• sleepygay

Jälleennäkeminen

Olin tänään Savon Setan nuortenillassa ja kuinka sattuikaan, vanha ystäväni sattui tulemaan sinne myös! :) Oli tosi ihana nähdä häntä taas. Ei olla moneen vuoteen toisiamme nähty. Olen tuntenut hänet eka luokalta asti (hän on tosin minua vuotta vanhempi). On ensimmäinen ihminen maan päällä, jolle tulin kaapista ulos (vieläpä rippileirillä! :D). :) Ei olla nähty sen jälkeen, kun hän lopetti lukion kesken.

Kaikkialle se tämä maailma on häntäkin heitelly. On asustellut välillä Lontoossa ja on löytänyt tyttöystävän ja vaikka mitä. Ja jos oikein ymmärsin, niin on myös seurustellut viisi kuukautta kaappihomodramaqueenin kanssa (ja mitenköhän sekin on mahdollista?!). Hän muuttaa nyt kuopioon. Harmi vaan, että me hyvin todennäköisesti muutamme Kuopiosta ensi vuoden keväällä tai kesällä pois, mutta se on tässä vaiheessa vielä vähän "hys hys". :D

Onpa jännä tosiaan, miten sitä näin monen vuoden jälkeen voi ihan näin yllättäen nähdä. :) Tuntuu löytäneen itsensä jo melko hyvin. :) Viimeksi kun näimme, oli vielä aika eksyksissä itsensä kanssa. Olen tosi onnellinen hänen puolestaan. :)

2 kommenttia

martin

19.2.2008 20:17

Olipa varmaan yllätys ja iloinen sellainen!

sleepygay

19.2.2008 21:19

Olihan se. :)