Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset marraskuulta 2007.
Seuraava

helppoo

museo-projekti runkattii valmiiks alle 2 tunnin. molemmat niin rajat vastas sen kans ettei jaksanu alkaa turhia länkyttämään. oltiin hyvin tyytyväisiä ja homma muchos gracias senorata. miitinki opettajan kanssa meni hyvin, kuten odotinkin. kaikki selvää, kaikki hoituu, hän ymmärtää tilanteeni hyvin ja oli jopa hiukan ihmeissään et olen täällä. sano vaan ettei mistään turhaa stressiä, mennään tilanteen mukaan ja kaikki hoituu ehdottomasti. helpotus mut toisaalta en muuta odottanukkaa. nyt voin kans sit laittaa aikataulut lukkoo ja hoitaa käytännön asioita. vuokrakämppä nyt oikeestaan suurin murheenkryyni, ei okka niin helposti.. tai siis ihan vitun fine lopulta, tarvii vaan muutama (2) dokumentti toimittaa ja toinen niist pitää diilata suomesta, eli whatever, kaikki oukkeli doukkeli. ja seuraavaks alkaa ihmetys et mistä saan kaiken mitä haluan, ku lista jo selkee ja päässä. okei se on aika lyhyt mut sitäkin toimivampi. sen poikaystävän tietty vois viel lisää listaa. kavereitten sänkkäri-tarjous houkuttelee joo mut ei se silti olis sillee se mitä nyt eniten haluun.

stella, isänpäivänä ei viel mut siit viikko eteenpäi ja varmaan touhuun kulmil.


elämää

nyt iskeny hirvet neuroosit pääl et miten täs alkaa touhuu, et oi oi pitää laittaa meili ja puhuu 2 ihmisle, stressi. ja kahvii kyl pakko juoda ny kuppi, pari vaik ei sais. ja jotenki oon ajast ihan pihal. ku tuo talviaika vaihtu ja osa mun kelloist oli tääl hollannin kesäajas mikä sit sama ku suomen talviaika ja mä ihan et kreisi ass mitä kello on. pitäs olla koulus kympin puol yhdentoist mais. mä en oo hirve fiksu, ja viel in fashion. tai no, ne vissii tukee toisiaan.

muta sain laitettu nyt ehken sen akuuteimman meilin menemää ja toivon et vastaus tulee viel tänää ja on just sitä mitä haluan kuulla. se on aina kiva kun saa kuula mitä haluaa. ja varsinkin kun kuulee mitä haluaa. selektiivinen kuulo ehkä maailman siistein juttu.


funssattavaa

palasin hetki sit hollantiin. matka meni kivuttomasti ku kaveri repi iltiksestä 2 sivua sudokuja ja nick cave laulo korvissa. asioit täytyy alkaa säätämään, elämä meni hetken uusiks nyt ja hiukan ihme ja kumma mieles et miten asiat hoidan. hassua se on siin mieles et hiukan kriiseilly jonkun aikaa jo (eikä pelkkää koti-ikävää vaik jotku niin luuli) ja sain perjantaina lisää infoa mitkä heitti vaakakuppia vahvasti. okei, en ehkä olis halunnu tulla tän hetkiseen päätökseen näin, mut toisaalta nyt mieli rauhottunu siin mieles et tiedän mikä mättää ja et siihen löytyy apu. ja se löytyy suomesta, näillä näkymin marraskuun loppua kohti mennessä. mitään varmaa päivää en vielä tiiä, pitää länkyttää pettajien kanssa asioista ja keksiä joku .. tai siis löytää se yhteinen ja paras ratkasu. hassuu vaan siis on se et päätös tavallaan syntyny jo aika vahvasti mut nyt ku palasin tänne ja matkalla jo hiukan se ei enää tuntunutkaan ihan niin täysin 100% varmasti oikeelta.. eiköhän se päätös pidä, joo, mut tavallaan .. funssaan koulua vaan ja odotan et pääsen puhuu opettajien kanssa.

tääl on aurinkoista ja lämmintä, kämppä hiukan kolee ku patteri oli pois päältä. nälkä, eikä oikee mitää ruokaa tietty. jos ees jotai pastaa löytys ni vois sit mennä myöhemmin kauppaa.
********
siis jesh paluu tapahtu ja se varmasti oikee mut haluan saada .. paskat antaa olla, en oikee osaa sanoo mitää ku en tiiä mite asiat muitten mielest suttaantuu. mut kyl ne suttaantu ja mul kuitenki tärkein ja kovin jutuu nyt saada kroppa rullaamaan täydellisesti.


mukavaa

kaikki hyvin, eilen jo nauroin kaikelle. joo joo kliseet rullaa, ei se o niin vakavaa, asiat hoituu. päätöksen tehny, en tiiä onk se se oikee mut sitähän ei voi koskaa tietää.. elämä näyttää ja siperia opettaa.

mä haluisin lähtee ulos huinimaa ja kaffittelemaa mut muijat vaa makaa ja venyttelee eikä yhtää ota tosissaa et mul tylsää..


jaa..

pitäs alkaa pakkaile kamoi, hollandia kutsuu maanantaina ja koitan päästä viel kevyemmil kamoil sinne mitä tulin tänne. saan kyydin tänää mikä on kliffaa, nään kamut ja pääsen toivottavasti syömää johonki..? ja muutamal drinksul jesh, sit pakkajan kamani ja meen. sit en tiiä koska taas tääl, jouluks viimeistää. ai nii hollannis tule se bloody sinter klaas pian. tarviik ostaa lahjoi? ei.

huomasin just et tääl on tullu ensilumi, maa valkosena. ei pysy varttii kauempaa mut näyttää kliffalt. kyl kyl. mä katon nyt moulin rougee ja sain lainaks kirjan&dvd:n. superstar in a housedress. onk stella illal tai huome show ja kattomine?warholin tähtii, kaunis kuin fan.


päätöksii

se on jännä ku aina välil ihmine elää ja funssaa kaikkee et mitä sitä sit tekis ja onk järke ja miks varte nyt näi ja ei oikeesti tiiä mkä hakkaa vastaa ja mihi suuntaa ja sit tulee pieni info ja pala todellisuutta ja yhtäkkii kaikki palaset paukahtaa kohdalle. eikä vältsyy sillee kivoimmal mahdollisel taval. voi perse.


melkee

jesh jesh, työnhaku päällä, kaikkee kreisii laitettu paperil ja kehuttu ittees niin et sattuu. joo joo uuras ja ahkera, rehti ja luotettava, toimin tiimis ja yksin, teen päätöksii olen hauska rento mukava sosiaalinen luova kaunis terve fiksu taloudellinen monilahjakas multitasking niin vitun pätevä ja aivan pistämätön jamppa just teidän firmaan ja otan poskeen takahuonees. pliis palkatkaa mut.


marraskuu

eilen käytiin yhdellä, illalla oli bloody kylmä, pimee ja väsytti sikana. se on marraskuuta. ja heikki salo telkkarissa. suurten päätösten ajat, ens viikolla jatkuu juttelu ja funssaminen, josko se oikea ratkasu löytys sieltä jostain. otin hiukan itteeni niskasta kiinni ja lähestyin yhtä henkilöä, en viel ihan pyytäny treffeil, mut alustavasti kahvil. ollu mieles jo pitkään, mut eri syist ei o voinu tehdä mitää.

marimekko sai uuden pomon. en tiiä mitä meinaan mut must se oli kuumaa kamaa. ja must kliffaa et se oli jotenki niin asiassa kiinni et muutoksii ja uudistuksii tulos ja silti haluaa pitää saman hengen. ja onhan se paakkanen jo aika iäkäs frouwa, vaikkakin niin siisti. "seksikäs ja cool myös nuoremmille" sanoo uus pomo marimekon tulevasta suunnitelmasta. siinäpä missio. ja onhan se kuuma jamppa. ehkä se on se rahan ja vallan fiilis mikä mua siinä innostaa..? rahanahne horatsu..


Seuraava