• Roope2

Museokamaa

Olen tämän viikon lomaillut tyttäreni kanssa vaimoni mentyä jo töihin.

Viikon aikana kävimme merimuseo Forum Marinumissa, Biologisessa museossa, Apteekkimuseossa ja Qwenselin talossa, Ett hem-kotimuseossa, Sibelius-museossa ja Tuomiokirkkomuseossa.

Museokamaksi tunsin itseni myös lukiessani lehdestä Madonnan konsertin laululistaa: tunnistin viisi laulua kahdestakymmenestäkolmesta.

5 kommenttia

Nermal

9.8.2009 00:09

Älä välitä, tunnistit sentään neljä laulua enemmän kuin minä :D

pelsepuuppi

9.8.2009 01:22

biologinen museo on niin hieno. tai ainakin mitä lapsuudesta musitan. teki niin suuren vaikutuksen ne eläimet ja koko rakennus. varsinkin on jäänyt mieleen se pieni bambi siinä omassa vitriinissään. oon miettiny monta kertaa et pitäis käydä joskus. käsityöläismuseos käytiin poikkiksen kaa viikko sitten. oli pettymys, lähinnä äärest tympeän henkilökunnan vuoksi (and i mean äärest tympeän..). turun linnaan pitis viel mennä ja apteekkimuseoon. tuomiokirkkokin koluttiin kaverin kanssa, hiukan sama issue henkilökunnas. en meinaa et tarvii olla amerikkalainen mut jos menee kysymään asiaa tahi faktaa odottais ees hiukan et henkilökunta osais vastata.

(ja mitä tulee museoitumiseen, ei kande mietti/välittää/noteerata, son vaan kiinnostuksest kiinni. enhän mä esim. tiedä metallicalta ku yhden biisn ja sekin lähinnä hagenin kautta vaikka ensilevyt tullu madonnan kanssa samoihin aikoihin.)

Torontosta

9.8.2009 01:55

En tieda yhtaan.

Juksteri

10.8.2009 10:16

Itse olen käynyt kahdessa museossa mainitsemistasi seitsemästä. Tai kolmessa, jos Forum Marinumin vessa lasketaan.

Roope2

11.8.2009 12:42

Vessa lasketaan toki, Juksteri.