niin en voi kuvitellakaan että suostuisin anaaliseksiin *kenenkkän* kanssa, en sen paremmin "antavana" kuin "saavana" osapuolenakaan.

Anaalin analogia on yksinkertainen, sen tehtävä on toimia ainoastaan ja vain väylänä kuona-aineiden poistoon elimistöstä, tosin poikkeuksena sallittakoon muutamat eivät-mitenkään-miellyttävät lääketieteelliset tutkimukset ja operaatiot. Sen tarkoituksen ei ole toimia minään sisäänpääsytienä.

Paskalta haiseva rööri ei tosiaan herätä mitään myönteisiä sseksuaalisia tuntemuksia minussa, enkä todella osaa olla niille henkilöille kateellinen, joita se kiihottaa.

Ai niin, tarkoitukseni ei ollut prvosoida. :)

-AXP-
Liian paljon me/meidän rakkaat homoveljemme keskitymme sen kokoon ja persereijän ympärille... kuinkahan moni loppujen lopuksi kuitenkin on saanut, ja saa parhaat, seksuaaliset nautinnot ilman jättikyrpää ja persereijän räpeltämistä (monet ei siitä persereijästä mitään ymmärrä, ja lopputulos on pahempi kuin jos olisi jättänyt reijän kokonaan rauhaan). Sori vaan kaikille, mutta totta on.

Jos nyt välttämättä haluaa kokeilla (henk. koht tykkään vaikka molemmin päin, silloin harvoin kun kaltaiseni sinkku ehtii miehen löytämään jostain) peräjuttuja, osta pikkuinen dildo, siiis pienempi kuin oma heppi (? juu juu !). Kokeile sillä muuten hauskojen esileikkien jälkeen, ehkä pikku lipaisujen perään, kutitella varovasti ja hellästi...

Tuosta luulisin monenkin tykkäävän, vaikka vannoisivat ettei ikinä peppuun, eeeiii eeeiii... hehee.
Mitenköhän mones kerta tämä on, kun tämä täsmälleen sama aihe tulee esille Ranneliikkeessä viimeisen vuoden aikana muodossa tai toisessa :-) Here we go again...

Luin jostain Setan valistuslehtisestä tilaston, jonka mukaan n. 30 % homoista ei välitä lainkaan anaaliseksistä. Itse tekemäni gallup tukee tätä väitettä. Eräällä kaverillani oli teini-iässä vaikeuksia oman seksuaalisen identiteettinsä löytämisessä, sillä hän eivät anaalijutut kiinnosta, mutta julkisuudessa homous yhdistetään jatkuvasti kyseiseen aktiviteettiin.

Itseasiassa luulen, että homomiehet eivät pidä anaaliseksistä sen useammin kuin hetskutkaan. Syitä siihen, että anaalijuttuja harrastetaan heterosuhteissa vähemmän, voi olla monia:

- Mies ei ole edes tajunnut pitävänsä siitä
- Asiaa ei uskalleta ehdottaa naiselle
- Nainen ei suostu

Taisi olla kolmas kerta tämän asian kanssa :-)
Se on toisinpäin, eli siis noin 1/3 homoista harrastaa jonkinlaista anaalia silloin tällöin. Eli noin 2/3 ei harrasta juuri lainkaan.
Kokoajan tätä samaa "ei suurin osa harrasta sitä", "petissä voi tehdä muutakin", "mun galluppini mukaan suurin osa ei tykkää". No well helvetti pojat, mun gallupini mukaan ja mun kaveriipiirini mielipiteen mukaan sitä kyllä todella harrastetaan. Ja, tiedättekö mitä, vaikka "ne" ei harrastaisi, niin mä kyllä!

Sitä paitsi, nämä aina toistuvat kommentit kuinka sinne anaaliin, ei mitään kaivata, alkaa toistokerta toistokerran jälkeen yhä enemmän vaikuttaa itseensä ja-tai seksuaalielämäänsä tylsistyneiden, epätasopainoisten ja-tai keskenkasvuisten ja kapekatseisten joutavalta lätinältä ja epätoivoiselta identiteetin etsinnältä.

Minkäköhän takia peppuseksistä kirjoitellaan naistenlehtien palstoilla, puhutaan tyttöporukoissa, neuvotaan seksioppaissa ja esitetään pornoelokuvien lähikuvissa, jos se ei juuri ketään kiinnostaisi? Toimittajien salaliitto? Luuletteko, että jokaisen prostituoidun palveluihin kuuluu automaattisesti anaaliseksi?

Ei 2/3 osaa ihmisistä harrasta suuseksiäkään. Näin väittääkseni, en viitsi edes lukua mistään tarkistaa. Siihen riittää vain lyhyt ajatus ikäryhmään 14-110 v. kuuluvista ihmisistä. Lakanoiden välissä voi tehdä muutakin. Kuten nukkua!
Joo. Ilo ilman viinaa on teeskentelyä, ja niin on myös poikaseksi ilman peppupanoa. Näin se vaan on.
Hih! :) Ainakin tämä aihe tuntuu joka kerta herättävän suuria tunteita. ;)
Ehkäpä kuvittelen vain, mutta jotenkin joissakin noista edellisissä kommenteissa on sama henki kuin klassisessa faktassa, jonka mukaan jokainen homo muuttuisi heteroksi, kun vain saisi kerran kunnolla pillua. :)

En aio kokeilla. Kumpaakaan.

-AXP-
Kuuluminen seksuaalivähemmistöön ei näytä poistavan stereotypioiden kunnioitusta ja halua mukautua "normiin".
Kun on kerran hyväksynyt tosiasian, että ei vastaa perinteistä miehen/naisen normimallia, tulee valtava tarve täyttää joku toinen normi, jonka mukaiseen ryhmään identifioitua.

Ikäänkuin joku jossain olisi määrännyt, että homomiehen on haluttava anaaliseksiä (olisiko se ymmärrettävä lähinnä hyväksyttävimmäksi heteroyhdynnän, ottajan ja antajan välisen seksin korvikkeeksi?), niin että siihen on pystyttävä vaikka hampaat irvessä.

En ota kantaa suuntaan enkä toiseen; anaaliseksistä pitävillä (sekä heteroilla että homoilla) olkoon täysi vapaus sitä harrastaa. Jos kuitenkaan itse tai kumppani ei anaalista nauti, miksi ihmeessä sitä olisi pakko 'suorittaa'? Seksiin on satoja muitakin mahdollisuuksia, etsikää ja löytäkää se tapa, joka molempia miellyttää - pakkopullan syönti ei pitkällä tähtäyksellä kuitenkaan johda kummankaan osapuolen kannalta tyydyttävään suhteeseen.
Juu, samaa mieltä olen muiden kanssa - eli ei sitä anaalia ole mikään pakko harrastaa. Liian usein homoseksi tosiaankin mielletään vain anaaliseksiksi. Pääasia kai parisuhteessa on, että kumppanit itse löytävät ne toisiaan miellyttävät sekstaustyylit :) Jos mieltymykset seksin suhteen eroavat toisistaan paljon, niin siitä voi tietysti aiheutua jonkinlaisia ongelmia. Itse tykkään antaa pebaa, mutta en tiedä olisiko kumppanini pakko panna meikäläistä jos ei siitä tykkäis... tuskin nyt ainakaan muuten toimivaa suhdetta tuon takia laittaisin poikki.
Tämä sama aihe toistuu säännöllisesti, koska jengi on niin laiskaa ja huolimatonta ettei viitsi paikantaa ja lukea aiempia viestisarjoja.

Mutta puututaan nyt taas tähän paskan hajuun. Suoli pitää huuhdella ennen anaaliseksiä! Mä huuhtelisin joka tapauksessa vaikka en anaalia harrastaisikaan. Kummankin osapuolen sekä top:in että btm:m pitää huuhdella suolensa.

Ei se nimittäin ole pelkkä suolen sisäpuoli mikä paskalta haisee, kyllä se haisee koko vako jos sitä ei pese ja harjoitettaessa kanssakäymistä on pakostakin aika läheisessä tekemisessä persevaon kanssa vaikkei anaalia harrastaisikaan.

Huuhtelemiseen on myynnissä metallisen leivontapursottimen näköisiä laitteita. Niitä saa hyvin varustetuista seksiliikkeistä, joita kieltämättä on aika harvassa. Useimmissa on pelkkiä videoita ja dvd:itä ja muka hyvänä vitsinä kyrvän muotoinen ilmapallo katossa.

Huuhtelulaitteen voi tilata netistä, mutta koska aika harva osaa nettiä käyttää tai omistaa kunnon luottokortin, on turvauduttava kotikonsteihin.

Eli: Mene vessaan, ota persesuihku jossa on painetta, käännä hana haalealle, huuhtele persevako, paina sitten suihku kiinni persereikään ja ruiskuta vettä suoleen, sekunti riittää, puserra sulkijalihas kiinni, vedä suihku pois, purskauta vesi ulos.

Tämä toistetaan muutaman kerran, kunnes ulostuleva vesi on puhdasta. Ei maailman mieltäylentävintä touhua, mutta se tapahtuu yksityisyydessä ja hetken tullen ei tarvitse surra ainakaan omia paskanhajuja.
Niin ja se huuhtelu suoritetaan pytyllä istuen kun ette sitäkään tietysti sanomatta keksisi.
No ei kai se vitustakaan voi olla. Emmä toki kiellä tämän puhdistautumisrituaalin epämiellyttävyyttä. Se voi olla jopa kivuliasta jos siihen ei ole tottunut. Mutta parempi epämiellyttävyys perseen pesussa kuin itse miehen seurassa. Esim. sä itsekö sitten tosiaan harjoitat anaalia paskaisella putkella...? Et kai, joten kerro parempi pesuvinkki.
  • 16 / 34
  • annakarenina
  • 30.12.2003 12:42
Apteekista saa suolihuuhtelupusseja parilla eurolla, itse hankin sellaisen ensimmäisen kerran kun paastosin ja on osoittautunut käteväksi myöhemminkin. En todellakaan suosittele mitään hanaa koska voi tehdä todellista vahinkoa sisuksille!!! Eli homma toimii niin että letkun lukko kiinni, pussiin haaleaa vettä, jommallekummalle kyljelleen pötköttään ja antaa veden mennä omalla paineellaan sisään, niin paljon kun vaan tuntuu että on iso paineen tunne sisällä, tyhjentää välillä ja kannattaa vielä toistaa. Alkuun tuntuu että ei mene juuri mitään mutta kun tekniikan oppii niin 1 - 1,5 litraa menee helposti ja tyhjentää tietty parhaiten mitä enemmän saa kerralla "nieltyä". Saattaa tulla huono olo hetkeksi mutta se menee ohi.

Joten ei kun pojat tyhjenteleen... Ja oikein hauskaa uutta vuotta 2004!
olen minäkin jokusen kerran ja jokusen kumppanin kanssa anaaliseksiä harrastanut, enkä koskaan ole minkäänlaista suolihuuhtelua tehnyt! monasti homma on ollut ihan siistiä, mutta toki joskus on jotakin matkaankin tarttunut. eipä se maailma siitä silti ole mitenkään koskaan kaatunut, ja mielestäni pienempi paha ku kaikki huuhtelut!
jos moiset rituaalit pitää läpikäydä niin olen sitä mieltä että on parempi pysyä muissa seksimuodoissa!
No juu en tod. huuhtele letkulla enkä muillakaan välineillä! En myöskään suunnittele ruokavaliotani anaaliyhdyntää silmällä pitäen kuten city.fi/heteroseksipalstalla vilpittömästi suositellaan. Tavallinen peseytyminen riittää.

Tämä pa*kan jauhaminen täällä alkaa saada koomisia piirteitä!

Ihana aamu ja iloinen aamustondis.
- "Oi rakkaani, haluaisitko munaa?"
- "Hei ei onnistu! Sä et eilen tuonut kaupasta täysjyväleipää ja mä jouduin syömään riisipiirakoita. Sitä paitsi viimeinen suolihuuhtelupussukka meni viime viikolla."
- "No ei se mitään, pannaan sitten illalla!.
- "Eikun tänään mä haluan syödä vaan pastaa ja salaattia"
No jos se paska ei sitten asianosaisia häiritse lainkaan, niin sittenhän ei ole mitään ongelmaa.

Mutta mikäs SITTEN eteen jos partneri tahtookin heti aamusella rimmausta? (kai te tiedätte mitä se sentään on?) Häh hää!

Kaipa se on sitten tällä saitilla kovaäänisesti ylistetyn parisuhdeseksin ihanuutta että jakaa paskanmakunsa ja hajunsa kumppanin kanssa. xP

Ja myös aamusella suussa löyhkäävän blakkikerroksen. Eihän ne välittömästi tyydytystä vaativat parisuhdehimot tietenkään malta odottaa edes hampaidenpesua. xP

Onpa mullakin ollut suhteita mutta olenpa silloinkin peseytynyt ennen seksiä! Samoin teki vastakkainen osapuoli. Muuten tuskin olisin sen kanssa mihinkään suhteeseen ajautunutkaan:

Vain kerran olen törmännyt tunkkaiselta tuntuvaan perseeseen ja se pano loppui siihen! Kiskoin vaatteet ylle ja marssin ulos. Siitä oltiin tietysti vihaisia, mutta mä paskat (hihhii!) piittaan jonkun epäsiistin, tasottoman luuserin antipatioista. >)
Eiköhän parisuhteessakin olevilla löydy kylppäristään saippuaa ja hammastahnaa, vesijohtoverkostokin toimii, ainakin useimmissa taajamissa. Kylppäriin löytää parisuhteessa vaikka pimeässä hiippaillen ja tietä kysymättä. Mitä lie Lurjuz yrittänee sanailla?

Kaikki varmasti kulkee baareilla suolihuuhtelupussit Marimekkolaukuissaan, eikö vain? Eihän sen satunnaisen kumppanin kodin varustetason varaan voi kuitenkaan laskea. Suihkujohto voi olla väärän mallinen, eikä sovikaan ahterista sisään. Sitäpaitsi on epäkohteliasta alkaa kylässä ruuvaamaan kylppäriä uuteen uskoon. Tietysti, mitä monimutkaisempaa sen jännittävämpää on elämä. Suurin osa kaikista muistahan on joka tapauksessa pystyyn kuolleita.
Joillain ei sitten leikkaa. Jos lähtee viettämään antoisaa iltaa, niin suolenpätkä huuhtaistaan ennen kotoaan poistumista! >D

Huuhdeltava se on. Kaikki muu on perhanan epäkohteliasta ja jos ei viitsi tai tajua huolehtia puhtaudestaan niin sitte on parempi pitää polvet yhdessä ja etsiä sitä "syhdettä" jossa voi kohtalaisen ajan jälkeen kun mies on tarpeeksi tiukasti ansassa ruveta omaksi ruokkoamattomaksi itsekseen!

<- tuolla jossakin ainakin yks valitti että kumppanin rööristä tussahteleva lemu käy hermoille mutta eipä vaan riidan välttämiseks viitsi sanoo mitään... voittekos olla ihan varmoja ettei story ollut teistä itsestänne! >D

Ei kovin houkuttele tommonen suhe jossa on partnerin painostuksesta muututtava jokskin tasottomaksi paskapeikoksi ja annettava persettä aina sillä sekunnilla kun se vaatii.
Millähän tavalla ihmiset täällä oikein tuota (anaali)seksiä harrastavat, kun se noin vaikeeta on. Itseltäni kyllä menisivät viimeisetkin halut, jos pitäisi jotain suolihuuhtelupusseja tms. kaivella esille ennen sekstailua. Mulla ei oo "kakkaongelmia" ollut vaikka vuosia olen sekstaillut niin toppina kun btm:kin.

Puhtaus on puoli ruokaa ja jos toinen (tai itse) "tuoksahtaa" niin suihkuun vilahtaa ennen kuin saa yhtään mitään. Seksi pahalle haisevan, hikisen tyypin kanssa ei kiinnosta sen enempää kuin suolihuuhtelupussitkaan. (Tietenkin löytyy hiki- yms. fetisejä, mutta ei niistä tässä enempää) Sitäpaitsi suihkussa on tosi sexyä rakastella. Suihkunraikas kundi (siis ilman Cälvineitä, meikkejä, hiusvahoja yms. kemikaaleja) tuoksuu hyvälle ja sellaisen kanssa voi peuhata miten päin vain. Nami!

Sitten vastaus ketjun otsikkoon:
Ihmisten mieltymykset ovat erilaisia ja jotkut vain eivät tykkää anaaliseksistä. Tietenkin takana saattaa olla huonoja kokemuksia, joista on syntynyt pelko koko hommaan. Itselläni mielihalut vaihtelevat -- joskus on kivaa saadaa pebaan joskus ei, joskus on kiva panna joskus ei, jne. Ei seksi ole PELKKÄÄ runkkausta, hyväilyä, anaalia, suihinottoa jne. vaan yhdistelmä vähän kaikkea. Kannattaa keskustella kumppanin kanssa ja kokeilla juttuja pikkuhiljaa. Anaaliseksi tuntui ainakin musta alussa tosi inhottavalle, mutta kun siihen on saanut rauhassa luotettavan kumppanin kanssa totutella niin se tuntuu nykyisin hyvälle.
Lurjuz kirjoitti;" Joillain ei sitten leikkaa. Jos lähtee viettämään antoisaa iltaa, niin suolenpätkä huuhtaistaan ennen kotoaan poistumista!"

Selvisi mullekin vihdoin miksi dtm täyttyy vasta klo 01:n jälkeen...
Ei vielä päästä kolmasosaan, mutta minäkään en siitä tykkää. Olen aktiivisena osapuolena sitä tehnyt, kun on vongattu. Mutta kertomatta toiselle, että se on vastenmielistä.

Kysyisinpä vaan, että kenellä pysyy reikä putipuhtaana viiden tunnin tanssimisen jälkeen? Ruoansulatuksen nopeudesta puhumattakaan. Senkö takia homot on niin laihoja, kun eivät uskalla suolen toiminnan takia syödä?
Meikäläisen putki on pysynyt enimmillään puhtoisena jopa 12 tuntia! >)

Tietysti jos ahmii illansuussa jääkaapin tyhjäksi, menee pesulle heti sen jälkeen ja sitten "tanzaamaan", niin pikkutunneilla voi tulla ongelmia.

Suolen huuhteluun menee minulla maksimissaan 20 min. >)

Mä itse noudatan ruokailuaikoja ja äärimmäisen harvoin syön mitään enää päivällisajan jälkeen - paitsi kaadan iltateen naamaani.

(Mä en liioin koskaan tanssi julkisella paikalla, tyhmä tyttö, ja Dtm:n kynnyksen yli en sortuis edes 5 promillen humalassa ja revolverin piippu ohimossa.)

Mutta tämä on MUN elämääni ja pidän hyväksi havaitsemistani - ja toistenkin havaitsemista - tavoistani kiinni!

Te saatte kirnuta paskavellejänne ihan rauhassa. MUA ei kiinnosta C((Kertokaa silti piruuttanne vielä että eikö se pesemätön suoli sitten LAINKAAN vaivaa edes rimmatessa = "partnerin peräaukon kiihottaminen kielellä"?)
Hyvä meininki! Mistähän löytäis lisää miehiä, jotka ei tanssi julkisella paikalla. Ei ranneliikkeestä ainakaan...
Tuota noin, kummallista kun jollain pysyy suoli puhtaana pitkäänkin...tietysti varmaan auttaa jos on vähäruokainen. Itse pyrin kyllä huuhtelemaan ennen panoja mutta ei se niin kovin yksinkertaista mun mielestä ole, helposti saa paikkansa araksi jo ennen varsinaista aktia. Ja toisaalta lopputulos ei kuitenkaan oo yleensä kovin hyvä. Ei mulla ainakaan mitään tyhjiä pätkiä siellä suolessa ole, pukkaahan sieltä syvemmältä "koko ajan" lisää tavaraa.

Ja nyt kun sain kaikkien heikkohermoisten kiinnostukseen anaaliseksiin lopahtamaan täysin voinen lopettaa...
Lurjuz on oikealla tiellä: noudattamalla säännöllisiä ruokailuaikoja oppii hyvinkin nopeasti tuntemaan oman systeeminsä - milloin voi huoletta heittäytyä anaalin riemujen riepoteltavaksi. Sitä se yksinkertaisesti on: oman perseen hallintaa - ei sen kummempaa.
On se niin väärin että kun hetskuille järkätään kaikenlaisia elämänhallintakursseja niin homoille pitäis kans sossun tai vaikka seurakunnan järkätä perseenhallintakursseja ja noi suolihuuhtelut pitäis opettaa jo peruskoullussa kaikille. Mut ku kaikkialla syrjitään, eiks seta vois tehä jotain, vaikka ottaa Tarja Haloseen yhteyttä.