• sleepygay

Vaihteeksi näinkin

Eilen olin pirteä ja hyväntuulinen, nyt väsynyt ja melko huonontuulinen. Nukuin suhteellisen lyhyet yöunet ja tosi huonosti. Lähinnä vain kai torkuin koko yön. Oli kyllä tosi kiva olla koulussa. Ja tänään, kun oli opetus Muuruvedellä piti vielä noustakin aikasemmin. Linja-automatkat meni molempiin suuntiin nukkuessa. Ei pysynyt millään hereillä.

Sitten joskus hamassa tulevaisuudessa haluan omaan pihaan taalainkoivua (Betula pendula 'Dalecarlica'). Tosi kivat lehdet. :) Niin ja mongolianvaahteraa (Acer tataricum subsp. ginnala) haluan myös. Jännä, miten tuolla koulussa oppii niin paljon uutta. Ja kuitenkin tieto on niin helposti omaksuttavaa. :) Enhän minä aikaisemmin tiennyt koivuistakaan kuin hieskoivun ja rauduskoivun. En ollut kuullutkaan mistään taalainkoivuista tai pirkkalankoivuista, puhumattakaan punakoivusta.

Nyt minä taidan mennä päikkäreille. :)

7 kommenttia

Aboa

11.9.2007 17:22

Hei, mä tunnistin nimen! Olen käsittämättömän huono tunnistamaan mitään, vaan minun jaotukseni perustuu nätti - ruma - ei meidän pihaan -käsitteistölle. Mutta näemmä pupun jatkuva ja kärsivällinen toistaminen on saanut aikaan jotain: tiedän, että meillä on jossakin mongolianvaahtera. Mikä se sitten niistä on, sitä en tiedä.

martin

11.9.2007 17:50

Hienoa, jos on helppo oppia. olet tietenkin myös erinomaisen motivoitunut oppimaan!
Lepää hywin!
Minua nauratti kovasti tuo Aboan kommentti.

Hortus

11.9.2007 20:05

Hei kivaa kun tykkäät olla siellä koulussa. Itse olen ollut niin työ uuvuttama, etten ole paljoa bloggaillut. Onnea vielä uranvalinnan johdosta. Kiva kuulla susta.

sleepygay

11.9.2007 23:19

Kiitoksia teille kaikille! :) Olen kyllä viihtynyt oikein hyvin koulussa ja opiskelu sujuu. :)

Sama homma on meilläkin, aboa. Minä lörpöttelen kasveista ja kulta on ihan äimänä, että mitähän se nyt taas tarkoitti. :D

Odottelen aktivoitumistasi, hortus. :)

Kirsikkavaras

12.9.2007 08:51

Toivotan itsekin sulle oppimisen iloa, Sleepygay! Kiva, että puutarhuriopinnot maittavat. Siinä on ammatti, joka vie helposti mukanaan. :)

audinkopoika

12.9.2007 11:07

Itse tiedän Pirkkalan koivun, niit on Tampereen ja Nokian suunnalla. En tie onko muualla?

sleepygay

12.9.2007 15:51

On niitä pirkkalankoivuja muuallakin. Mutta taalainkoivua käytetään enemmän, kun se on nätimpi.