Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset kesäkuulta 2010.

typeryyttä

mua kyrsii ihmiset, sillee julkisuudenkipeet dorkat. just nyt enite nyppii tora uppström berg. siin jutus kyl monta typeryyt päällesi ja alkaa siit et jos on menos naimisii prinsessan kans ni on typerää mennä bylsii jotai muuta koska hello, kysees on kuitenki julkkis kuka saattaa juoruje mukaa olla bitch mut silti sanomattaki selvää et toisena perimykses saada kruunu kansan syvät rivit ei ala dissaa daamii vaa ekaks äijää ja sit sitä vosuu tai toisinpäin. seuraavaks on äärest typerää plokkaa niin kolkon näkönen vosse ku se tora on, et ottais ees jonkun simpsakan neidon aatelispiiresit mis ollaan totuttu toosan jakamiseen ja fasadien ylläpitämisee. seuraavana on suurta typeryyttä mennä jaappaa asiast lehdistölle ihan vaan varmistaen et sul tulee dorkan vosun maine (guilty as charged) mut miks oi MIKS pitää mennä hälventää ne viimesetki ajatukset mahdollisest älyn valost takaraivos ja alkaa jaappaamaa et oli virhe kertoo siit mut emmä aatellu et siit nousee kohuu.. vitun nuija. tai no, monta nuijaa paketis.

muuten mä kompaan ruotsin meisinkii et on otettu ihan tavan ihminen sukuu. brittien kohdal kuitenki näkee kuin pahaa jälkee alkaa syntyy ku serlut kuksii muutaman vuossadan. fy fan.

jotenki sama pössis ton toran suhtee ku tukiaisen kans sillo ike-showssa. muutoin taas mua jotenki jopa tekee nykyää sillee pahaa tai säälittää vaikken koskaa sääli tai häpee mut tuksun kohdal hiuka sillee et akka-raasu, koita saada pääs kuntoo. sillo ku britney alko sekoilee mua syletti oikeesti ihan sikana ku sitä raiskattii. antas nyt toisen olla ku alkaa maailma rakoilee. mut se on raadollista elo ihmisten.

niin nuorii ja nättei..

http://www.youtube.com/watch?v=7moDWoVx7Ao

ja mua jänskättää et millanen puku on vickanil ja et millane show on edes. kreisii..