• sleepygay

Sääliksi käy

Kävimme tänään Anttilassa. Olimme menossa elokuviin ja käytiin ostamassa vähän karkkia. Ruokapuolen jonossa meitä edellä oli eräs perhe. Äiti ja isä oli todella ylipainoisia. Heidän lapsensa ei kuitenkaan ollut (pienet lapsetha liikkuu tosi paljon, joten ei liho niin helposti). Tilanne tuskin on enää kohta sama. Äiti nimittäin tuntuu syöttävän poikaansa oikein superporsaaksi. Olivat kassajonossa jo, mutta äiti sanoi pojallensa "käypäs hakemassa vielä itsellesi yksi karkkipussi". Siis what?! Eikö yleensä lapset ole niitä, jotka vinkuu karkkia. Ja juurihan näin, kun liukuhihnalla meni suklaapatukoita ja muuta herkkua.

Eikö suomessa ole jo tarpeeksi lapsia, jotka ovat ylipainoisia? Eikö nuoruustyypin diabetes ole vielä tarpeeksi yleinen sairaus?

Syksy on tulossa. Sen tietää siitä, että on taas aivan _pakko_ kuunnella Robbie Williamsia. Siis pakko! Can't resist.

Tiistaina oli puuvartisten eka tentti. Meni oikeastaan yllättävän hyvin. Odotin kakkosta ja sain nelosen. :D Olin nimittäin kipeänä silloin kun käytiin ne kasvit läpi. Enkä sitten itse edes löytänyt kaikkia puita ja pensaita. Osasin kuitenkin. Kuuluin jopa siihen pieneen joukkoon, joka tunnisti koristearonian (Aronia x prunifolia), joka oli aika harvinainen lajinsa edustaja (lehdet oli tosi isot ja palon puikeammat kuin normaalisti).

Ostin muuten divarista kaksi vanhaa kasviota. Ihania. Hauskaa kieltä. :D Kuulostaa aika wanhalta. :) Ihanko totta ihmiset ovat puhuneet joskus niin?

3 kommenttia

martin

7.9.2007 19:45

Kyllä ovat! Minulla ja Amélie-sisarellani (= ystäväni Y.) on tapana viestitellä ja puhua suunnilleen 1890-luvun tyylisesti. Myös käsitteet ovat tietenkin tuolta ajalta...mitään lentokoneita ei vielä ole...
Minusta vielä 1950-luvun monet kirjat kuulostavat aika "wanhoilta".

sleepygay

7.9.2007 19:48

Totta. Eiväthän nuo minunkaan kirjani kuitenkaan loppujen lopuksi kovin vanhoja (1945 -vuodelta ja 1953 -vuodelta), mutta ovat vanhimmat omistamani kirjat. Vanhat kirjat ovat niiiiin ihania. :) On ihanaa tutkia, mitä ennen on ajateltu eri asioista ja miten jokin asia on ennen tehty.

martin

7.9.2007 21:24

Wanhat kirjat ovat tosiaan ihania. Niissä oleva tapa ilmaista ja käsitellä erinäisiä - eriytymään lähteviä - teemoja on kiehtovaa, ihastuttavaa.