Vinokino-elokuvafestivaali tulee taas (juttukommentit)

  • 1 / 3
  • human
  • 4.10.2015 15:55
Heh, siis pääasiassa lesbo/trans-leffafestarihan tuostakin ohjelmistoltaan tuli, kuten muutkin "lgbt-teemaiset" leffaesitykset ovat olleet.

Dyke Hard, Appropriate Behavior, S & M Sally, Out in the Night ja Tru Love lesbo-leffoja.

Hit So Hard transua.

Nånting måste gå sönder ja Out in the Night -tragedia, jossa lopussa toinen mies murhaa toisen puukolla seksin ohessa, eivät ainakaan gay-leffoja ole myöskään.

Star Trek -miehestä kertova To be Takei onneksi sentään ja sitten tuo bi/trans/gay-lehmipojista kertova https://www.youtube.com/watch?v=M99ibaW3tOM,
jonka voi katso googlen maksullisista leffoistakin (ja taitaa olla netflixissäkin).

Mutta pakko sanoa että Homo-Miehiä syrjitään, edelleenkin.

Kommenttia muokattu: 04.10.2015 klo 16:05
Heh-heh vaan, lgbt-teema yleensä käsittää koko kirjon, ei vain homoa. Ja jos esillä on vääränlaista homoa, niin voi voi. Ehkä ongelma on homomiehen itsensä?

os homomies tuntee itsensä syrjityksi seksuaalivähemmistöille tarkoitetussa tapahtumassa, niin ehkä homomies voisi katsoa oman navan sijasta muuallekin ja voisi lopettaa tuon loputtoman itsesyrjinnän ja uhrimentaliteetin. Jos innostusta on, niin homomies voisi järjestään itsensä näköiset homoilufestivaalit jonne on tervetulleita vain itsensä oloiset ja kaltaiset homomiehet homoistelemaan miehekkäästi keskenään.
  • 3 / 3
  • Anonyymi
  • 5.10.2015 11:41
Hei human-nimimerkki,

Olemme ylpeitä Vinokinossa tämänkin vuoden ohjelmistosta. Teemme työtä vapaaehtoisvoimin ja monet asiat vaikuttavat lopputulokseen: resurssit/tarjonta/raha/aika.

Tarkoituksemme ei ole syrjiä ketään ja ohjelmistotyöryhmään voi hakea mukaan ja siten päästä vaikuttamaan lopputulokseen.

Toivottavasti löydät ohjelmistostamme itsellesi jotain mielenkiintoista katsottavaa.

Dyke Hard, nimestään huolimatta, sopii kaikille. Ja korjauksena tiedotteessa olleeseen tietoon, emme tuo sitä ensimmäisenä Suomeen. Se on katsottavissa jo Regnbågshelgen 2015 -tapahtumassa.

Vinokino-tiimin puolesta
Kylli Lähteenmäki