Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset marraskuulta 2007.
Edellinen

ei

oolrait, uuten nousuu. tänää helsinki mikä ihan kliffaa. näkee siin sit kaikelaisi tutui ja hutsui.yks kaifari oli kovasti näkemäs kans mut sovitti et la ja en ihan tiiä nyt sit lauantaist viel. se kyl niin kiva poika et mielellään tapaisin. jos se vaik olis dumannu sen tyttöystäväs jo. haa haa, emmä siihe o ihastunu mut jos se ittees mul tarjois ni en myöskää sanois "ei". mikä totuuden torvi tääl aamust jo soittele? en tajuu. mut taas toisaalta, mitä siit sit.

okei, oon tänää tyhjentääs mun kaikkii laskui ja velkoi ja lähtee tyhjin kortein liikkeel. en tiiä, siis mullahan on ollu ke yhdet kengät jaanaukses viime kevääst saakka ja nyt ne olis hesas myynnis ja blääh.. eihän mul oikeesti oo varaa niihin, ihan oikeesti ku puhutaa. ja voi olla et ne ei livenä sit olekaa nii hienot ku kuvist vaan katellu. mut kuvis ne on NIIIN hienot. mut kans aika suolanen hinta niis. mut se vaan tätä mun elämää nää kriisit. mä oikesti toivon et ne liian pienet tai joku mu tollanen klappi niis ettei todella voi ees harkita.

miks suomalaiset miehet niin hanakasti nostaa takei kaulkset pystyy? se näyttää aivan sairaan rumalta. mut sitäki suurempi kysymys mulle on et mis kaikki turun homot heiluu? susse joo olemas mut se aika pieni. pakko tääl on enemmän olla homoi. kai. vai muuttaak ne kaik hesa, nätit ja mukavat? ja okei mis kaik ees hiuka vaihtoehtoset? en nyt sano et ite olisin anarko-feministi ja punk-legenda mut silti. voisin tykkää et olis.. oh no, täytyy laittaa senssi-ilmo johonki. nimim. "onneton neitsyt -76"

oolrait, kahvi juotu. ny sit mansikoi ja jotta ruisleipää aamiaiseks. hyi hitto, must aamusin ei kuulu syödä. ei kropa ja kurkku pysty liikaa kiinteet ottaa vastaa.


demokratiaa

jännää aina mite eri taval voi maailmaa kattoo. mul kaverit ja ystävät valikoitunu sen verran laadukkaasti ettei joukos o yhtään daijuu. okei, muutama ketä on hiuka pihal mut noin muute. puhutaan samaa kieltä ja tajutaan ilman alleviivaamist kaikki. facebookin kautta tulu hirveesti vanhoilt koulukavereilt ystäväpyyntöi ja oon hiuka et miks v**s, oikeesti? te ette tykänny must sillo, enkä mä teist ni mitä pelleilyy tä nyt on? joo joo, tiiän, mut silti. tai siis te olitte vaan niin kusipäist porukkaa sillo et miks ees jossain bloody netis pitäs leikkii mitää kaverei nykyää? totta kai oon sanonu kaikil joo ku pyytäny ystäväks. tietty. en tiiä käyk ne luke mun blogei.. ei sil et asial olis mitää merkityst mut tuli vaa mielee. okei, tätä ei lue kukaa mikä must ihan sairaan siistii mut kai tänneki joku eksyy? toisaal luetaa iha ok kans, samat tyypit vissii osittain ku tääl. kolmanest ei ees kukaa tiiä ja se viel salasanoil suojatu jos joku vaik vahingos sinne eksyiski. mun tavaraani muilla o asiaa. onk mul jotai sanottavaa tääl? ei tiettykää oo, that’s the point.

mul yks koulu-juttu keske, tai siis just alko uus kurssi/tehtävä/whatever mikä oikestaa aika kliffa ja mul tavalaa tuntu et homma hallus iha oukkeli doukkeli. ilmeisesti tarvis alkaa jo enemmän touhuu kuvien kans ja hiukka teoriaa ei nyt feidaa mut alkaa rajaamaa enemmä. mul nyt just enite mieles suuret kysymykset ja yks mun kaveri ku (halus tai ei) on mun teorian mukaa just oikea hahmo osaks mun lopputyön teoriaa. raukka, ei tiiä viel mitää.

oon ihan miettiny et laittas linnuil ulos ruoka-paikan talveks. kaikkii tinttei ja tulkkui pyörii täs kulmil kuitenki koko ajan.


muuttoa

olin kiltti niinku aina ja päätin jeesaa kamui muutos. ne on tehny sitä 125 vuotta ja melkee hollil alkaa olee kaik. mut silti saatii menee koko päivä mul hiuka väsy ja paikat kolottaa mut ei mitää, illal ostaa stepperii hongkongii ja läns-sittarin tarjousherkut framil.

löysin itel kans kliffoi asuntoi, yks halpa ja iso ja vaatis koko maailman rempan. ja se sijainti ei ehken ihan se minne suuntaa olisin ollu kallellaa. siel naapuris asuis kyl tuttui mut en tiiä onk ne tutut kaik nii innoissaa jos ilmestyisin naapurii. oon löytäny tapetin mun tulevan makkarin seinal. ja sen poikaystävän haluun.

sit enää se auto ja koira. ai nii ja työ.


paluu

viikonloppu meni touhutes ja oli kivaa. lähdettii vielä laivalle sunnuntai-illalla. otettii hytissä häppää ja syötii. kaikinpuolin usvanen matka. mut siis kiva. nyt pitää ja on ihan pakko alkaa touhuu hommii, koulujuttui ja huoneen järkkäystä. sit se ihana kämppä mitä oon pitkään kuolannu on edelleen vapail markkinoil ja hintaki on pudonnu hetken.. siin pakko olla joku kreisi jippo minkä takii kukaa ei viel ostanu sitä. mun pitäs kans keksii pankin kaa diili..

sit pitäs alkaa kirjottaa niit työhakemuksii, oikeen kiukulla ja kaikkialle, ihan.

ens pe helsinki ja kaverin firman pikkujoulut. alettii houkuttelee jo torstain kulmil mut täytyy kattoo. oon hengnnu nyt liikaa viime viikol j alka ole stresi ja murhe hommien suhteen. mut hengaus niin kivaa..

ja nyt vaikee säätö ku joka viikonloppu olis hirvest kaikkee menoo ja häppeningii ja rahat lopuillaa ja ei sais vaan juilii.


morjens

ok hk, campari oli hyvää, minttukaakao oli hyvää, uudet sphvat oli hienot ja tarina niitten takana kliffat. nukuin kavereitten lattial ja hakkasin kättäni kaktuksee mikä oli mun tyynyn vieres. mentii yhdel kahdel vinkul havannaa ku siel saa röökaa ja kaverit alko nuokkuu, mentii kotii siit sit. kaikin puolin kyl onistunu ja kiva ilta, pidin kovasti. ens pe sit onki pikkujoulut ja hki ja omg. josko sais toosaa sielt sit.

en jaksa alkaa kommentoimaa toho edellisee mut silti mul sydämes (sori siis ei just edellisee ku se ei siis olu mitenkää liittyväinen sitä edellise) ni laitan ihan tähän uutta dataa ja jatkan näin sujuvasti tätä läppää.

stella; beatles must kans aivan turha mut abba kyl toimii mul.. ja allen on kans ettei jaksa vaan..

ja okei jos osaa joku kertoo miks oi miks citizen kane on niin jumalattoman loistava leffa ni kertokaa. oon kattonu sen kerran (ku kuulemma kaikkien PITÄÄ nähdä se koska se on maailman paras leffa, ever) mut ei vaan jaksa niin järkyttävän puuduttavaa.. siis se oli vaan must aivan pohjattoman tylsä raina. no, daiju mikä daiju. selavii.

napalmia; en sanois bowiee transuks.. ju nou, näit termi-juttui, en tykkää luokitteluist ym... enivei, joo kuten sanoin ni tyyli kliffat ja siit ihan et wow, pistei et nomin kaa touhuttu ja juorut kertoo et suhde jaggeriin. mene tiedä, en vaan koskaa ihan tajunnu mikä siin bowies on se juttu. en o kyl tajunnu elvistäkää, tai siis viel vähemmän. paitti noin camp-osastona.

rh; jep jep.

anuko; ihmiset vaan ON niin daijui.

torontosta; same was told about the new kids on the block in the 90s, but i don't really know if they search for sperm in hospitals? then again i've never been pumped with a fresh load inside me so don't really know..


sorry

en tiä miks mut mul myös monet muut asiat vetää vastakarvaan.. omg, oikeesti.. varman kaikki ihan rehdisti tosissaa ja kelaa et näin on just jees mut kun se ei mulle oo. mut vilpittömästi, en tahdo pahaa.


daiju

en o koskaa oike tajunnu bowien pääl. okei kliffat tyylit j vaatteet mut siinäpä se, mul. ei toimi. fellinit hakkaa pahast vastaa, sama tarantinot ja .. mikä fuck sen yhden nimi nyt on.. en muista. anyway, jotku sano et mä oon daiju, mä sanon sanon et oon vaan iha itteni. selavii.

okei illal menos kavereil, niil aina vaa pelkkii heteroi mukan illois, mul ei koskaa mitää. bloody tylsää. paiti et nyt heil on uus sohva. ja sit on niit muit juttui viel mitkä rassaa. mut meil illaks camparii ja oon ihan et ihanat illat tulos, kaik mennee putkee ja aamul herään toivottavasti.

pakko ottaa tirsat.


joo

torstai ja toivo ja kaik hallus. mul on lista asiosit mitä haluun; työ, koti, auto, koira ja poikaystävä. okei et saan kodin ja auton tarviin työn, et saan poikaystävän en vältsyy tarvi koiraa mut se edesauttaa tilannetta. jos mul on poikaystävä kuka sanoo et ei koiraa mä otan mieluummin koiran ja haen uuden pojan (miehen, ju nou). vaik olis mikä työ ni haluun oman kodin eli koti ja poikaystävä ei käy yksiin, auto olis vaan bonus minkä haluun et näytän hyvält kesäsel rantabulevardil ja se taas edesauttaa saamaan poikaystävän. työ ja poikaystävä ei taas käy yksii koska en haluu säätää. otin aikoinaa pomolta muutaman kerran poskeen, sain sikahyvän työtodistuksen, joo, mut töis oli välil hiuka hankalaa ku ei just sit saanu kellee sanoo mitää.

eli; ekana työ, sit koti. auto ens kesänä ja poikaystävä täs matka varrel. ehkä koitan jo ens viikoloppuna kaverin firman pikkujouluis, siel kuitenki pojat rivis. koira pitää nyt jättää hiuka myöhempää. möhnä. olis sopinu niin hyvin mun meininkii nyt.

kotiini haluan kuolleen lehmän lattial. muuta en pyydä.


bowow

mun matkalaukku paino vaan 24 kiloo. olin pyörtyä. en kykene ymmärtää tätä ihmettä siis alkuunkuun tässä nyt. mut alles gut siis yhtä kaikki, koto ollaa, tappelu muutaman paikan kans jatkuu vissii hamaan hautaan saakka mut sitä se sit on. päätin et seuraava askel täs kinas on taantuu uhmakkaan teinin tasol ja jättää vaan reagoimat muutamii juttuihin. ja syljeskelen nurkil ja poltan norttii.

tänää parturi, dior homme wanna-be minust ja sit pitäs soittaa muutama paikka ja.. ostaa vodkaa perjantaiks ja blandikset. onk alkot viel lakos? kiva olla himas taas. mut silti, mä tarviin kodin.


selkiytyy

kamat reilas, hiuka siivottu, jesh jesh. ny voi ottaa rennost. pitää (-is) lukee hetki mut eile meni myöhää ja sit en saanu unta ja voihkin aamuviitee. otin kaikkii nappei mitä oli käden ulottuvil mut ei oikee mikää jeesannu. lopulta tuli uni ja sit heräsinki jo taas pia. päivä menny hiuka usvas mut koska mun päivät ei menis usvas.

mul hiuka murhe et mite pal mun kamat painaa.. matkalaukku tuntuu ihan röyhkeen painavalt ja mul ei o oikee mitää hajuu et tai siis en osaa ollenkaa arvioida mitää tollasii juttui. meen ajois kentäl jos vaik joku ongelma ja kriisi et saa selvitettyy homman kliffasti. toivon kyl ihan vilpittömästi ettei tulis ongelmii.. eikä tarvis maksaa. aikoinaa ku olin tääl vaihdos ja palasi himaa mul oli 54 kiloo liikaa kamaa. ihmettelin hiuka mennes ku paino kamat niin paljo ja kentäl se sit selvis et olihan sitä vaatet kenkää ja kirjaa ihan yhden miehen verran tullu kannettu ympäri hollantii. mut kliffa mimmi finnairin tiskil päästi mut ilman maksui koneesee. olin sangen kiitolline. ku sehän on tietty tilanne et tossa on jo karsittu kaik turha pois, ei ees vois enää heittää mitää pois jos tuliski joku issue siin tiskil. tai siis joo, sukkii ja alushousui ja tollast sontaa mut eihä ne nyt mitää paina et se yks tyhjän kans sit kuitenki.

aamul selvii, minkäs sitä sil sit voi. posti vieny jo osa ja pari laukullist jää tänne säilöö. mut silti, miks sitä ihmine aina haalii kamaa nii ahkerasti? äsken kävin haaliis snack powerist tupakkaa ja suklaat, meinaan hemmotella itteeni tänää ja vetää vodkat ja salmarit ettei me haaskoo.

Edellinen