• pelsepuuppi

selkiytyy

kamat reilas, hiuka siivottu, jesh jesh. ny voi ottaa rennost. pitää (-is) lukee hetki mut eile meni myöhää ja sit en saanu unta ja voihkin aamuviitee. otin kaikkii nappei mitä oli käden ulottuvil mut ei oikee mikää jeesannu. lopulta tuli uni ja sit heräsinki jo taas pia. päivä menny hiuka usvas mut koska mun päivät ei menis usvas.

mul hiuka murhe et mite pal mun kamat painaa.. matkalaukku tuntuu ihan röyhkeen painavalt ja mul ei o oikee mitää hajuu et tai siis en osaa ollenkaa arvioida mitää tollasii juttui. meen ajois kentäl jos vaik joku ongelma ja kriisi et saa selvitettyy homman kliffasti. toivon kyl ihan vilpittömästi ettei tulis ongelmii.. eikä tarvis maksaa. aikoinaa ku olin tääl vaihdos ja palasi himaa mul oli 54 kiloo liikaa kamaa. ihmettelin hiuka mennes ku paino kamat niin paljo ja kentäl se sit selvis et olihan sitä vaatet kenkää ja kirjaa ihan yhden miehen verran tullu kannettu ympäri hollantii. mut kliffa mimmi finnairin tiskil päästi mut ilman maksui koneesee. olin sangen kiitolline. ku sehän on tietty tilanne et tossa on jo karsittu kaik turha pois, ei ees vois enää heittää mitää pois jos tuliski joku issue siin tiskil. tai siis joo, sukkii ja alushousui ja tollast sontaa mut eihä ne nyt mitää paina et se yks tyhjän kans sit kuitenki.

aamul selvii, minkäs sitä sil sit voi. posti vieny jo osa ja pari laukullist jää tänne säilöö. mut silti, miks sitä ihmine aina haalii kamaa nii ahkerasti? äsken kävin haaliis snack powerist tupakkaa ja suklaat, meinaan hemmotella itteeni tänää ja vetää vodkat ja salmarit ettei me haaskoo.

2 kommenttia

Rokkihomo

19.11.2007 11:01

Way to go, keep on draggin'

martin

20.11.2007 14:26

54 KILOA??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
On minulla ollut 10 kiloa ylipainoa ja saanut ilman lisämaksua koneeseen, mutta 54 kiloa?!
Voi hywin!