• pelsepuuppi

demokratiaa

jännää aina mite eri taval voi maailmaa kattoo. mul kaverit ja ystävät valikoitunu sen verran laadukkaasti ettei joukos o yhtään daijuu. okei, muutama ketä on hiuka pihal mut noin muute. puhutaan samaa kieltä ja tajutaan ilman alleviivaamist kaikki. facebookin kautta tulu hirveesti vanhoilt koulukavereilt ystäväpyyntöi ja oon hiuka et miks v**s, oikeesti? te ette tykänny must sillo, enkä mä teist ni mitä pelleilyy tä nyt on? joo joo, tiiän, mut silti. tai siis te olitte vaan niin kusipäist porukkaa sillo et miks ees jossain bloody netis pitäs leikkii mitää kaverei nykyää? totta kai oon sanonu kaikil joo ku pyytäny ystäväks. tietty. en tiiä käyk ne luke mun blogei.. ei sil et asial olis mitää merkityst mut tuli vaa mielee. okei, tätä ei lue kukaa mikä must ihan sairaan siistii mut kai tänneki joku eksyy? toisaal luetaa iha ok kans, samat tyypit vissii osittain ku tääl. kolmanest ei ees kukaa tiiä ja se viel salasanoil suojatu jos joku vaik vahingos sinne eksyiski. mun tavaraani muilla o asiaa. onk mul jotai sanottavaa tääl? ei tiettykää oo, that’s the point.

mul yks koulu-juttu keske, tai siis just alko uus kurssi/tehtävä/whatever mikä oikestaa aika kliffa ja mul tavalaa tuntu et homma hallus iha oukkeli doukkeli. ilmeisesti tarvis alkaa jo enemmän touhuu kuvien kans ja hiukka teoriaa ei nyt feidaa mut alkaa rajaamaa enemmä. mul nyt just enite mieles suuret kysymykset ja yks mun kaveri ku (halus tai ei) on mun teorian mukaa just oikea hahmo osaks mun lopputyön teoriaa. raukka, ei tiiä viel mitää.

oon ihan miettiny et laittas linnuil ulos ruoka-paikan talveks. kaikkii tinttei ja tulkkui pyörii täs kulmil kuitenki koko ajan.

8 kommenttia

anuko

29.11.2007 15:08

Facebookin pointti on se, että kaikilla on mahdollisimman paljon kontakteja. Silloin on ikäänkuin merkittävämpi ihminen.

stellagrrrl

29.11.2007 15:36

pelse: luulen, että sun ranneliikehahmo ei oikein aukea ihan kaikkialla tai kaikille. tsihihi.

anuko: mä luulin, et linkedin on se paikka, jossa katsotaan kontaktien määrästä merkittävyys... ;)

facebookissa mulla on ollu tarkka rajanki, josta olen lipsunut ehkä kahdesti: toisen kerran siksi, että henkilö, joka ei puhu mulle livenä koskaan, on kaverin vaimo ja halusin välttää perhekonfliktit ja toisen kerran siksi, että vaikka vihaankin (joo ja säälin) kyseistä henkilöä, me kuitenkin deittailtiin joskus aika vakavasti. mun feissarikamuksi pääsee vain jos mä juttelen ja haluan kuulla kuulumiset, kun näen oikeassa maailmassa. onhan siellä hyvänpäiväntuttuja ja sellaisia, joita näkee harvoin, mutta yhtä kaikki haluan, että ne on kivoja ihmisiä joiden kanssa voisi ja voin pysähtyä kadulle turisemaan niitä näitä.

onneksi mä taisin olla tosiasiassa sen verran vihattu kouluaikaan, ettei mua ole vanhat kouluinhoajat pyytäneet kamuiksi...

Rokkihomo

29.11.2007 16:19

Tääh? Onko sulla vaan muutama ystävä "hiuka pihal"?
Mun äiti oli puistotäti and my best friend is a tree...

(Ja mitä ne koulukaverit edes on? Ei mulla ainakaan ollut koskaan mitään koulukavereita...
Koulu oli paikka jossa oli vaan pakko olla, ja sattumalta siellä oli pari kaveriakin samassa paikassa...)

stellagrrrl

29.11.2007 16:26

pelsen kaikki muut ystävät, paitti mä ja sä, on ihan järjissään. we are the daijus. ladiladilaa. menen nyt virkkaamaan helikopterin porkkanpeltoni suojaksi.

stellagrrrl

29.11.2007 16:26

nii siis edellinen oli suunnattu rokkihomolle.

anuko

29.11.2007 17:53

stellagrrrl, kaikki nää vastaavat paikat on sellaisia. Eihän niissä mitään muutakaan tekemistä ole. :)

stellagrrrl

29.11.2007 18:34

no voi hemskutarallaa, mä olen tyrinyt nyt täysin, kun olen ignoorannu jengiä, jotka on pyytäny kamuks... voisin olla paljon merkittävämpi.

pelsepuuppi

29.11.2007 19:15

rokkihomo; mul on ylipäänsä vaan muutama ystävä. mut oon niihinki tyytyväine. mut must alkanu tuntuu et mä oon hiuka pihal.

stella; sul on edellee mun viime iD ja bon (?). jos otan ne ny messii ku tuun? oon neljält kulmil, nupit kaakkoo. ku kreisii uus iD jo hollil kans. onneks ei jo sillai juonel varustettu etten vois uutta jo lukee vaik edelline viel keske..

anuko; oon hiuka facebooksit aatellu samaa ja siks kyl laittanu kaikil et joo. mut en oo oikee ketää ite pyytäny ystäväks. ja stella kyl rulettaa feissaris kaverimääräl. oon kade.