• sleepygay

Taas yksi tylsä otsikko

Otsikon "keksiminen" on aina niin hankalaa. Jos on paljon asiaa, niin minkä valitsee otsikoksi? Kun ei aina viitsisi laittaa vaan jotain "kaikennäköistä"... Mulla on aina ollut vaikeaa keksiä otsikkoa. Äidinkielen aineisiinkin. Joskus se on tietenkin ihan helppoa, mutta usemmiten pitää aika paljon miettiä. Pitäisi olla joku otsikkogeneraattori, niin ei tarvitsisi pähkäillä.

Olen jo monena iltana meinannut kirjoittaa jotain, mutta kun olen avannut sivun, pää tuntuukin tyhjälle ja tyhmälle. Eilenkin minulla oli muka jotain Asiaakin, mutta sitten, kun oli aika puklauttaa se kaiken kansan nähtäville tänne bittiavaruuteen, mieleeni ei tullutkaan enää mitään sanottavaa. Välillä tuntuu, että minua vaivaa krooninen tyhjäpäisyys.

Tai sitten töissä vaan tulee niin paljon ajateltua kaikkea, että kotona haluaa katsoa vain telkkaria ja ottaa vastaan, mitä annetaan. Joskus on mukavaa vain istua telkkarin ääressä ihan vihanneksena ja olla ajattelematta yhtään mitään. Varsinkin kun työ on sellaista, että joutaa ajattelemaan kaikennäköistä vähän liikaakin. Tällä hetkellä ajatuksissa on lähinnä oma tulevaisuus. Lähinnä se, että missä tulee olemaan kuukauden kuluttua. En tiedä vielä.

Varmaan jokaisen blogikirjoitukseni lopussa on viime aikoina ollut jotain lätinää tulevan epävarmuudesta. Blogini alkaa varmaan käymään tylsäksi saman toistamikseksi. Plääh!

2 kommenttia

martin

30.6.2008 02:48

Elämä on paljolti toistoa ja elämästäsihän kerrot. Kaikkien meidän toistot eivät ole samanlaisia. Sinulla on aussiebumit...

sleepygay

30.6.2008 19:39

:D