"Uneliaan" homppelin päiväkirja

Näytetään bloggaukset huhtikuulta 2009.

Voihan vadelma!

Meillä on täällä vaarmaan hometta tai jotain jossain päin taloa. On nimittäin täällä asumisen aikana ötökät sairastelleet sen verran runsaasti. On mennyt about 1000 euroa puolessa vuodessa eläinlääkärillä käynteihin. Koiralla on ollut tassujen kanssa ongelmia muutaman kerran ja korvissa hiivatulehdus pari kertaa. Yhdellä marsulla taasen on ollut iho-ongelmia ja nyt toisella marsulla on hiivatulehdus korvassa.

Mikään muu se ei voi oikein olla, kun koirankin ruoka on vaihdettu hypoallergiseen, kun alunperin epäiltiin ruoka-allergiaa. Lisäksi rappukäytävässä on lattialaatat irtoilleet yhdestä kohtaa niin, että ei voi kulumisesta olla kyse. Pitää varmaan tilata se sisäilmatutkimus. Saa vaan nähdä kuinka monta kertaa hoas "hukkaa" sen. On nimittäin käynyt niin parille vikailmoitukselle. :p

Hitsiläinen, kun vuokra-asunnot on pääkaupunkiseudulla niin tiukassa. :( Hoasiltakaan tuskin saa mitään.


Keskustelupalstojen sietämättömyys

En voi jostain kumman syystä kestää keskustelupalstoja muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Pahin paikka on ehdottomasti hs.fi. Päädyn aina vain miettimään, mistä ihmeestä niitä ihmisiä oikein sikiää! Pahimpia ovat tietenkin minulle läheisiä aiheita, kuten homoseksuaalisuutta käsittelevien uutisten keskustelut.

Esimerkiksi homomyönteisiä yrityksiä käsittelevän jutun keskustelussa joku kyseli tiukkaan sävyyn, mistä sen listan löytää, jotta voi olla käymättä kyseisissä yrityksissä. Olin ihan huuli pyöreänä. Mietinpähän vain, että mitä ihmeen haittaa ko. yrmylle on siitä, että homoseksuaalitkin saavat taatusti asiallista palvelua? Ja monet miettivät pitäisikö nyt kerätä heteroystävällisistä paikoista lista. Melkein räjähdin. Koko maailmahan on pelkkää heteroseksuaalista juhlaa! Maailmassa ei ole kovin montaa "gay only" asiaa. Ilmeisesti siis hyvä asiakaspalvelukaan ei kuuluisi myös homoseksuaaleille.



On/Off

Hei taas ja hyvää kevättä kaikille!

Tästä blogikirjoittelustani on näemmä tullut aika on/off-juttu. Välillä kirjoitan aktiivisesti, välillä taas en lainkaan. Johtuu varmaan siitä, että jos tulee joku tauko, ei sen jälkeen jotenkin hoksaa kirjoittaa. Olisihan minulla varmaan paljon sanottavaa, mutta ei vaan jotenkin tule kirjoitettua mitään.

Kevät on taas tullut. Ihanaa! Paitsi että ilma on ollut taas tosi kylmä viime päivinä. :( Minua ärsyttää se, kun ensin on lämmintä ja sitten taas kylmää. Minusta lumien pitäisi sulaa heti pois (vuorokaudessa) ja viikon sisässä siitä pitäisi olla kunnon kevät. Siis sellainen, että kaikki alkaa kasvamaan ja päivisin on ainakin 10 astetta lämmintä eikä yölläkään tule pakkasta. En tykkää siitä, että on loskaista ja vähän väliä sataa räntää/lunta.

Koulussa menee hyvin. Sain lääkehoidon tentistä 4½ (asteikolla 1-5) mikä on minun mielestä tosi mahtava saavutus! Ja muutenkin kaikki on mennyt tosi hyvin. Suorastaan liiankin hyvin. :P Mä oon just nyt harjoittelussa. Pitkäaikaisosastolla. Eli lähinnä vanhuksia. Pitäisi olla kaikkien potilaiden hitaita kuntoutujia, mutta enpä ole kuullut, että vaikeasta dementiasta kukaan olisi kuntoutunut. :P Mutta sellastahan se on.

Se muuten menee nyt mäkeen koulussa, että ei meinaa millään löytyä harjoittelupaikkaa ensi syksyksi. Ja se on hyvin pitkälle yhden opettajan syytä. Oli vaan "vähän" ongelmia tiedonkulussa. Toivottavasti jotain ilmaantuu tässä kevään aikana.

Mä luulen, että mä nyt aion taas aktivoitua tässä kirjoittamisessa ja rantsuilussa muutenkin. Ainakin kovasti haluaisin. :) Minusta bloggaaminen on ihan mukavaa, niin kuin blogien lukeminenkin.