"Uneliaan" homppelin päiväkirja

Näytetään bloggaukset syyskuulta 2006.
Edellinen

Huh sentään...

Sain töitä... Tänään oli jo toinen päivä. Olen Dna:n asiakasedustaja. Soittelen eri numeroihin ja kysyn kiinnostaisko säästää. Voiko tylsempää ja yksitoikkoisempaa työtä ollakaan? No, kyllä varmaan voi, mutta on tämäkin homma niin sieltä ja syvältä. Oikeastaan ainut vaihtelu työssäni on se, että jotkut ihmiset ovat mukavia ja jotkut taas oikeita piruja.

Tänäänkin yksi eukko hermostui ihan totaalisesti siitä, kun satuin soittamaan hänelle, on kuulemma salainen numero (salainen numero kun ei estä puhelinmyyntiä). Olimme jo lopettaneet puhelun, mutta ei kun vaan se piru soitti takaisin ja "kyseli", että mistä olin numeron edes saanut, tein niin, että kiikutin puhelimen vuoropäällikölle, joka hoiti asian ohjaamalla hänet toimitusjohtajan puheille. Eihän siinä saanut itse edes puheenvuoroa, kun rouvalla oli niin kiire huutaa keuhkonsa pihalle.

No, pääasia on se, että saa edes hieman rahaa. Sitä kun on harvoin liikaa. Vielä kun kulta sais jotain työtä, mikä hänelle kelpaisi, niin kaikki olisi erinomaisesti. :)

Ai niin, jos satun soittamaan, älkää vaan pimahtako. Työtä on pakko tehdä, ja tällä hetkellä muualle ei ole paikkoja, kuin puhelinmyyntiin.


Tylsää

Tylsää, tylsää, tylsää... Kulta on Yliopistolla luennolla ja minä olen marsujen kanssa kotona. Voiko oikeasti olla näin vaikeaa keksiä itselleen tekemistä?

Kävin äsken pyöräilemässä. Ajoin täältä Neulamäestä mäkeä alas ja Haapaniemenkautta keskustaan ja samaa reittiä takaisin.

Kehitettiin kultin kanssa filmiä eilis iltana. Jännää puuhaa, mutta samalla aikaa tylsää. Lähinnä sen odottelun takia. Lisätään tököttiä ja odotellaan, lisätään toista tököttiä ja odotellaan. Sitten huuhdellaan ja odotellaan jne. Tulos on kuitenkin oikein jännä. Negatiivit ovat nyt sitten valmiit ja roikkuvat kirjahyllyssä. Vielä kun saisi niistä ihan oikeat paperiversiot, niin olisi kiva.

Kulta soitti juuri. Minun pitää lähteä häntä vastaan, kun käydään kaupassa. Hirveän paljon ostettavaa, kun on jääkaappi melkein tyhjä.


Prismankärrit

Minä näin tänään Prisman ostoskärryt. Tosin en Prisman pihalla, vaan Neulamäessä, kerrostalomme edessä. Eli n. 1½ km päässä Prismasta. Ja mitenköhän kärryt olivat tänne asti eksyneet?! Saamme kiittää tästä huvittavasta näystä ulkomaisia (tyhmiä) vaihto-opiskelijoita (näimme heidät itseteossa). En voi muuta, kuin nauraa tilanteelle. Varmaan mukavaa työntää kärryt ylös Neulamäkeä, ei ole ihan niitä loivimpia mäkiä. Ja ei varmaankaan kukaan ihmetellyt, kun jotkut työntävät ostoskärryjä liikennevaloissa... :D Jos kärryt eivät lähde pikaisesti takaisin kohti Prismaa, aion kirjoittaa Prismalle näistä kärryvarkaista, en ilkeyttäni, vaan piruuttani.

***

Kävimme eilen kultin kanssa iltakävelyllä puolenyön aikaan. Otimme mukaan kameran. Siis semmoisen järjestelmäkameran (?) ja mustavalko filmiä. Tulee varmaan hienoja kuvia. Kulta otti minustakin kuvan, tosin hän sanoi, että saatan olla tärähtänyt... ei kun siis kuva saattaa olla tärähtänyt. On nimittäin melko vaikeaa pitää kameraa paikoillaan, kun valotusaika on sekunnin mittainen. Otimme kuvia myös mikrotekniasta, tosi hienon näköinen rakennut yöllä, kun on niin upeasti valaistu.

Marsut olivat päässeet tänään livahtamaan sohvan taakse. Onneksi saimme heidät sieltä pois. :)

Lisäys: Tällä hetkellä blogiani on luettu hieman päälle 1700 kertaa.


Yhteiskuva

Tässä on sitten yhteiskuva. :) Kuten ehkä huomaatte, Jojo on vähän "muhkeampi" kuin Pepe. :D Poika on kyllä ollut paikalla ruoka-aikaan. xD

Ovat muuten kasvaneet ihan mahdottomasti siitä, kun tulivat tänne. Varmaan melkein kaksinkertaistuneet. Voih, ne kasvavat niin nopeasti... Onneks marsut eivät ikinä "lennä pesästä". :)




Marsujen uusi harrastus

Marsut keksivät eilen illalla uuden harrastuksen. He rupesivat hyppimään kuljetuskopan reunan yli. Minä vähän ihmettelin, kun Jojo nousi kopan reunaa vasten ja ponnisteli jotain siinä, lopulta se sitten vaan hyppäsi siitä. Pepe sitten ihmetteli, että minne se Jojo hävisi ja etsi sitä siitä ympäriltä, lopulta hän sitten hyppäsi itse perästä. He innostu uudesta harrastuksestaan ja uudestaan ja uudestaan kävi hyppäämässä. Lopulta Pepe keksi, että tätähän voi tehdä myös toisin päin ja hyppi ulkopuolelta kopan sisään. :D

Pistän ihan kohta tänne kuvan/kuvia marsuista. :)



Vätystää

Väsyttää aika paljon jo tällä hetkellä. Mutta nukkumaan ei vielä mennä, koska eka pitää katsoa C.S.I. ja sitten vielä O.C., joka meni tietokoneelle muistiin, kun ei oltu kotona sillon kun se tuli.

Meillä oli pyykkivuoro varattuna silleen, että piti melkein heti heräämisen jälkeen mennä pyykille. Itseasiassa meillä oli varattuna kolme vuoroa (omaa pesukonetta kun ei ole). Oli niin paljon asioita hoidettavana siinä pyykkäämisen lomassa, että lopulta jätettiin aamupala välistä ja siirryttiin suoraan päivälliseen. :D

Minulla oli taas luento. Ihan mukavaa oli ja asia oli taas mielenkiintoinen, vesien suojelu. Ainut haittapuoli oli se, että olin hieman väsynyt, joten keskittyminen oli välillä vähän vaikeaa. Ja se kauhee hölösuu oli taas vauhdissa.

Luentoni jälkeen menimme kaupungille. Käytiin kiertelemässä kauppoja ja ruoka-ostoksilla. Kotiin kun päästiin, keksittiin tehdä pannukakkua jota tässä kohta pääsee syömään. Pannaria ja jäätelöä, nam!


Niin se vaan syksy tulee

Nyt onkin koko ajan semmoisia ihania alkusyksyn päiviä. Ilma on ihanan vilpoista ja raikasta ja aurinko paistaa. Vielä kun lehdet kellastuisivat, niin olisi ihanaa. Oikein odotan sitä, että puissa on keltaiset lehdet ja on niitä ihania kuulaita syysaamuja. :) Pitääkin pistää Antonio Vivaldin Neljä vuodenaikaa soimaan. :D

Olemme tällä viikolla villiintyneet tuoreesta leivästä. Tosin ei ihan siitä oikeasta tuoreesta leivästä, vaan niistä kaupan tuoreista leivistä, jotka vain paistetaan siellä kaupassa. Perjantaina ostettiin kaupassa käydessä kaksi laipää, vaikka normaalisti ostetaan vaan joku yksi sekaviipalepussi. Olisi mukavaa, jos olisi joku leipomo tässä lähellä, niin voisi aina välillä ostaa sieltä leipää. Se olisi ihan oikeasti tuoetta. Lähimmät leipomot vaan taitaa olla jossakin muualla, kuin Neulamäessä. En tiedä edes missä niitä on. Keskustassa on joku Leipäkauppa, en tiedä, että onko se sitten joku leipomo vai mikä.

Katsoimme perjantaina kultin kanssa Meren raivo -elokuvan. Ihan hölmö elokuva, kun kaikki kalastuslaivalla olleet kuoli. Semmoset elokuvat pitäisi kieltää lailla, jossa ei edes joku päähenkilöistä selviä hengissä. :(

Ah, huomenna on nuortenilta. :)

Edellinen