• sleepygay

Habitare

Oltiinpas eilen Habitare-messuilla Helsingin messukeskuksella. Oli kyllä tosi kivaa. :) Reissun järjesti isäni työpaikka (isäni on töissä tehtaassa, joka valmistaa kalusteovia yms. eräälle yritykselle, joka taas myy niitä muille huonekalu liikkeille yms.). Lauantai -aamuna lähdettiin aikaisin linja-autolla kohti pääkaupunkia.

Oli kyllä tosi mukava päivä. Ja tosi paljon oli ihmisiä siellä messuillakin. Keräsin varmaan yli 10 kiloa erilaisia esitteitä. Tosi paljon oli nähtävää ja koettavaa. Hienoin oli varmaankin Kannustalon Laavu. Semmonen olisi kyllä aika kiva saada omaksi. :) Mukavia ideoita sai kyllä. Kävikö joku muukin täältä siellä?

Tänään käytiin hakemassa Tove vanhempieni luota. Tove oli siellä hoidossa messujen ajan, kun eihän hauvaa voi jättää koko päiväksi kotiin itsekseen. paluumatkalla poikettiin sitten kultsin porukoitten luona. Koko viikonloppu on ollut tosi mukava, mutta aika uuvuttava, vaikka nukkunut olenkin riittävästi. Onneksi huomenna alkaa koulu vähän myöhemmin, niin ei tarvitse herätä niin aikaisin.

Huomasin juuri, että olen pitänyt blogia jo yli vuoden. Niin se vaan aika rientää. Ja onhan tätä varmaan käyty lukemassakin silloin tällöin. Aika on kyllä rientänyt niin nopeasti. Huh sentään. :D

1 kommentti

coco

24.9.2007 03:47

Aina luen sinun blogia. Iteresting person.