• pelsepuuppi

ei

oolrait, uuten nousuu. tänää helsinki mikä ihan kliffaa. näkee siin sit kaikelaisi tutui ja hutsui.yks kaifari oli kovasti näkemäs kans mut sovitti et la ja en ihan tiiä nyt sit lauantaist viel. se kyl niin kiva poika et mielellään tapaisin. jos se vaik olis dumannu sen tyttöystäväs jo. haa haa, emmä siihe o ihastunu mut jos se ittees mul tarjois ni en myöskää sanois "ei". mikä totuuden torvi tääl aamust jo soittele? en tajuu. mut taas toisaalta, mitä siit sit.

okei, oon tänää tyhjentääs mun kaikkii laskui ja velkoi ja lähtee tyhjin kortein liikkeel. en tiiä, siis mullahan on ollu ke yhdet kengät jaanaukses viime kevääst saakka ja nyt ne olis hesas myynnis ja blääh.. eihän mul oikeesti oo varaa niihin, ihan oikeesti ku puhutaa. ja voi olla et ne ei livenä sit olekaa nii hienot ku kuvist vaan katellu. mut kuvis ne on NIIIN hienot. mut kans aika suolanen hinta niis. mut se vaan tätä mun elämää nää kriisit. mä oikesti toivon et ne liian pienet tai joku mu tollanen klappi niis ettei todella voi ees harkita.

miks suomalaiset miehet niin hanakasti nostaa takei kaulkset pystyy? se näyttää aivan sairaan rumalta. mut sitäki suurempi kysymys mulle on et mis kaikki turun homot heiluu? susse joo olemas mut se aika pieni. pakko tääl on enemmän olla homoi. kai. vai muuttaak ne kaik hesa, nätit ja mukavat? ja okei mis kaik ees hiuka vaihtoehtoset? en nyt sano et ite olisin anarko-feministi ja punk-legenda mut silti. voisin tykkää et olis.. oh no, täytyy laittaa senssi-ilmo johonki. nimim. "onneton neitsyt -76"

oolrait, kahvi juotu. ny sit mansikoi ja jotta ruisleipää aamiaiseks. hyi hitto, must aamusin ei kuulu syödä. ei kropa ja kurkku pysty liikaa kiinteet ottaa vastaa.

1 kommentti

stellagrrrl

30.11.2007 12:24

mäkin nostan takin kaulukset pystyyn: syynä on mun oma käsitys siitä, et oon tosi cool ja miehekäs ja sit se, et se suojaa meikkaamattomia kasvoja, kun olen ulkona koiran kansssa. oon niinku salaperäinen ja sillee kliffa. must se kiva.