• sleepygay

Iiks!

Uppista! Satuin pääsemään sisälle erääseen ammattikorkeakouluun opiskelemaan sairaanhoitoa! :) Olen parina viime päivänä ollut onneni kukkuloilla.

Muistinko sanoa, että koulu on Helsingissä? En varmaan... Siinäpä se ongelma tavallaan onkin. Puutarhurikoulun olen totaalisen valmis jättämään taakseni. Ei ole todellakaan minun juttuni se ala. Harrastuksena mainio, mutta muuten ei minua varten. Itse ongelman muodostaa muutto. Nimittäin satun istumaan parin paikallisen yhdistyksen hallituksissa. Mutta eihän sille mitään voi. "Pakko" meidän on sinne Helsinkiin muuttaa, kun olen halunnut opiskella sairaanhoitajaksi jo kauan. Enhän minä arvannut, että tällainen tilanne tulee eteen. Totta kai odotin ja toivoin sisään pääsyä, mutta viime syksynä (kun hallituksiin tulin valituksi) minulla ei ollut hajuakaan tulevasta. Enkä todellakaan ala lykkäämään opiskelua parin yhdistyksen takia!

Yksi ongelma - tavallaan - on se, että mistä saa asunnon. Olen pistänyt jo hakemuksia vähän joka puolelle, niin jospa jonkun saisi jostain. Mutta sellaisen periaatepäätöksen olen tehnyt, että ihan minne vain ei kyllä tulla muuttamaan! Voi kuulostaa nirsolta, mutta kaikkein ankeimmat lähiöt eivät ole minun juttuni.

4 kommenttia

Dragon-85

10.7.2008 21:34

Mä voin lämpimästi suositella Vuosaarta, vaikka moni sitä varmasti dissaakin (onhan se idässä - ja idässähän on liikaa savolaisia ;) Mukavaa seutua kaikin puolin, jos kestää sen parinkymmenen minuutin metromatkan keskustaan. :)

Dragon-85

10.7.2008 21:58

Niin... ja onneksi olkoon vaan opiskelupaikan johdosta! :)

martin

11.7.2008 04:32

sleepygay!
Kiitos olkoon Kaikkivaltiaalle menestyksestäsi ja ilostasi!

sleepygay

13.7.2008 20:03

Kiitoksia!

Vuosaari vaikuttaa kyllä ihan mukavalta alueelta. Ihan koirankin näkökulmasta, kun siellä ainakin on ulkoilumaastoa. Mutta katotaan nyt, mitä saa ja mistä. Tuntuu kaikki vuokra-asunnot olevan kiven alla.