• sleepygay

Kivaa maanantaita

Voih, kun olen niin hyvällä tuulella. :) Nukuin viime yönä hyvin ja tarpeeksi pitkään (en liian vähän, enkä liian kauan). Koulussa oli kivaa ja kotona on vielä kivempaa. Soi hyvää musiikkia ja juon hyvää teetä. :) Tekee mieli laittaa ainakin näin monta hymiötä :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :). :D

Toivottavasti kaikilla muillakin on mukava maanantai. :)

Tänään keräsin muumio-omenoita koulussa. Miten niitä voikaan olla niin paljon?! Hyviä omenoita tuli puoli pussillista, huonoja (ei muumio-tautia, mutta ei kuitenkaan syötäviä) tuli kaksi pussillista ja muumio-omenoita kolme pussillista. Eipä paljon naurattaisi, jos olisi omenanviljelijä ja tilanne olisi tuollainen. Tänä vuonnahan on muutenkin tullut tosi vähän marjoja ja hedelmiä. Ja aika paljon on kai tauteja.

Pakko hakea lisää teetä, nam! :D

On kyllä tosi sitkeä tämä flunssa, mikä minullakin nyt on ollut. Vieläkin nenä vähän vuotaa ja välillä yskittää. Onneksi on kuitenkin paljon parempi kuin esimerkiksi viikko sitten. Mutta silti, melkoisen sitkeää sorttia.

Huomenna on taas Muuruveden päivä. Taas ollaan kasvihuoneella. Varmaan taas poimitaan tomaatteja. Tai mistä sitä tietää. Sen näkee huomenna. :) Huomenna otetaan myös kuvat opiskelijakorttia varten. Pitää muistaa ottaa joku hyvä paita mukaan. :)

4 kommenttia

martin

10.9.2007 18:04

Minunkin flunssani aloitti toisen viikon.
Oi, kuinka mukawaa kuulla, että olet noin hywäntuulinen! itsekin tunnen juuri elämän palaavan. Ja omenan voisin popsaista.

sleepygay

10.9.2007 19:14

Omena päivässä pitää lääkärin loitolla, niinhän sitä sanotaan. Mutta tulipa tuo flunssa omenoista huolimatta. :D

Omeinoista tulikin mieleen, että en tänä kesänä syönyt ainuttakaan kirsikkaa. :(

martin

10.9.2007 19:23

En minäkään! Rakastan kirsikoita... minulla on niistä muisto Saksasta. Talossa, jossa asuin, oli pihalla valtava kirsikkapuu, jonka tyhjensin lähes kokonaan kirsikoista. Pääsin poimimaan melko korkealta, sillä talon muuri kulki puun vierestä - seisomalla muurilla.

sleepygay

10.9.2007 22:22

Wautsi! Kuulostaa upealta. :) Minä syön vaan niitä kirsikoita, mitä kaupasta/torilta löytyy. Ei ole omaa kirsikkapuuta, valitettavasti.