• Roope2

Rantojen mies

Isoja purjelaivoja kävimme mekin aikoinamme katselemassa, lauantai-iltana tunnelmoimassa ja sunnuntaina vilkuttamassa huivein. On se vaan niin hieno tapahtuma, seitsemän vuoden kuluttua uudestaan.

Kävimme myös retkellä Reposaaressa. Lounastimme puhutussa Merimestassa (ok mutta ei enempää). Reposaari sinällään oli viehättävähkö pikkukaupunki. Muistutti Kaskista mutta vähemmällä rahalla hoidettu. Ylväät kadunnimet Amiraalinkadusta lähtien.

En ole merenkävijä. Merenkulku, laivat ja satamat kiinnostavat kyllä. Minusta olisi outoa asua muualla kuin merenrantakaupungissa.

2 kommenttia

Nermal

2.8.2009 14:56

On mielenkiintoista, miten merenrannalla asumisessa on jokin oma juttunsa. Itsekin olen syntynyt ja asun nykyisinkin merenrannalla. Vaikka olen täydellinen maakrapu, enkä ole tänäkään kesänä käynyt vesillä kertaakaan, jotenkin tuntuisi oudolta asua kaukana merestä. Muutamia vuosia asuin järven tuntumassa, ja olihan se nätti, mutta eihän se mikään meri ollut, mokoma lätäkkö.

Torontosta

3.8.2009 03:04

Tall Ships,, katselin niita ensikerran Rhode Island American Bisentennial Year '93-5 en muista. Sitten ne seilasivat Hydson River to NY.City. Tapasin Portugalilaisen merimiehen joka tuli hotelliini illalla,,,,wauuuu.