• sleepygay

Tule jo, kevät!

Kyllä sen huomaa, että aurinko paistaa yhä enemmän ja enemmän taas. :) Jotenkin sitä on paremmalla tuulella ja jaksaa tehdä enemmän vaikka mitä. Eilen jaksoin jopa leipoa mustikkapiirakkaa! :) Muistan vielä kuin eilisen sen päivän, jona kävimme anoppilassa keräämässä mustikoita, joita piirakkaan laitoin. :) Oli mukava päivä. Tove oli vielä paljon pienempi kuin nyt. :) <3 Ei ehditty keräämään ihan niin kauan kuin toivoin, kun alkoi ukkostamaan. :D Kauniita muistoja. :)

Mukavaa, kun on taas vähän energisempi. Melkein koko alkuvuosi on mennyt myrtsittämisessä. Alkoikin jo vähän kyllästyttämään. Kultia ainakin. :)

Koulussakin jaksaa vähän paremmin kun jotenkin jaksaa paremmin. Ja ei ole koko ajan niin pimeää. Helmikuun loppuun mennessä pitäisi tehdä yksi tosi vaikea tehtävä. Nimittäin ruusunviljelysuunnitelma, kuvitteelinen tietysti. Onneksi ei tarvitse sentään miettiä pahemmin lajikkeita. Ei sentään tarvitse alkaa miettiä, että mikä ruusu kestää hyvin maljakossa, on hyvä viljeltävä, kasvattaa pitkiä versoja ja isoja kukkia. :D

Ruusuista puheenollen. Kasvihuoneviljelyn opettaja kertoi tosi ihanasta ruususta. Sellainen lajike kuin "Esteri". Kuulema tosi ihana mummopöksyjen värinen kukka. :D Viljelijän kannalta tosi mahtava, tuottoisa ja kestävä, mutta kuluttajien mielestä "liian pliisu". :D Opettajilla mahtoi olla silloin hauskaa, kun "Esteri jäi taas makaamaan kylmiöön". :D Ja kun yhden opettajan mummon nimi vieläpä oli Esteri!

Tuo ei ehkä iske näin blogin välityksellä, mutta kuitenkin. :D

6 kommenttia

sarita

5.2.2008 23:41

ihana tuo värin määritelmä " mummopöksyjen värinen kukka " :-)

martin

6.2.2008 00:11

Ja uusi aamu valkenee - yhä varhemmin!

sleepygay

6.2.2008 00:20

Niinpä, martin. Ja sepä juuri onkin ihanaa! :)

Sarita, sen värinen se kukka on, siitä ei pääse yli eikä ympäri. :D Ja en yhtään ihmettele, jos on jäänyt Esteri parka kylmiöön odottelemaan. :D

pelsepuuppi

6.2.2008 01:01

ai vitsi, kuulostaa sellaselt kukalt mikä sopis mun makuu. varsinki jos on hyljeksitty. esteri sais hyvän kodin mult. paitsi et en oikee oo sillee.. viherpeukalo puuttuu kokonaa.

audinkopoika

6.2.2008 16:21

Aurinko tuo ainakin minulle jo sykettä rintaan ;) Pääsee kohta biitsille....
Ruusunviljelysuunnitelma...miusta ainakin siihen kuuluis oleellisesti aina lajikkeet myös...ehkä se on si jatkotehtävässä.

sleepygay

7.2.2008 18:35

Ei sitä suunnitelmaa niin tarkkaan onneksi tarvitse tehdä vielä näin perusopintojen aikana. Ehkä sitten, jos suuntautuisi viljelypuolelle.