Helsingin seudun Seta muuttaa (juttukommentit)

Mielenkiintoista, kuinka Seksuaalinen tasavertaisuus SETA ry:n nyt käy. HeSeta ja Seta ovat olleet tähän asti kuin paita ja P. Kulujen jakajia nyt on yksi vähemmän.
Hienoa, että muuttaa takaisin Helsinkiin pois periferiasta.
Samalla Heseta joutuu pois Setan kainalosta, jossa se on lymynnyt jo
useamman vuoden nukkuen ruususen unta.

Uuteen toimistoon pääsee METROLLA!

t. Kari
  • 5 / 20
  • Irokeesi
  • 15.5.2008 16:14
Jonkinlainen kustannus tuosta HeSetan erilleen muuttamisesta syntyy myös SETA:lle:

Olettaen, että SETA:n parasta-aikaa vuokralle ilmoittamat tilat ovat juuri HeSetalta vapautuvat ja että HeSeta on niistä maksanut saman verran vuokraa kuin nyt pyydetään, on SETA:lle koituva kustannus 1 180 € / kk kunnes / jos tiloihin löytyy uudet vuokralaiset:

"Tarjotaan vuokralle 1-2 työhuonetta à 10,5 neliötä, yksi työhuone 13 neliötä sekä neuvotteluhuone/ ryhmätyöhuone 28 neliötä. Työhuoneiden kuukausivuokrat ovat 210 e/ pienempi työhuone 260 e / isompi työhuone. Neuvottelu/ryhmätyöhuoneen kuukausivuokra on 500 e. Ryhmätyöhuoneeseen mahtuu tarvittaessa 4 työpistettä."
  • 6 / 20
  • Irokeesi
  • 16.5.2008 13:02
Pitäisi kai oikeammin sanoa, että isoveli muuttaa pois...

Tämä ihan siltä pohjalta, kun olen useamman vuoden verran seurannut SETA/HeSeta päätöksentekoa ja sitä miten suurta valtaa HeSeta käyttää esim. edustajiston kokouksissa suurimpana jäsenyhdistyksenä. Puhumattakaan siitä, että HeSetan talouden hoitaja on ollut hetkittäin paremmin (?) perillä SETA / HeSetan keskinäisistä raha-asioista kuin SETA:n pääsihteeri tai talous- ja hallintopäällikkö =)
  • 8 / 20
  • vaeltaja2006
  • 28.5.2008 8:03
Hesetan jäsenet ovat kilvan ilmoittatuneet uuden homomökkinsä avajaisiin. Ilmeisesti on myös pihamaata, kun käskettiin ottaa mukaan istuinalusta. Mitä kukkia istutetaan pihalle? Myrkkykeiso, hullunkaali, nokkonen, kihokki, lutukka, lieko, hevonhieraka, lillukka vai olisiko parempi ärviä tai raate tai yövilkka?
http://www.heseta.fi/ajankohtaista/#news31971
  • 9 / 20
  • vaeltaja2006
  • 4.6.2008 19:59
Hesetan tupaantuliaisia vietetään parhaillaan vanhan kaasulaitoksen alaueella Kalasataman metroaseman välittömässä läheitsyydessä. Uudet tilat ovat pienet mutta kodikkaat. Toimistorakennmuksen edessä on pieni viheralue, ja sen keskellä oli lipputangossa sateenkaarilippu, joka toimi maamerkkinä. Matkaa metroasemalta on vain n. 100 metriä. Hyvä sijainti!
Minusta tärkeämpää kuin metroaseman sijainti on sijainti makkaratehtaan läheisyydessä.
Poraa voisi kiinnostaa, että lähistöllä ovat sijainneet myös Helsingin suurimmat teurastamot, vihannestukkutori!, ja hirsipuukallio.
Kiva talo, vaikka vielä hiukan syrjässä. Tilanne muuttunee lähiaikoina kun alue otetaan uuteen käyttöön ja naapuriin tulee kahviloita ja taidetiloja yms.

Hyvät tarjoilut oli avajaisissa ja mukavia tyttöjä paikalla, muutama mieskin kylllä. Ja lippu liehui hienosti; Poriskaan ei voisi ajaa ohi huomaamatta sitä.

t. Kari
Ehkä ajoin liian varhain päivällä ohi.

"05.06.2008, 15:43 Poraa voisi kiinnostaa, että lähistöllä ovat sijainneet myös Helsingin suurimmat teurastamot, vihannestukkutori!, ja hirsipuukallio."

Vihannestorilta ei kai tavallinen tukkukortiton pulliainen voi ostaa mitään, mutta makkaratehtaalta voi. Sanottakoon, että minä ostan kerralla 20 pakkausta makkaroita (kun monessa niissä ei ole natriumglutamaattia) pakastimeen. Heikäläisten pekoni on kallista, mutta kokeilemisen arvoista. Siellä on myös etnokauppa naapurissa.

Jos Hirsipuunkalliolle asti lähdetään, niin samalla suunnalla on myös Bandidosin kerhotila, josta saa pyövelin mukaan.

Kokoontuvatkohan ryhmät jatkossa siellä vaiko Setan toimistolla? Toivoisin, että mielummin Hesetalla.
Avajaisissa paikalla olleena ja pitkänlinjan homona sanon vain että muutto on ehkä parasta mitäHeSetalla on tapahtunut viimevuosina.
Paikka EI OLE sivussa niinkuin jokin kirjoitti,edellinen oli ratikalla keskustasta ruuhkaikana liki 30-40 minuuttia on kuin olis tampereelle matkustanut..nyt pääsee assalta metrolla ja vain 4 minuuttia Kalasataman asemalta 50m sillanalta ja perillä ollaan,nam.
Itse talo on idyllinen oikeastaa hauska..mutta pihaalue on vailla vertaansa varsinkin kesällä!
Kun alue kasvaa ja saa tatuksensa siitä tulee siis hyvä.
Mieltä on monta ,niin makujakin.
Poiketkaa tervehtimässä ja katsastamassa ei se linnakaanole mutta pienestä kartanosta käy kyllä...
Siinä se sateenkaarilippu hulmuaa KOMEESTI tuhansien autoilioiden ohittaessa itäväylällä,makeeta
Onnea kaikilla taloon meneville ja rakkautta!
Nyt jokainen vois laittaa kortensa kekoon ja kysellä virkailioilta millaisista tavaroista/huonekaluista olis tarvetta...
uskon että niistä on.
Jatkan Kristerin luetteloa. Lähistöllä oli myös eläinten suolenpuhaltamo/puhdistamo. Suolet valmistettiin makkarankuoriksi. Jouduin oppipoikana käymään siellä puhelimia asentelemassa. Siihen paikkaan ei oikeastaan kukaan halunnut mennä. Haju oli sanoinkuvaamaton.

Lähistöllä oli myös suuri banaanikypsyttämö. Kerran siellä räjähti kypsytykseen käytetty kaasu, jonka nimeä en nyt muista. Samaa kaasua käytettiin kauan sitten myös kaivoslampuissa. Seinään tuli valtava aukko, jota puoli Helsinkiä oli ihmettelemässä. Yksi ihminen kuoli. Taisi olla laitosmies.
HeSetan ryhmät kokoontuvat jatkossa pääasiassa uudella toimistolla Suvilahdessa. Malkus jatkaa kuitenkin kokoontumisia Setan toimistolla (Mannerheimintie 170 A 4), sillä isolle ryhmälle Suvilahden ryhmätilat saattavat olla liian pienet. Tämä oli myös Malkuksen ryhmäläisten oma toivomus. HeSeta maksaa pientä tuntivuokraa Setalle tilojen vuokrasta Malkusta varten. Sateenkaarikahvila jatkaa tapaamisiaan Myötämäen tiloissa kuten aiemminkin.
JuhaniV,

olisiko kyseessä asetyleeni, jota syntyy, kun kalsiumkarbidi reagoi veden kanssa?
Juuri tuostahan on kysymys.

Kaivoslamppujen lisäksi menetelmää käytettiin ennen sähkölamppuja myös teattereissa. Puhuttiin LIMELIGHTista, eli kalkkivalosta.