ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste (1.6.2006)

REKISTERIN NIMI

Sateenkaariyhteisöt ry:n verkkopalveluiden käyttäjärekisteri

REKISTERINPITÄJÄ

Sateenkaariyhteisöt ry
Yhd.rek.nro: 187.159
Y-tunnus: 1896626-8
Osoite: Käenkuja 3b A 25, 00500 Helsinki

Rekisteriasioista vastaava henkilö: Mikko Kivinen

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Sateenkaariyhteisöt ry:n verkkopalveluiden käyttäjän (jäljempänä "Käyttäjä") suostumuksella tapahtuva Sateenkaariyhteisöt ry:n verkkopalveluihin sekä niihin kulloinkin kuuluviin toimintoihin (jäljempänä "Palvelu") liittyvä henkilötietojen käsittely.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Käyttäjän henkilötietoja käsitellään Palveluun liittyvien asiakassuhteiden ylläpitämiseen, hoitamiseen ja kehittämiseen, analysointiin, tilastointiin sekä Palvelun tuottamiseen, tarjoamiseen ja kehittämiseen.

REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Palvelussa käsitellään seuraaviin ryhmiin kuuluvia tietoja:

- Henkilötiedot
- Yhteystiedot
- Tunnistautumis- ja käyttötiedot
- Muut Käyttäjän itse antamat tiedot

Käyttäjää koskevia tietoja voidaan käsitellä, henkilötietolain sallimissa rajoissa, Sateenkaariyhteisöt ry:n omissa rekistereissä.

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Henkilötietoja kerätään Käyttäjältä rekisteröitymisen yhteydessä ja palvelua käytettäessä.

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET

Käyttäjärekisterin tietoja ei käytetä tai luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille eikä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Tiedot kerätään Palvelun yhteisiin tietokantoihin, jotka ovat palomuureilla, salasanoilla ja muilla teknisillä keinoilla suojattuja. Tietokannat sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa, ja tietoihin pääsevät käsiksi vain tietyt ennalta määritellyt henkilöt.

TARKASTUSOIKEUS

Käyttäjällä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella:

Sateenkaariyhteisöt ry, Käenkuja 3b A 25, 00500 Helsinki

GOOGLE ANALYTICS

Tällä verkkosivustolla käytetään käyttäjäseurannassa Google Analytics -ohjelmistoa, jonka tarjoaa Google Inc. (myöhemmin "Google"). Seurantaohjelman javascript-koodi ajetaan palvelussa jokaisella sivulatauksella. Google Analytics yksilöi käyttäjän ns. evästeillä (engl. cookie), jotka ovat selaimen koneellesi tallentamia tekstitiedostoja. Sivuston käyttöä koskevat tiedot välitetään ja säilytetään Googlen palvelimilla Yhdysvalloissa. Google käyttää tätä tietoa koostaakseen verkkosivuston käytöstä raportteja, joita käytetään kävijämäärätilastointiin ja palvelun parantamista varten. Tilastointitietoja ei missään vaiheessa yhdistetä käyttäjän rekisteröintitietoihin tai muihin käyttäjän sivustolle syöttämiin tietoihin. Google voi välittää tietoa kolmansille osapuolille lain niin vaatiessa tai käyttäessään kolmansia osapuolia tiedon käsittelyn alihankkijoina. Käyttäjä voi estää evästeiden käytön valitsemalla selaimensa asetuksista evästeiden estämisen. Tällöin käyttäjä ei välttämättä voi käyttää hyväksi kaikkia sivuston toiminnallisuuksia. Käyttämällä näitä verkkosivuja käyttäjä hyväksyy Googlen tiedonkeruun yllä mainittuihin käyttötarkoituksiin.

» Google Analytics

PALVELIMEN LOKI (lisäys 15.3.2018)

Palvelin kirjoittaa jokaisesta hausta yhden rivin, joka sisältää hakijan ip-osoitteen, aikaleiman, haetun sivun tai tiedoston nimen, vastauskoodin sekä haetun tiedoston koon. Tietoa kerätään, jotta teknisissä ongelmatilanteissa tai väärinkäytöksissä pystytään jälkikäteen selvittämään ongelman aiheuttaja. Tietoja voidaan luovuttaa viranomaisille, jos on tarve selvittää tapahtunutta tai epäiltyä rikosta.

MAINONTA (lisäys 15.3.2018)

Mainonnanhallintaan käytetään Googlen DoubleClick for Publishers (DFP Small Business) -palvelua. Tilastointia ja mainonnan kohdentamista varten DFP yksilöi käyttäjän ns. evästeillä (engl. cookie), jotka ovat selaimen koneellesi tallentamia tekstitiedostoja.

» Googlen mainosasetukset

Kolmannen osapuolen mainontaa esitetään Google AdSense -palvelun kautta. Mainonnan kohdentamista ja tilastointia varten Google AdSense yksilöi käyttäjän ns. evästeillä (engl. cookie), jotka ovat selaimen koneellesi tallentamia tekstitiedostoja.

Kävijämittauksen ja mainonnan kohdalla käyttäjän tekemät estot perustuvat evästeisiin. Mikäli käyttäjä poistaa kaikki selaimensa evästeet, päättyvät myös kyseiset estot.

SOSIAALINEN MEDIA (lisäys 15.3.2018)

Palvelussa käytetään upotettuna sosiaalisen median palveluista Facebookin ja Twitterin elementtejä. Facebookilta on käytössä "Page Plugin" ja "Like Button". Twitteriltä käytössä on "Jaa Twitterissä" -painike. Sisältöjen yhteydessä on myös upotuksia Youtube-, Twitter-, Instagram- ja Facebook-palveluista.

   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy