• pelsepuuppi

morjens

ok hk, campari oli hyvää, minttukaakao oli hyvää, uudet sphvat oli hienot ja tarina niitten takana kliffat. nukuin kavereitten lattial ja hakkasin kättäni kaktuksee mikä oli mun tyynyn vieres. mentii yhdel kahdel vinkul havannaa ku siel saa röökaa ja kaverit alko nuokkuu, mentii kotii siit sit. kaikin puolin kyl onistunu ja kiva ilta, pidin kovasti. ens pe sit onki pikkujoulut ja hki ja omg. josko sais toosaa sielt sit.

en jaksa alkaa kommentoimaa toho edellisee mut silti mul sydämes (sori siis ei just edellisee ku se ei siis olu mitenkää liittyväinen sitä edellise) ni laitan ihan tähän uutta dataa ja jatkan näin sujuvasti tätä läppää.

stella; beatles must kans aivan turha mut abba kyl toimii mul.. ja allen on kans ettei jaksa vaan..

ja okei jos osaa joku kertoo miks oi miks citizen kane on niin jumalattoman loistava leffa ni kertokaa. oon kattonu sen kerran (ku kuulemma kaikkien PITÄÄ nähdä se koska se on maailman paras leffa, ever) mut ei vaan jaksa niin järkyttävän puuduttavaa.. siis se oli vaan must aivan pohjattoman tylsä raina. no, daiju mikä daiju. selavii.

napalmia; en sanois bowiee transuks.. ju nou, näit termi-juttui, en tykkää luokitteluist ym... enivei, joo kuten sanoin ni tyyli kliffat ja siit ihan et wow, pistei et nomin kaa touhuttu ja juorut kertoo et suhde jaggeriin. mene tiedä, en vaan koskaa ihan tajunnu mikä siin bowies on se juttu. en o kyl tajunnu elvistäkää, tai siis viel vähemmän. paitti noin camp-osastona.

rh; jep jep.

anuko; ihmiset vaan ON niin daijui.

torontosta; same was told about the new kids on the block in the 90s, but i don't really know if they search for sperm in hospitals? then again i've never been pumped with a fresh load inside me so don't really know..

5 kommenttia

anuko

24.11.2007 17:48

Bowiessa se juttu taitaa olla se miehekkyys ja tyylikkyys. Tai oli, nykyäänhän se on sellanen ihme pitkätukkainen hippipaappa. Olis vaan pitänyt linjansa ja vanhennut arvokkaasti...

Citizen Kanea en mäkään tajuu. Muistaakseni kolmannella yrityksellä jaksoin katsoa sen loppuun nukahtamatta.

Ja Abba muuten toimii paremmin espanjaksi.

Napalmia

25.11.2007 12:25

Bowien se juttu oli tämä laiha androgyyni Ziggy lavashowhahmo punaisine hiuksineneen ja meikkeineen ( gender blending?) Sitä ennen hänellä oli levykansi, missä hän oli pukeutunut mekkoon. Myöhemmin Ziggy siistiytyi meikatuksi homopoikahahmoksi.

anuko

25.11.2007 13:30

Mä tykkäsin siitä 80-90-luvun vaihteen Bowiesta jolla oli siisti harmaa puku ja korkkarit. Ja sen levyistä paras on se kyber-agenttijuttu 90-luvulta, Outside.

Napalmia

25.11.2007 20:19

Mut 80-luvulla Bowie ei ollut enää musiikillinen vaikuttaja kuten -70-luvulla. En muista, että hän olisi käynyt esiintymässä Suomessa -70-luvulla, jolloin kaikki, jotka yleensäkin olivat rock-musiikin kanssa tekemisissä diggailivat häntä. Jokainen uusi LP levyn julkaiseminen oli tapaus, jota soitettiin paljon mm. Rockradiossa. Minua se hieman puudutti.

Napalmia

25.11.2007 20:27

Meillä oli oma aneeminen "Bowie" : iso korsto Hector. Järkyttävä, mutta heterot tykkää tuollaisista pliisuista, vesitetyistä jutuista.