• sleepygay

Oikea onkin vasen

Tänään leikkasin töissä lähes koko päivän ruohoa. Työpaikan kaikki ruohonleikkurit on ihan outoja. Kaikki ovat tajuttoman kovaäänisiä ja muutenkin ihan erilaisia, kuin ne, joita olen aikaisemmin käyttänyt. Ensin käytin varmaan 20 vuotta vanhaa leikkuria. Siinä oli kaasu ja ohjaus tosi löysiä. Ja muutenkin se oli ihan omituinen. Ja kamalan epämukava. Minun olisi pitänyt olla ainakin 15 cm pidempi, että olisin saanut edes kohtuullisen hyvän asennon. Senpä takia minulla nyt onkin selkä ihan kipeä.

Toinen leikkuri, jota käytin oli sauvaohjattava. Meni jonkun aikaa, ennen kuin opin kunnolla käyttämään sitä. Sitä kun ohjataan sauvoilla, toisin kuin "perinteisiä" ruohonleikkureita. Ja niissä sauvoissa on semmoinen juju, että niillä ohjataan oikeastaan renkaita. Eli, jos haluaa kääntyä oikealle pitää työntää eteenpäin vasemmanpuoleista sauvaa ja niin päin pois. Törmäsin alussa puuhun, kun en oikein ollut vielä sisäistänyt sen vehkeen sielunelämää. Puuparka sai pienen kolhun. Toivotaan, että se paranee.

Työpäivän jälkeen hiukset ja olkapäät oli ihan lehmusten sokeriliemen peitossa, kun ruoho piti leikata puiden altakin. Joka paikka oli ihan tahmeana. Mutta kaiken kaikkiaan töissä oli ihan mukavaa.

Tänään oikeusasianainen antoi päätöksensä siitä homomiesten verenluovutuskiellosta ja minun mielestä se päätös on huono. Onneksi hän kuitenkin kiinnitti huomiota siihen, että SPR puhuu koko ajan homomiesten verenluovutuskiellosta, mikä viittaa verenluovutuskieltoon seksuaaliseen suuntaumuksen perusteella. Olen itsekin lähettänyt Punaiselle ristille palautetta samasta asiasta (n. vuosi sitten) ja sain vain todella tylyn vastauksen, jossa ei edes vastattu siihen asiaan, mitä oikeasti sanoin. Puolusteltiin vain sitä verenluovutuskieltoa. Koko tämä asia tuntuu olevan Punaiselle ristille joku pyhä lehmä. Heti, jos joku sanoo jotain, oli se sitten negatiivista tai positiivista, saa kärryllisen paskaa niskaansa.

Sanoin sähköpostissani muun muassa siitä, että kaikki homomiehet eivät ole koskaan harrastaneet anaaliseksiä ja siitä, että bi-seksuaalit voivat myös harrastaa miesten välistä anaaliseksiä, eivätkä he silti ole homoseksuaaleja. Mutta ilmeisesti viestiin vastannut henkilö ei ennen vastaamistaan viitsinyt lukea viestiäni, vaan alkoi suoltaa paskaa heti, kun oli nähnyt viestini ja tehnyt tarvittavat ennakko-oletukset.

Mutta olen siis sitä mieltä, että "homomiesten" verenluovutuskielto on väärin. Myönnän toki, että anaaliseksissä hiv ja hepatiitti tarttuvat helposti, mutta minusta se ei kuitenkaan anna aihetta elinikäiseen verenluovutuskieltoon. Esimerkiksi hiv voidaan todeta verikokeesta muistaakseni kolmen kuukauden kuluttua tartunnasta. Ja kyllä ne taudit tarttuvat myös heteroiden keskellä. Ei nekään saa elinikäistä verenluovutuskieltoa suojaamattomasta seksistä.

Itse koen, että verenluovutuskielto vähättelee myös homoseksuaalien parisuhteita. Aivan kuin he ajattelisivat, että kaikki homot harrastaa irtosuhteita ja pettämistä ja suojaamatonta seksiä. En voi käsittää sitä, miksi kielto koskee myös parisuhteessa olevia miehiä.

5 kommenttia

martin

1.7.2008 14:49

Parantukoon selkäsi!
Harjoitus mestarin tekee. Minusta on kivaa kuvitella mielessäni Sinua puutarhatöissä.

audinkopoika

2.7.2008 05:42

SPR kanta minuakin hiukan ihmetyttää.
Puutarhatyöt on kivoi, pitää vaan oppia oikeat menetelmät ;)

Dragon-85

2.7.2008 14:48

Kyllä se verenluovutus on kielletty niin bi-seksuaaleilta kuin kerran miestenvälistä kokeilleilta "heteroiltakin". Kysehän onkin sitten vain siitä, kuinka rehellisesti siihen kyselyyn vastaa. Ja kysehän ei ole anaaliseksistä, sillä muistaakseni siinä lomakkeessa puhutaan vain seksistä sen kummemmin tarkentamatta.

sleepygay

6.7.2008 20:21

Itse en ole tutustunut tuohon lomakkeeseen, mutta olen lukenut jonkun artikkelin SPR:n sivuilta.