Kaapista ulkona.... jo pitkän aikaa

Näytetään bloggaukset syyskuulta 2009.

Ikävöimästä itseni yllätin

Yritin siivota kaappeja. No yritykseksi jäi kun exn tavarat sattuivat kohdalle. Muuten meni hienosti, päätin pakata ja lähettää ne vihdoinkin hänelle. Niitä hetken aikaa siinä katseltuani päätin kirjoittaa saate kirjeen viimein puhtaaksi.. mutta..
Kuinka sanoa toiselle kuinka ikävä on häntä, ilman että kokee että yhteen yrittäisin takaisin :( .. Sitä vain tietää että vain kerran elämässään voi kohdata ihmisen jolle voi antaa itsensä kokonaan ja täysillä. Ja kun se kaikki loppuu :((
Jeps kuvittelin että voisin unohtaa kaiken tuntuu tällä hetkellä täysin mahdottomalta.


No nih mitäs minä sanoin

Tarkempien tutkimusten jälkeen lääkäri ilmoitti vaivan ja päätyi samaan johtopäätökseen kuin itse olin alun alkaen sanonut ensimmäisellä kerralla.
Eturauhastulehdus, jonka n. 80% suomalaisista miehistä sairastaa ainakin kerran jos ei useammin. No tulipahan tutkittua kaikki muutkin samalla :) ;)


Hip hip

Paistaa se päivä risukasaankin. Kaikki testit negatiivisia. No olo sinälään ei ole mikään kaksinen mutta ompahan nuo pahimmat karsittu pois. Huomenna aamusta sitten lekurille keskustelemaan mikäs mättää :)


Ei paljon naurata

Menin käymään terveydenhoitajalla kun tuntui että rantakalliolla kylmällä sellaisella oli lähtemättömät vaikutukset. :( No ei siinä mitään kyllähän virtsatieinfektion oireet kuulemma on mutta halutaan pois sulkea muutkin.. tippuri/klamydia ja aids ja jottei lista olisi jäänyt tähän ystävä muistutti mua että herralla on riski sairastua diabetekseen. Eli ensin noi toiset tulokset odotellaan ja sitten jos mitään ei löydy on sokerin tutkiminen edessä. :( Oikeasti alkaa tuntumaan että elämä on kuin tunneli jossa valoa ei juuri näy :((


Matkailijan muistelmat

No ei voi sanoa että matka olisi ollut mitenkään onnistunut. Tuntuu että suhde junnaa paikallaan ja tulipahan siellä rikottua oma sydänkin vanhan unelman takia. Mutta ei siitä sen enempää. Stadi oli kyllä kaunis aamu varhaisella kuten aina ennenkin, ihmiset vain muuttuneet. Ennen oli mukava mennä manssiin juuri sellaisena kuin on. Nyt vanhus sai kuulla olevansa ruma ja vanha :)
No kai sitä on vain parasta erakoitua ja hankkia lemmikki jolle höpötellä pitkin vapaa-aikaa.

Eräs kaverini kysyi miksi olen muuttunut niin paljon entisestä. No kaipa muutokseen on syynä etten enää usko rakkauteen. Tuntuu että homo piireissä vain himolla ja seksillä on osuutta mihinkään.


Matkalle

No niin nyt on hotelli varatttu ja maksettu. Joten perjantaina töiden jälkeen sitten stadiin. Perjantai menee kavereita tavaten ja launtaina sitten bfn kanssa. Jostain syystä kuitenkin into koko matkaan aikas nolla tasolla. :(


Pahus

Kävin läpi cdrom levyjä ja katselin mitä pitäisi kenties hävittää ja millä en tekisi mitään. Pienen asunnon varjopuoli on että kaikkea ei voi säilyttää. No sitten se pongahti kuvaruudulle. Yksi elämäni mukavimmista kesistä, kuvien muodossa. Teltta ja huvimaja jossa kosin.
Eikä voi sanoa kuin että ikävä iski. Ikävä sitä miestä jonka kerran tunsin.
Jaahs taidan jättää sittenkin nuo levyt hävittämättä. Asioita voi pikku hiljaa oppia hyväksymään mutta en minä kaikkia mukavia muistoja halua unohtaa vaikka periaatteessa olisi viisasta. Hmm taitaa olla kuuman juotavan ja croissanttejen paikka. :(

Toisaalta luin blogia ja tajusin että voisi olla parasta siivota sitäkin. Tosin kun en vaivu masennukseen liikaa ja ala pläräämään kaikkia tekstejä.. Pakko oli vain lukea omat tunnelmat kyseiseltä kesältä. Kyllä sitä on karhu ollut sinisilmäinen. :D


Tuli nukuttua.. vai tuliko

Kahden kuukauden ajan tullut nukuttua yössä 2-3 tuntia ei vaan saa nukutuksi. Toisaalta ikävä ex ukkoa ja toisaalta tekisi mieli ripustaa lähimpään koivuun munistaan roikkumaan. No kuitenkin.. Eilen päätin etten aamulla aikaiseen nouse ja nukun vaikka väkisin kunnon unet.
Ikkunoissa säleverhot ja koskaan tiedä miten valoisaa on kun herää. vaatteet päälle ja aamu tupakalle. (eron jälkeen varsinkin tullut poltettua ehkä liikaakin). No ensin hehkutin mielessäni kuinka kerrankin tuli nukuttua ;) Sitten tajusin katsoa kelloa. No mutta kas olin nukkunut huisat 6h :D että se siitä hurjan pitkään nukkumisesta.