Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset marraskuulta 2007.

päässä

judas priest soi, hellsongsin versiona.

"There I was completely wasting, out of work and down
All inside its so frustrating as I drift from town to town
Feel as though nobody cares if I live or die
So I might as well begin to put some action in my life

Breaking the law, breaking the law
Breaking the law, breaking the law
Breaking the law, breaking the law
Breaking the law, breaking the law

So much for the golden future, I cant even start
Ive had every promise broken, theres anger in my heart
You dont know what its like, you dont have a clue
If you did you'd find yourselves doing the same thing too

Breaking the law, breaking the law
Breaking the law, breaking the law
Breaking the law, breaking the law
Breaking the law, breaking the law

You dont know what its like"


pikkunen

sinter klaas vissii vaappuu tänää kaupunkii, oli hirveest ihmisii kaduil ja lapsil hassui glitteröivii hattui pääs. mä tykkäsin kyl tavallaa. ja löysin tuliaisen. en o koskaa hirve hanakka muistaa kenenkää synttärei tai ostaa lahjoi jouluks tai tuliaisiks tai mitää mut oikeesti, die kleine kaveri oli mieles ja oi mikä iloinen yllätys tulee hollannist suomee. okei se kinda kai samal joululahja mut whatever, saaja ei lue tätä mut omistaja kyl ni en kerro enempää. ja omistaja saa kengät. ja mä (watanabet..)

tänää mennää leffaa illal. andreas koitti ehdottaa jotai horror-pätkää mut mä oon oikeesti niin pelle jamppa et ei voi, menee yöunet ja pelottaa pimees. onha se nyt pateettist, aikune äijä. mut se vaan kertoo mun herkäst puolest (mitä en mielellää ihmisil näytä) ja sisäisest lapsest. sillee, ju nou, runopoika.

skippasin avoimet ovet tänää vaik siel olis ollu se ihana pikkunen kiharapää, kännis ja halukkaana (in my dreams) mut oikeesti se o jotai 19 ja en oikee nää itteeni.. tai siis omg mikä ikäkriisi siin iskis. vaik mä näytänki 22-vuotiaalt. ja oon mieleltäni vetreesti 16 kesänen kloppi. kroppa taas elää omaa vanhan naisen elämääs, siin 62 ikävuoden kieppeil. eli hyvin vaikee sanoo ikää. kai se on sit se 31.voi maailma se tuntuu paljolta..

kaveri osti talon ja nyt se on viikon hesas ja tyttöystävä pelkää yksinää vanhas talos ja maanantai täytyy mennä yökylää. katotaa leffoi ja syödää, kalsarikännit vois ottaa kans tietty.
*********
ai nii, pakko varmistaa. mitä tarkottaa livoskeletko? tai siis joo luulen tajuavani mut en o koskaa kuulu tollast termii. ja en livostele sitä lopuks ainakaa mun kropalt mut jos joku toinen haluu mua hunajast livostella ni se ihan fine mulle. mä vaan huuhdon vedel ja pesen ja kuorin. kuorimine niin tärkeet.
*********
ja pokei how slow can you be? en ees osannu kirjottaa uutta sanaa. i'm in fashion.


todistus

sain just hetki sit lääkärilt lapun ihan englanniks et homma hallus ja oolrait ja hurjan okei et ollaan juones mukana. hiuka oli kulttuuriero (iso sana) ilmas tuon asian tiimoilt kans havaittavis. mut joo, täs mennää.

oi oi suihku kutsuu ja sit makaamaa ja funssaamaa maailmaa. ja ehkä jota siin sit herkku. odotan taas et pääsen saunaa ja saan kuorittuu, puhdistettuu ja rasvattuu naaman jalat koko kropan ja naaman uudellee hunajal. laitan kräkin ämpärii ja mul on oma koti-spa.


omg

tänää luokas puhuttii kaikkee aika pitkälti eilisen häppeningin takia mis luokka oli amsterdamis ja hetkee myöhemmin tehtii plääni et koitetaa olla vuos ostamatta mitään. okei, koska eilen oli siis "beyond green" symposium mis oli juttuu kaikest ekologisuudest ym ja (en muista kuka) puhu omasta kokemuksestaan ettei ollu vuoteen ostanu mitään ja kaikki oli jotenki tohkeissaan ajatuksest. sit se alko jotenki paisuu ja tehdää kirjalliset sopimukset et sitoudutaa olemaa ostamatta vaatteita, asusteita, kenkiä ym. alkaen joulukuun 1.. oon jitenki et kreisii, koska mä aika hanakka ostaa kaikkee ja hamstraa rompetta ja eka olin ettei siit tuu mitää mut oikeesta mua alko hotsittaa olla mukan koko jutus. nyt jo suunnitellaa et joo koitetaa saada koko fashion department mukaa juttuu ja alex (aivan syötävän ihana kiharapäinen poika 3. luokalta.. aahh..) kans oli innostunu.

okei, pari tyttöö oli kauhuissaa mut opettajat mukana kaikki ja must tä aika siisti juttu. mascha alko funssaa kaikkee kreisii asian tiimoilta ja onha se nyt tietty jonkinlainen statement et muodin opiskelijat päättää olla ostamatta vaatteita. ja tavallaan sit mun pitää miettii sitä miten tää projekti vaikuttaa omaan työhön ja muuttak se jotenki.. tai siis miten koko juttu toimii. mut siis viel 2 viikkoo aikaa ostaa eli eli.. jos ajattelen asiaa sillee et kuin paljon tulen säästämään ni nythän olis mahdollist ostaa watanabet mut sit oikeesti pitäis pitää tiukka ote ettei ala lipsuu missää välis.

mul muutama kaveri kyl mieles ketkä ei tu hetkeekää uskoo mun tahdonvoimaa olla ostamatta mitään..

oh shit mun pitää tsekkaa miten muotilehdet toimii täs jutus.. iD..


drinkkii

luin aamul et alko menny lakkoo tai siis työntekijät, ainaki loppuviikon. mites nyt suu pannaan? ja just ku opittu uudet drinkit stellalt.. ja sit on tää airaanhoitajien lakko/irtisanoutumiset/kiista ja vääntö. molemmat asiat jopa voi liippaa mun elämää jollain taval ni.. en nyt huolissaa mut hiuka funssaten et mikäs täs nyt sit on päälimmäinen. täytyy sit hoitaa ittees muin tavoin.

ja rh en o meikannu kertaakaa tääl ja siks ne pysys talles ripsien vieres. mut nyt tilanne sit taas jo toinen. mut nii, viime yönä kans sit heti tarvin niit. en tajuu, mun kämppiksen ovi pitää aivan käsittämätönt metelii. siis saranat vinkuu mut se on niin luonnottoman kova meteli mikä siit lähtee et ei pelkkä kuiva sarana voi niin paljoo ääntä päästää. ehkä kämppis tykkää häiriköidä ja vasiten säätää ovee et saa maximoituu äänen, en tiiä.

ja nyt kahvii, ja omena. ja tsekkaan viel kerra tän päivän pläänit ja ohjelmat. kyl kyl, upea torstai.



vodkaa

sain runnottuu mun presentaation torstaille eilen jo aika hyvään kuosiin. muutama pikku-kriisi tuli vastaan, ihan niinku teknisesti mut sain neki haltuun ihan ok. jouduin vaan tekee kompromissei. tänää pitäs laittaa kamaa kasaa ja plokata ja karsii. se bonus täs jatkuvas liikkumises on et turha tavara tulee karsittuu. yks kaveri just funssas materialismii ja haluisin olla samoil linjoil hänen kans vaatteide ja kenkien suhtee mut toistaseks viel tunnun hamstraavan aika voimal turhaa roinaa. mut jos tän hetkiset pläänit nyt alkas toimimaa ni tulis muutenki muutoksii plääneihin. mut aika näyttää, viel en osaa sano oikee mistää mitää. et on monta mones.

niin paljon mielipiteit maailmas mihin ei voi yhtyy. eilen oli lyhyt miitinki yhden paikallisen frouwan kanssa, se taiteilija kuka oli puhumas meille. se oli antoisa reissu kyl, oma työ sai tavallaan.. tai siis sain omaan työhöni uusia näkökulmia ja uusii pointtei ja mietittävää. mut sit on aina mones asias niit juttui mitä ihmiset ajattelee ja sanoo ääneen tai kirjottaa omia näkemyksiään ja mielipiteitään mihin ei ees jaksa sen kummemmin reagoida kun on vaan niin vahvasti eri mieltä. joissain tapauksis melkee ärsyyntyy, mut whatever. ei jaksa. toisaalta must näkee aika herkästi mitä mieltä oon asioist. en o koskaa oikee ees yrittäny peittää tunteitani. miks suotta?

aika laittaa kuppi kahvia ja ottaa aamupala. ja kunhan hiukan paremmin herään alkaa touhuumaa. ja lukemaa.

nythän on siis kans ihme et mitä teen mun vodkapullol? ei sitä nyt aleta ees taas roudaamaa. juonko yksin?


h****i

hommat menee hiukan taas mutkikkaiks ja mul alkaa hermostuminen. vuokrasopimuksen purku ei niin helppoo, tai siis joo on tavallaa mut ei siin mieles mitä eka olisin kuvitellu. ei mun tarvi muuta ku maksaa, so very simple. fuck that, mä oon opiskelija ja muutenki röyhkeet kusetust. meilil laittanu eri suuntii menee kysymyksii ja vetoomuksii, toivottavasti huomen selvii asiat eteenpäi. ja toivottavasti sillee mitä nyt toivoisin. soitin mutsil ja sehän hetkellisesti flippas. ja ymmärränhän minä sen. nyt just en tiiä mikä olis järkevää täs vaihees, miten edetä ja mitä tehdä. tai siis ei mul paljoo o vaihtoehtoi.

seuraava murhe on nää fucking tavarat. joo joo sitä se sit on. ja ku ei jaksais just nyt eniten miettii näit juttui, muutaki olis kuten koulutyöt. mitä nytkin pitäs alkaa tekee.. ei mitää mullistavaa, lukemist ja esityksen säätöö, ja jos olis kovaa poikaa sais kirjotettuu viel yhden tuokion tänää olis hyvä mieli. tai no, parempi mieli opintojen suhtee.


huomenet

en tajuu mun nukkumist. tai siis et miks sen pitää olla niin jumalattoman hankalaa ja levotont? okei, ihan kiva et ees nukun joo, mut ku herää kaikkee ja ilman syytä ja blaah.. mut kaikkeen kai tottuu, kuten siihen et ei oo tupakkaa ja joudun potkimaan aamun pelkän veden ja kahvin voimin. oh no.

työlista ei o hirveesti lyhentyny, mut jos sais tänää lyhennettyy sitä, tai siis pakko. huomen menee koko päivä amsterdamis jossain symposiumis. mut se aika kiinnostava läpänderi ja siel kuului ja isoi nimii puhumas asioist. eoli kiva, joo. jos tää fucking väsymyski olis siihe mennes ees hiuka menny sivumpaa. ja viikonloppu onki sit aikaa itselle. mut nyt pitää saada ittes hereil.


lounasta

pakko oli taas ottaa breikki ja ihan jopa syödä. hain voimapaperii. mul muodostunu tavaks aina tauol kattoo beverly hilssii ja omg vast nyt sen ihan kunnol tajuu miten ahdistavat opit täs on teininä annettu. ei ihme et sillon vihasin kaikkii noit hahmoi ja silti olin niin koukus..

mun kämppiksel on ollu daami seurana viime yönä, niin tehtiin aamiaist yhdes ja kikatettii.. lucky bitch.

nyt odotan et loppuis tää ajatusten kirjo ja ihmetys ja sais ihan lopulta sen oikeen, lopullisen ja täysin varman ratkasun kaikkee. miks ei o helppo tehdä isoi päätöksii?