• sleepygay

Entinen minänikö?

Olen tainnut muuttua viime vuosien aikana melkoisesti. Ainakin siltä tuntuu, kun luin sattumalta joitain vanhoja viestejäni ranneliikkeen keskustelupalstalla. Päädyin lukemaan niitä ihan sattumalla googlen kautta. En varmaan tunnistaisi vanhoja sepustuksiani omikseni, ellei niissä olisi nimimerkkiäni. :D

Onneksi olen muuttunut, melkein nolottaa...

Bloggaaminen on kasvattanut minua ihmisenä. Olen monesti huomannut, että mielipiteissä ja oman itseni tuntemisessa on tapahtunut kasvua, kun olen tänne kirjoitellut. Kai se on se, kun oikeasti miettii kaikenlaisia ajatuksia, kun tännekin kirjoittaa. Olen varma siitä, että jos nyt kirjoittaisin äidinkielen yo:n uusiksi, se menisi paljon paremmin. En minä silloin (muinoin) ollut näin "kypsä". Typeriä mielipiteitä ja tavattoman mustavalkoinen ajatusmaailma. Mutta niinhän se tuppaa olemaan, että koko ajan tapahtuu henkistä kasvua meissä ihmisissä. :)

3 kommenttia

kesäpoika

1.2.2008 19:13

Mitä sä sitte oot oikein kirjoitellut tänne? :D

sleepygay

1.2.2008 19:17

En kai mitään oikeasti noloa, mutta jotenkin se tapa, jolla olen kirjoittanut on nolo. Ei välttämättä (todennäköisesti) muiden mielestä, mutta minusta kyllä. :)

millikan

2.2.2008 14:52

Tuota tapahtuu, itse olen päätynyt aika ajoin törmäämään vanhoihin kirjoituksiin netissä ja on niissä ollut ihmettelyä...aika ajoin nolottavia, aika ajoin sellaisia "onpas hieno tapa ilmaista tuo, mitenköhän olen osannut".