• pelsepuuppi

bowow

mun matkalaukku paino vaan 24 kiloo. olin pyörtyä. en kykene ymmärtää tätä ihmettä siis alkuunkuun tässä nyt. mut alles gut siis yhtä kaikki, koto ollaa, tappelu muutaman paikan kans jatkuu vissii hamaan hautaan saakka mut sitä se sit on. päätin et seuraava askel täs kinas on taantuu uhmakkaan teinin tasol ja jättää vaan reagoimat muutamii juttuihin. ja syljeskelen nurkil ja poltan norttii.

tänää parturi, dior homme wanna-be minust ja sit pitäs soittaa muutama paikka ja.. ostaa vodkaa perjantaiks ja blandikset. onk alkot viel lakos? kiva olla himas taas. mut silti, mä tarviin kodin.

3 kommenttia

Rokkihomo

20.11.2007 13:58

Brahen kahvilassa voi istua ulkosalla edelleen, jos oikein sissi on.
Tiedonantona.

stellagrrrl

20.11.2007 14:44

on muuten yllättävää, miten usein yliarvioi matkalaukun painon. silloin, kun tilanne on täysin riistäytynyt käsistä (esim. kun palaa nyc:sta kuuden matkalaukun kanssa), ei enää jaksa välittää, mutta rajalla ollessa tulee usein ajateltua tavaroita kauhean painaviksi...

mitä perjantaina tapahtuu?

pelsepuuppi

22.11.2007 10:36

hei perjantain tapahtuu kotibileet. kaverit ostanu uuden sohvan ja sitä mennään kattoon ihailee ja juhlistaa. tikusta asiaa. mut syy juoda vodkaa. ja paskat, mehän hei siis tietty ollaan et cosmopolitan, please.